1 121 10

Б‘ней Б‘рит: Бойкот на Валери Симеонов

Очакваме българското общество и политическата класа да се придържат към хилядолетната толерантност на българския народ

Венцислав Михайлов

Призоваваме Организацията на евреите в България (ОЕБ) Шалом и всички останали участници в Националния съвет по етнически и демографски въпроси да замразят членството си в него, докато той е ръководен от лице сеещо омраза и осъдено за това.

Това се казва в официална позиция на Софийска ложа „Кармел“ 3355 на Б‘ней Б‘рит.

Надяваме се участниците във всички структури, където присъствие имат представители на политическия блок, чийто ръководител е осъденият Симеонов, да престанат да легитимират омразата, с която тези партии заразяват обществото ни, посочват от организацията.

Ето и позицията на Б‘ней Б‘рит

Позиция на Ложа ”Кармел” относно осъдителната присъда срещу Валери Симеонов

Софийска ложа „Кармел“ 3355 на Б‘ней Б‘рит приветства осъдителната присъда на Бургаския районен съд срещу Валери Симеонов за реч на омразата.

Очакваме българското общество и политическата класа да се придържат към хилядолетната толерантност на българския народ . Окуражително е, че тази наша традиция е препотвърдена и със съдебно решение.

Призоваваме ОЕБ Шалом и всички останали участници в Националния съвет по етнически и демографски въпроси да замразят членството си в него, докато той е ръководен от лице сеещо омраза и осъдено за това. Надяваме се участниците във всички структури, където присъствие имат представители на политическия блок, чийто ръководител е осъденият Симеонов, да престанат да легитимират омразата, с която тези партии заразяват обществото ни.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • РУМЕН
  Отговор
  1 14:24  27.10.17
  Ако по-вечето от политиците бяха като ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ , БЪЛГАРИЯ щеше да процъфтява! БРАВО НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!

  Коментиран от #2

 • дедо Стефчо
  Отговор
  2 14:27  27.10.17

  До коментар #1 от "РУМЕН":

  Валери е хотел - политик. Келепира гледа.... Не може да се колиш със съседа ....

  Коментиран от #4

 • kiki
  Отговор
  3 14:30  27.10.17
  По принцип си прав...,Валери е лицето на истинския Българин....,прост, арогантен, брутален,пълен с злоба и завист. Наистина си прав за него.
 • onq s konq
  Отговор
  4 14:31  27.10.17

  До коментар #2 от "дедо Стефчо":

  Като не можиш да се колиш със съседа,той ще те заколи,щото е ром и му идва отвътре.А поводът ще бъде още на втората ти забележка за силна музика.Не го бърка да ти одреже главата и ако не му дадеш пенсията си!

 • Заспал народ
  Отговор
  5 14:32  27.10.17
  Браво на Валери Симеонов,а тези б,нейт б м- нет да си заминават от където са се пръкнали,стига вече меки китки и леви гайки са ни давали съвети как да си управляваме БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА..
 • Баце
  Отговор
  6 14:33  27.10.17
  Оставка. осъдени лица вън незабавно
 • патриоти
  Отговор
  7 14:49  27.10.17
  Аз на мястото на ОП, ще разваля коалицията... пък да видим каква песен ще запеят
 • Брат ми
  Отговор
  8 15:59  27.10.17
  Тъпи чифути
 • ВМОРО
  Отговор
  9 16:25  27.10.17
  Омразата я сеят циганите, които ежедневно ограбват и убиват нашите сънародници, а не Симеонов. Нека 100-150 пенсионера от етнически еврейски произход станат жертва на грабеж с побой/убийство, тогава друга песен ще запеят от ложата. Но разбира се трудно ще се намерят пенсионери от етнически еврейски произход в неохраняемите села, където да са се блъскали цял живот на къра. Но това е тема на отделен разговор. Представителите на ложата най-добре да си припомнят кой ги спаси през Втората Световна Война, а не да всяват интриги и раздори в българското общество. Впрочем Симеонов е осъден засега само на първа инстанция. Сиреч присъдата не е окончателна. Айде по-полека и всекиму - своето.
 • 10 01:27  29.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай