1 982 2

Корнелия Нинова била като Вълко Червенков

Вотът на недоверие ще бъде неуспешен Ако случайно мине и има избори ще ги спечели ГЕРБ

Венцислав Михайлов

Конгресът на БСП беше свикан, за да се скандира името на лидера, смята политологът Татяна Буруджиева.

Тя дори сравни лидера на БСП Корнелия Нинова с Вълко Червенков. Пред БНТ Буруджиева, която е бивш депутат от БСП заяви, че такъв вождизъм в партията не е имало от времето на Червенков, който е бил лидер на БКП в най-мрачните сталински времена.

Според Буруджиева активността на опозицията не означава да се стигне задължително до оставка на правителството.

"Ако няма реална обстановка за промяна много трудно опозиция може да спечели избори само с кампания. Не можеш да свикаш цял конгрес, за да задължиш депутатската си група да внесе вот на недоверие. Това е вождизъм, сливане на собствената ти персона с партията", заяви Буруджиева.

"Конгресът беше свикан, за да може да скандира Нинова, а не БСП. Има агитка, която през цялото време е готова да си скъса ризата и да вика Нинова. За първи път има лидер, който смята, че различното мнение, което се изразява в критика срещу него, означава критика на партията",посочи политологът.

Според експерта Михаил Константинов българската политика е придобила водевилен характер, но това дори е симпатично, защото обикновено темите в нея са мрачни.

"Вотът на недоверие ще бъде неуспешен Ако случайно мине и има избори ще ги спечели ГЕРБ", заяви Константинов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Извън закона
  Отговор
  1 11:41  31.10.17
  Тая е яд че е изпуснала лапачката и дава мнения неподготвена...Нинова нищо не е създала за да я сравняват със Вълко Червенков,малко хора знаят че той нищо не е откраднал за себе си нито за негови роднини.Докато следващият правешки циганин е налял милярди в мургавото си внуче,което го играе консилиери на сегашният дон Хаха смешници са всички политици от 1956 г насам тия като Вълко и др са били идеалисти както и фашистите преди тях за хората,за идеята....
 • Гроб за ГЕРБ
  Отговор
  2 11:42  31.10.17
  И тая Нинова не е от най-умните.Нека изчака малко да стегне студа и,както ГЕРБ направи така,че дървата да поскъпнат,като намърда транспортни фирми, в дърводобива,така,че ако искаш дърва за огрев непременно плащаш и скъп превоз.Поскъпна газ парно а и гласят секира за старите коли.Сега ако го бутне от власт тоягите който ще изяде народа през зимата може и да ги пише на нейната сметка.Да изчака малко и може народа с камъни да изгони ГЕРБ и мафията около него,пък тогава ще видим.

Напиши коментар:


Публикувай