485 4

Преизбраха Валери Симеонов за лидер на НФСБ

Цялото ръководство на партията запазва състава си

Снимка: Архив
Снимка: Архив
Константин Карагьозов

Валери Симеонов беше единодушно преизбран за председател на НФСБ на третия редовен конгрес на партията. 147 делегати гласуваха „за“, а „против“ и „въздържали“ нямаше.

Ръководството на НФСБ запазва състава си. Данчо Хаджиев и народните представители Валентин Касабов и Борис Ячев бяха единодушно избрани за заместник-председатели на политическата сила,

Конгресът утвърди състава на национален политически съвет, в който, освен влизащите по право регионални и областни координатори влязоха Петьо Георгиев, регионалният координатор за Пловдив Костадин Гаров, синът на Николай Хайтов – Александър, Петко Събев и областният управител на Стара Загора Гергана Михова. За председател на националната контролна комисия също бе преизбран народният представител Христиан Митев.

В началото Валери Симеонов направи отчетен доклад като представи подробно свършеното от народните представители и активистите на НФСБ във времето от втория конгрес на НФСБ през 2014 г. досега.

Конгресът направи промени в Устава, сред които създаване на младежка структура на НФСБ, с оглед на увеличаване броя на младите хора в политическата сила. Възрастта на членуващите в младежката структура е 35 години. Сред промените бе въвеждане на длъжността национален координатор, както и промяна на мандатността на конгреса от 3 на 4 години.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кака Гинка
  Отговор
  1 19:19  28.10.17
  Преизбран на таен конгрес и с пълно мнозинство!То дори и Нинова имаше опозиция на тяхната сбирка,а този - 100%...
 • Ulavia
  Отговор
  2 21:49  28.10.17
  Просто не става. Арогантен, грозно простоват и отблъскващ. Държи се нагло като бакшиш. Грозно е.... Иска да прилича на Боби така силен като мужик , ама само става за посмешище...
 • Хахаха
  Отговор
  3 09:09  29.10.17
  Присъствали са той и Касабов Хахаха
 • Къртев
  Отговор
  4 01:13  30.10.17
  Еййй, хора ставайте!!! Така не може!

Напиши коментар:


Публикувай