547 4

Прокуратурата: Няма "бунт" сред летците

Прокурорите не са установили престъпление по служба

Мартин Христов

Няма "бунт" в авиобаза "Граф Игнатиево", съобщиха официално от прокуратурата.

Военните магистрати в Пловдив са направили проверка по сигналите за възникнало напрежение сред летателния състав на авиобазата. Прокурорите не са установили престъпление по служба, извършено от летците.

Според констатациите им личният състав на авиобазата е изпълнявал задачите си. Материалите от проверката са докладвани на военно-апелативния и на главния прокурор.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • за кого летят самолетите
  Отговор
  1 13:33  25.10.17
  Уж отказват да летят, но си изпълняват задачите????? Кой лъже, прокуратурата, летците или медиите? Нагласена история от БСП и Грипена, прокуратурата е ТЯХНА също! Сега показаха на Герб, кой е шефа!
 • НАШЕТО МЯСТО НЕ Е В НАТО
  Отговор
  2 14:28  25.10.17
  Не е въпрос само покупката а ПОДДЪРЖАНЕТО НА ТЕХНИЧЕСКАТА ИЗПРАВНОСТ. ОБСЛУЖВАНЕТО Е СКЪПО. НИЕ НЯМАМЕ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ И ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТОВА. ДЕМОКРАЦИЯТА НИ НАПРАВИ СЛАБИ КРАВИ. А ВОЙНА С РУСИЯ Е НЕ МИСЛИМА ! ТЯ НЕ НИ ЗАПЛАШВА, ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА И НЕ ВИ ТРЯБВА НА БАЙР ЛОЗЕ. С РУСИЯ САМО ДРУЖБА И ЩЕ СМЕ РАХАТ.
 • 12345
  Отговор
  3 14:33  25.10.17
  Утре като дойдат Брат Ушките, тия първи ще ни предадат, някога това щеше да е престъпление и щяха да отидат на Дръвника или Затвора!
 • Свободен
  Отговор
  4 14:52  25.10.17
  По-добре е да нямаме армия. Сега ще ви обясня защо: Швейцария някога водила е война? Не. И ние ще станем Швейцария на Балканите. Не защото сме богати, а защото няма да се бием. Другите като имат големи армии, нека се трепят. През това време жените им да заповядат като бежанки в България, докато приключи войната. Чужда армия няма как да ни превземе защото пътищата ни са толкова разбити, че и с танк не може да се мине. Черноморието вече е превзето от руснаци, те ще го пазят ако някой нападне. По въздух също няма как да ни превземат - справка, френските парашутисти които ядоха бой от едни чобани в едно българско село. Имаме и американски бази на наша територия, ако се наложи ще помагат. Това е тактиката. Под предлог, че нямаме армия няма да влизаме във война и когато започне Третата световна, от цяла Европа единствено в България ще има мир. Аз стискам палци Русия и Швеция първи да се сбият, защото бежанките от тези държави са ми най-симпатични. Все пак, като започне големия кютек ще има много кандидатки за убещиже, няма да има място за всички, само най-русите и синеоките ще приемем...не сме с неограничени възможности.

Напиши коментар:


Публикувай