Last news in Fakti

25 Октомври, 2017 15:35 33 685 19

Венци Стефанов: Искам само да знам къде е гробът на сина ми

  • венци стефанов-
  • син-
  • отвличане-
  • убийство

Получиха си парите, всичко което поискаха съм изпълнил. Защо затриха детето ми?

Президент на най-стария столичен клуб "Славия" Венцислав Стефанов бе сполетян от огромна трагедия през 2003 г., когато бе отвлечен единствения му син Димитър.

Ето какво заяви по този повод бизнесменът пред Блиц:

Безкрайни са дните и нощите, в които или го сънувам или ставам и лягам с мисълта за него. Да не говорим за неговата майка и сестра... Баба му и дядо му така и си отидоха и не можаха да дочакат поне да узнаят къде е гробът му и да запалят една свещичка. Гледах надменното поведение на всички тези изверги в съдебната зала, безпардонното и нагло поведение на техния адвокат, и виждах как прокурорите се стараят по всякакъв начин да има възмездие, след като разбрах по какъв жалък начин тези хора са освободени, без да получат заслуженото си, въпреки че на каквото и да ги осъдят ще е малко.

Според мен и останалите родители най-страшното нещо е да загубиш сина си. И в един момент да те гледат в очите и да ти се подиграват съдии и адвокати... Но нека те да не забравят, че животът е едно колело. Пожелах на техния адвокат да бъде на моето място, там където аз стоях. Нека в най-скоро време и той да застане там и да почувства болката! Учудвам се как тези съдийки, предполагам че те са майки, ако подобно нещо се беше случило с тяхно дете, нима майката на Митко няма право да получи подкрепа за всичко, което е преживяла? Те са майки, защо постъпиха така? Значи става въпрос за много пари! Сигурен съм, че подсъдимите нямат толкова пари, че да платят освобождаването си. Явно някой манипулира нещата и има интерес такива хора да съществуват, за да тормозят обществото.

Не мога да предположа, че някои сред познатите ми може да направи това нещо. Защото смятам, че всеки един човек, който има семейство и деца, никога не би си позволил да направи такова нещо. Това е най-тежкото престъпление - против децата. Ако имат нещо против мен, господа заповядайте, аз съм тук на улицата! Получиха си парите, всичко което поискаха съм изпълнил. Защо затриха детето ми? Той беше само на 23 години. И после за тях няма възмездие. Седят в съдебната зала и се подсмихват и подиграват.

Господ ще ги съди! Ако съм искал да търся някакво възмездие, сигурно до сега да съм го потърсил. Не искам да се занимавам с тези неща. Това е под моето възпитание. Така са ме възпитали родителите, разговаряли сме и с приятели. Има кой да ги съди!

В края на краищата искам да знам къде да отида, за да запаля една свещ на детето си. Иска ми се малките деца, които са по улиците с моя колега и приятел се опитваме да направим максималното те да могат да спортуват и да имат занимание и дисциплина. Искам да виждам радост в детските очи, защото си викам на акъла, че синът ми може да се е преродил в някое от тези деца, които тренират на "Славия". Виждам усмивките в очите им! Ако един човек не може да се зарадва на детската усмивка и щастие, значи е деградирал и не е полезен за обществото, и по-добре да не съществува! Смятам, че рано или късно ще се случи така, че един човек ще удари по масата и поне обикновеният човек в България ще може да спи спокойно.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    109 3 Отговор
    С твойте пари бих платил да ги изтрепат изродите до крак.
  • 2 Гост

    58 4 Отговор
    И кой стои зад този случай?Бат Венци май знае.
  • 3 Баща.

    86 7 Отговор
    Клаха народаси така както и турчин не го е клал."Капитан Петко Войвода"
  • 4 Бесен Язовец

    50 5 Отговор
    В тия среди е така слагаш бомба в асансьор в централата на СИК( става въпрос за Стоил Славов) и в отговор ти поръчват детето такъв е занаята Венци знае мн.добре защо му отмъщават

    Коментиран от #15

  • 5 БАЙ ОЙ

    45 8 Отговор
    Защо ли си мисля, че бат Венци го е застигнало точно това колело на справедливостта!
  • 6 Въпрос

    32 18 Отговор
    Някой вярва ли му на този виден СИК-аджия?!

    Коментиран от #17

  • 7 Гост

    43 6 Отговор
    Не зная кое и как е, но в едно е прав: Ако някой има нещо против него, нека му го каже директно и лично, а не чрез сина му.
    Е, освен ако някъде сина не е сгазил лука, защото и това не е невероятно!
  • 8 ААА

    42 7 Отговор
    Всеки който участва в престъпление , рано или късно става и негова жертва.
  • 9 Ранко

    31 8 Отговор
    Г-н Стефанов е оръжеен бос.Притежава оръжия и пари..Познава и убийците.Ако съм на него ги започвам един по един.Причаквам ги и това е.Но май си е виновен.Затова само разправя насам и натам..
  • 10 Патриот

    14 4 Отговор
    По времето на Бухалките явно са били с Бай Суджук в един отбор.
  • 11 Hmmmmmm

    5 0 Отговор
    В Пипи Дългото Чорапче по едно време Аника казва:
    'ГРОЗНО Е ДА СЕ ЛЪЖЕ!" .
  • 12 Ели

    22 5 Отговор
    Абе защо злорадствате бе патоци.Човекът тука е искрен-мъката на един баща е винаги искрена.А другите стотици безследно изчезнали момчета и те ли са на оръжейни босове.Разровете си малко главите и не говорете глупости.

    Коментиран от #14

  • 13 Барутчията

    8 2 Отговор
    Бая време мина без да излезе поне малко истина.Нещо не ми се връзват нещата.

    Брат ми изчезна също преди 12 години и го намерихме обесен .Беше полуразложен. Страшна гледка беше.

    Язък за момчето само на 23 г.Докато не се открие не трябва да се говори за гробища.Търсете.....
  • 14 1999

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ели":

    Защо наричате това злорадство? Истината е, че "стотици" майки и бащи бяха съсипани в годините на безчинства и рекет от страна на СИК и ВИС. Ако В. Стефанов е бил част от тези структури, дали се е замислял за родителите на потърпевшите.
  • 15 Това е тежко обвинение.Имаш ли доказател

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Ако имаш иди в прокуратурата.
  • 16 osmiatorg

    0 0 Отговор
    КОЛХОЗНИТЕ СВИ не убиха сина ти, за да се научиш да слушкаш :) Няма нищо общо с пари ;) Хаяско се разпореди.
  • 17 Човек

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Въпрос":

    Еййй мършо!!Още един път го наречи така и нема да ти се иска да живееш на тоя свят!Тъпанар!
  • 18 neo

    0 0 Отговор
    mitko beshe mn dobro i chesno momche na nikoi losho ne napravil! dano e jiv i zdrav iskreno mu go jelaia. miss you :(
  • 19 Делян

    1 0 Отговор
    Като чух историята стани ми жал за Венци . Все пак да престъпник е да сигурно е бил . Имал е взимане даване с тези безчувствени хора . Но все пак сме хора и никой не заслужава това наказание . Животът е едно колело и всеки получава това което заслужава ако не на този свят то на онзи но всеки грях тежи на човешката душа и го дърпа към неговият край. Мисля , че на боса на Славия му тежи и никой не трябва да се подиграва с това
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове