993 2

Автобус се преобърна на магистрала „Тракия“

Няма тежко пострадали

Венцислав Михайлов

Пътнически автобус се преобърна снощи в канавка на автомагистрала "Тракия" край Ямбол, съобщиха от полицията.

13 души са били откарани за преглед в ямболска болница, а четирима в бургаско лечебно заведение. От тези в Бургас един човек е оставен за наблюдение, а другите са изписани. В Ямбол двама пострадали са оставени под наблюдение, а останалите са прегледани и освободени.

11 души не са били с наранявания и са продължили по маршрута си с друг осигурен автобус. Извършен е оглед на мястото от дежурна оперативна група. Има образувано по случая досъдебно производство. Продължават работите по изясняване на факти и обстоятелства.

 

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ердоган
  Отговор
  1 08:18  31.10.17
  Спукал гумата и се врътнал.
 • Петър
  Отговор
  2 08:21  31.10.17
  Години наред държавата в под формата на безгрижие и политиците подплатени от разни лобита на превозвачите си затваря очите за всичко свързано с превоза на товари и хора и даже поощрява правенето на простотии от страна на превозвачите-за износени гуми глобяват водача,а не собственика,да дълъг курс за който на водача няма да му стигне регламентираното време работодателя издава на водача измислена служебна бележка че се е върнал от отпуска и тогава може да кара като луд повече часове,прави водача с такава бележка един курс от Трън до Варна без да спира- това са около 10 часа с камион,товарят го или го разтоварят хвърля старата вече бележка и си написва новата предварително дадена му от шефа на фирмата

Напиши коментар:


Публикувай