470 7

ДПС пак гони Валери Симеонов от властта

"Това е претоплена манджа", обяви депутатът от "Обединените патриоти" Павел Шопов

Венцислав Михайлов

ДПС призова отново днес националистите да излязат от управлението на страната. В писмо до европейски институции и партии депутатите от движението са поискали общи действия срещу популизма, национализма и ксенофобията в Европа и в частност - в България. Писмото било изпратено "по принуда", понеже управляващите от ГЕРБ не послушали ДПС сами да отстранят "Обединените патриоти" от властта.

"Нужни са решителни действия. Националистите - вън от властта! Оставка - или на Валери Симеонов, или на цялото правителство", каза днес в парламента лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той цитира редица публикации в медиите за незаконни действия, в т.ч. строежи на Симеонов, както и за решения на съда срещу него.

"Това е претоплена манджа", обяви депутатът от "Обединените патриоти" Павел Шопов. Той обяви още, че ДПС е партията, която най-много използва езика на омразата.

Заместник - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че не трябва да се влиза в обяснителен режим и че партиите трябва да се концентрират върху предстоящото европредседателство и върху приемането на бюджета за 2018 г., брутният вътрешен продукт на страната през която щял да бъде 105 млрд. лева. Все пак част от парламентарната дейност на опозицията била да иска оставки.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • тъпанар
  Отговор
  1 13:45  27.10.17
  Видя ли Валерко, твоите "приятелчета" нови ти намериха цаката... искат да запазят правителството, ама без тебе ... така е като се продаваш, таксуват те като една проститутка ;)
 • Заспал народ
  Отговор
  2 14:45  27.10.17
  Яко ги настъпи Валери Симеонов,та всички кобри се активираха,то б гей и б х йвей,то Али баба и дебелопеевски,то Курнелия метлата и всичко анти българско се вдигна на борба да захапе кокала.Голям глад настана щом и Серго се събуди за да дава съвети на столетницата от землянката си ...
 • Сссс
  Отговор
  3 15:53  27.10.17
  Валери СемЕонов е политическа кОвра
 • Брат ми
  Отговор
  4 16:04  27.10.17
  Welcome to Auschwitz..дЕ пЕ сЕ
 • Хасан
  Отговор
  5 18:02  27.10.17
  Да изритаме Симеонов...
 • БУЛДОЗЕРА
  Отговор
  6 19:10  27.10.17
  Това е ужким, за пред електората на ЛПС. Ония баламурници няма да разберат никога че Валката и сараите са от същата страна на бизнеса. И магаре да предложат за депутат от ЛПС , пак ще бъде избран. Е вече едвали ще избират животни , щот и те забелязват зоопарк от вредни животни.
 • Мюмюн
  Отговор
  7 19:58  27.10.17
  А този от село Борино,защо не го назначат на щат в НСО и като личен бодигард на сокола?Защото за политик не става,знаем,че е математик,но като бодигард по-става,машала,аферим ,ашколсун!

Напиши коментар:


Публикувай