895 9

Тома Биков: БСП са все по-неадекватни

Продължават да говорят, въпреки че не спечелиха обществото, заяви депутатът от ГЕРБ

Стопкадър: Канал 3
Стопкадър: Канал 3
Константин Карагьозов

„Чувствам се притеснен за БСП, защото започват да изглеждат все по-неадекватни. Когато се внася вот на недоверие би трябвало да се отговори на няколко много важни въпроса. Един от тях е какво се случва ако правителството падне. Вторият въпрос е каква е алтернативата на сегашното управление. Ако те кажат, че тя е самостоятелното им управление, ще е под съмнение психическата им устойчивост. БСП трябва да кажат кога ще има избори”, сподели в ефира на "Канал 3" депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„БСП искат вот за една тема, по която може да се хвърля кал лесно.Не е трудно хора, които не са написали бюджета да обещават, че ще дадат повече пари. Те са решили да продължат да говорят, въпреки, че не спечелиха доверието на обществото”, каза още той.

„БСП са си насрочили ден, в който да се съберат 700 души да си говорят за ГЕРБ. Когато една партия има вътрешни проблеми е лесно да обвини, че те идват отвън. Аз бих попитал защо те не се хванат и да дойдат да разцепят ГЕРБ. Отговорът е един - защото нямаме такива проблеми и не се занимаваме с глупости. В БСП, където има проблеми от 25 години, ние идваме и правим подводници. Казват, че някои от тях искат да правят коалиция с ГЕРБ, е аз ще ви кажа, ние нямаме такива проблеми, защото никой от нас не иска коалиция с тях”, категоричен беше Тома Биков.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  1 20:58  28.10.17
  Г-н Биков, честно казано колко са адекватни БСП. Помислете върху факта, че скоро ще завали сняг, а има населени места, където мечтаят да видят снегорин. Или тази зима пак ще е изненада снега и вината ще е на синоптиците?
 • filo
  Отговор
  2 23:32  28.10.17
  Господон Биков, казахте истината, браво.
 • Гост
  Отговор
  3 00:01  29.10.17
  Не се разцепвате щото ако един си отвори устата всинца сте за панделата!
 • 4 07:55  29.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор

 • мунчо
  Отговор
  5 10:33  29.10.17
  а бе гявол,хич не ме е еня БСП готови ли са или не,но я ми обясни това: значи писаа че бугарите сме веке 7млн./сите и тука и в странство/! та 2,5млн. са в странство/от тех на изборите са гласували 103хил. та вема да ги броим или тука останаа 4,5млн. ора и от тех като извадим 1,5млн. лапищари/дека немат проово да гласуват/ останаа 3млн.! та на последните изборе активноста бе 52%,демек са гласувале 1,6млн и аре да ги броим: -за герппп-1,1млн. -за бсппп -0,9млн -за останалите гяволи-0,9млн. и от дека бре?!3млн. гласа от 1,6млн. гласоподавателе! ние да не сме омави бре!
 • Варна
  Отговор
  6 13:27  29.10.17
  Помня, че Тома Биков и Антон Тодоров бяха яростни противници на ГЕРБ и се клеха в това, че ще се отдадат на каузата да ги разобличат... - Това беше само преди година и половина. После единият каза, че ще остане верен на казцата- ГЕРБ и май ще се връща към астрологията, а Биков пък каза, че тогава много не мислел и говорил " на едро"... - Е как да ги взема на сериозно и единият и другият?
 • впечатлен
  Отговор
  7 13:28  29.10.17
  "Пазарен либерализаторе", по.голяма тъпотия не можахте ли да измислите? Дали ако вземе властта, Нинова ще осигури снегорини, как мислите? Поведението на столетницата и конкретно на нейната предводителка е тревожно. Злобата, омразата никога не са били в полза на стремящите се към власт. Нинова е за освидетелстване. Крайно време е да мине на успокоителни, да се вземе в ръце, защото алтернативата е начело с нея БСП да вземат властта и с помощта на товарищ Путин държавата ни съвсем да заприлича на ЛУДНИЦА. Без да съм сигурен 100%, но все си мисля, че ако има предсрочни избори, резултатите никак няма да са в полза на другарчетата от столетницата. Дори и с помощта на всякакви клевети, скалъпени тъпи обвинения, пречкане, вместо сътрудничество и доста наглото съдействие на товарищ Путин, както стана на последните избори, които много разочароваха другарката Нинова. Оттогава психиката й съвсем рухна. Апропо, никой не й даде букет след гръмките й заплахи!
 • 8 16:47  29.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • неутрален
  Отговор
  9 18:49  30.10.17
  Е, жалко Биковче. Теб те набутаха да си празната латерна на ГРОБ. Скоро ще последваш с твойте глупости оня дето написа "Щайка", т.е. много добре знаете , че това са Тиквата и сие бостана с тикви.

Напиши коментар:


Публикувай