555 5

Деница Златева: Вотът на недоверие ще бъде добре подготвен

Стефанаки Йоанис

Вотът на недоверие към правителството за корупцията ще бъде добре подготвен и прецизиран. Това заяви зам.-председателят на БСП Деница Златева в студиото на „120 минути” по bTV. По думите й левицата има много информация, получена в партията след аферата в Хасково „Кумгейт”.

Златева отрече вчерашният конгрес на да е бил опит за саморазправа с инакомислещите. Според нея основната му цел е била политическият доклад на председателя и политическа визия на БСП за бъдещето на ЕС и председателството, както и представянето на бюджетните политики на партията.

„Нашите конгреси не са като тези на управляващата партия, където изобщо не се чува чуждо мнение. Всички се съгласяват, гласуват и стават на крака да ръкопляскат. БСП е партия, в която от години има различни мнения, но важното е, че ако има хора с различни мнения, именно конгресът е този орган, където да се чуят различните мнения, да се защитят тезите.

А какво се получи – имаше точка от дневния ред за промяна на Устава, след което една част от колегите, които публично изразяваха подобно мнение пред медиите, напуснаха заседанието“, обясни заместник-председателят на БСП.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ha ha ha
  Отговор
  1 13:58  30.10.17
  Знаем, ти си майстор моменце... ГЕРБ те пожелаха, ама като им отказа и те заляха с помия, сега имаш възможност да си им го върнеш :D
 • onq s konq
  Отговор
  2 14:03  30.10.17
  Да обясни Деница какво значи "добре подготвен вот на недоверие"?Също като резултатът от изборите ли ще е-"добре се подготвихме и представихме,но не спечелихме"...ЩЕ СВАЛЯТ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО С ТОЯ ВОТ,ИЛИ НЯМА? А ако "няма"- ще си подадат ли оставката някои хора по върховете на БСП?
 • Банкя
  Отговор
  3 17:46  30.10.17
  Тази мома,която прилича на чемшир,много активна стана след селския събор на който някои му викат конгрес.
 • Шляхтиц
  Отговор
  4 18:52  30.10.17
  Госпожо Златева, призванието и задачата на опозицията е да корегира и подобрява управлението на държавата. Вие и партията ви само пречите, саботирате, губите работното време на скъпо платеното, пренаселено народно събрание с празнословие и предварително известен завършек на предлаганите от вас вотове на недоверие. Вие трябва да ПОДОБРЯВАТЕ управлението на държавата, ако управляващите допускат някои грешки. Ядете народните пари, за да говорите и вършите ПЪЛНИ БЕЗУМИЯ.
 • незнайко
  Отговор
  5 17:19  01.11.17
  До кога в БЪЛГАРИЯ ще си играят на избори ? Това не са умни и мислещи за обществото хора !

Напиши коментар:


Публикувай