1 503 4

Почина мъжът, чиято съпруга бе отнесена от пороите

Издирването на 67-годишната жена продължава и в момента

Мартин Христов

В бургаска болница почина дядото, чиято съпруга бе отнесена от пороите миналата седмица и все още не е открита. По време на водния ад старецът получил и инсулт.

71-годишният Димитър от село Черни връх, чийто дом бе отнесен от пороя, е починал тази сутрин в болницата, съобщи БНР.

При пороите в Бургаско загинаха трима души, а един се смята за изчезнал. Именно това е съпругата на Димитър.

От прокуратурата потвърдиха, като уточниха, че ще бъде образувано ново досъдебно производство за смъртта на възрастния мъж.

Трагедията в семейството на Димитър е огромна, тъй като по време на пороя изчезна съпругата му Стоянка.

Издирването на 67-годишната жена продължава и в момента, но вече 6-ти ден от нея няма и следа. Нейният съпруг Димитър бе приет в кома, в изключително тежко състояние в болница "Бургасмед" на 25 октомври. Той е намерен на 100 метра от дома си, влачейки се в калта. Бил е с вътрешни наранявания и фрактури.

Преди да бъде спасен, възрастният мъж е престоял 3 часа в студената вода, като се е държал за ламарина. Нагълтал се с кал и тиня, казаха бургаски лекари.

По време на водния ад старецът получил и инсулт - втори за него. Преди два дни състоянието на възрастния пациент бе стабилизирано, но въпреки усилията на лекарите той издъхнал тази сутрин.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бббббб
  Отговор
  1 15:11  31.10.17
  ГРОБ те водят към Гроб.
 • Варна
  Отговор
  2 15:46  31.10.17
  И виновни ... - Няма!
 • Пенчо
  Отговор
  3 18:30  31.10.17
  Бог да го прости човека.
 • бай село
  Отговор
  4 21:37  31.10.17
  До коментара на Варна! Напротив има виновни , самият Цветан Цветанов го каза ! И това са синоптиците дето не са сложили червен код и господ , че е пратил много дъжд. Иначе управляващите и ГЕРБ са чисти като сълза, те вина нямат и отговорност не носят! Виж за да не бъдат обвинени в бездействие веднага вземаха мерки , и пуснаха банкови сметки за дарителите със есм!По този начин хем заблуждават народа , че помагат на пострадалите хем гушкат парите от есемес . Практиката го доказа , че там където има природни бедствия , аварии и катастрофи се краде безмилостно от народа под предлога , че се помага на бедстващите. Примери много , наводнението в Бисер , Аспарухово , катастрофата в Хитрино и къде ли не! Добронамерения Българин праща средства мислейки , че помага на пострадалите , а парите потъват по банковите сметки на господа управляващите и сие , това е демокрацията в нашата родина!!

Напиши коментар:


Публикувай