2 365 6

Лют скандал между Патриотите и ДПС

Павел Шопов: Аз не се обиждам от думите на една еничарка

Мартин Христов

И днешното заседание на Народното събрание не се размина без скандали. Този път обаче те не бяха между ГЕРБ и БСП, а между „Обединени патриоти“ и ДПС.

"Вие сте срам за патриотизма. Вие ще потопите ГЕРБ. В Деня на народните будители ще се обърна към вас с думите на поета: Вие сте идиоти". Това каза от трибуната на парламента депутатът от ДПС Велислава Кръстева, предаде Новини.бг.

Това стана по време на дебатите при второто гласуване на промените в Закона за гражданската регистрация. Тя беше провокирана от изказване на народния представител Павел Шопов, който обяви, че всички в парламента трябва да се обединят и да не приемат исканите промени от ДПС.

Репликата й естествено предизвика ответните отговори. Първи думата взе проф. Станислав Станилов от „Обединени патриоти“ "Никой не ви е обиждал от тази трибуна на идиоти. Вие използвате езика на омразата. Аз не мразя турците в България. Аз мразя такива фигури като вас. Вие сте една подивяла от омраза опозиция", каза Станилов.

Павел Шопов също не остана длъжен. "Аз не се обиждам от думите на една еничарка. Нашата задача и цел тук е да се борим срещу чуждия турски национализъм. Ние се справяме и еничарката явно се ядоса", обяви Шопов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Го4о
  Отговор
  1 16:34  01.11.17
  Бих искал да попитам Велислава Кръстева да не е роднина на Софи Маринова, защото някак си много си приличат? Чакам отговор.
 • Го4о
  Отговор
  2 16:38  01.11.17
  Бих искал да попитам Велислава Кръстева да не е роднина на Софи Маринова, защото някак си много си приличат? Чакам отговор.
 • Истината винаги боли
  Отговор
  3 17:07  01.11.17
  Велислава Кръстева е най лакомата за далавери от цялата сбирщина в ДПС,подмина и Данчо ментата и Христо Бисеров по лизане на присадки за дълбок сондаж.....
 • Хомофоб
  Отговор
  4 17:31  01.11.17
  Кой е тоя Павел Шопо от подзаглавието? Да не е някое франсе от български произход?
 • Antimediator
  Отговор
  5 20:48  01.11.17
  Колкото едните са ,,патриоти,, , толкова другите са ,,борци за права и свободи,,.
 • Хасан
  Отговор
  6 20:50  01.11.17
  Поредния цирк за балами...

Напиши коментар:


Публикувай