7 021 23

Няма да повярвате какво се случва в пътническия влак София -Пловдив (ВИДЕО)

Предлагаха се стоки като обувки, ботушки и хранителни продукти, като сладолед, зеленчуци и плодове

Дури Денчев

Пътнически влак би чартърните полети с предлагането на стоки. Няма да повярвате, но за един час от София до гара Ихтиман, пътническият влак се превръща в базар за плодове, зеленчуци, сладолед, обувки и цигари, а като слязат на гара Ихтиман, търговците пак се качват за София и всичко отначало.

В първия момент на човек му е смешно и си мисли, че това са възрастни хора връщащи стоката си от пазара в София, но после осъзнава истината, че вместо да пътува комфортно във влака, той се е озовал в епицентъра на пазар.

Смешно, но е факт, че за жалост, все повече заприличваме на Индия. За един час път ни бяха предложени стоки с неясен произход и качество, както и цигари без бандерол.

Викайки, продавачите информираха какво предлагат, без бъдат обезпокоявани нито от охраната на влак, нито от кондукторите.

Предлагаха се стоки като обувки, ботушки и хранителни продукти, като сладолед, зеленчуци и плодове. Най интересното бе, че липсваше ракия, но тя бе заместена от широк избор на цигари без бандерол за 4 лв. кутията, а бройката бе 25 ст.

Ето и ценоразпис на търговците от влака:

Марулка 1 лв.

Краставици 1 лв.

Цигари 1 пакет 4 лв.

Цигара 1б р. 25 ст.

Обувки -10 лв.

Сладолед -1 лв.

Киви – 1,50 лв.

Криви краставици 1 лв.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Public Owner
  Отговор
  1 22:18  02.11.17
  И вие пълноценна реклама им направихте от възмущение а! Чак и ценоразпис и видеа сте приложили към статията! Само, че аз няма да ги гледам!
 • Б(авни) Д(рънкащи) Ж(елеза)
  Отговор
  2 22:43  02.11.17
  Базар ли... къде е? Това ако е базар, аз съм петролен шейх (имам туба с 20л 98 в багажника)! Я да ми се махат от влаку!
 • Игнатиевска джебчийка 8ниво
  Отговор
  3 22:48  02.11.17
  Чакайте малко - ТОВА Е ПЪТНИЧЕСКИ ВЛАК! Яд ви е, че не продават оръжие, наркотици и алкохол ли?? кой ви кара да купувате? И ако не платите, кой пък ще ви каже нещо - хората стигнаха до това положение! Преглъщай гордостта и самолюбието, но оцелявай! Питайте коя сметка ще плащат за ток, вода, данъци или ремонт на покрива! Цигани-мигани, ЗИМАТА Е ЕДНА ЗА ВСИЧКИ! Ако си мислите, че продават краставици, за да купят ананаси, които да продават - съмнявам се! Има ги такива - не е правилно, но ги има - и в метрото на Ню Йорк ги има ( в Токио няма как да стане, понеже там ни тъпчат във вагоните), в Москва ги има, в Лондон също! Ако други читатели са виждали търовци по вагоните може да потвърдят! Това си е нарушение, което среща толеранстност в служителите! Еми, минава им номера - правят го! Кой си купува, не знам - никога не съм виждал купувач ама щом продължават значи ако никой не си купу, поне успяват да пребъркат някой джоб, докато се клатушкат между пасажерите!
 • Боцман
  Отговор
  4 23:27  02.11.17
  Ако българин продаваше тези продукти, зеленчуци и цигари във влака, досега да е арестуван ,глобен, НАП,ХЕИ,МИТНИЦА,МВР-- с две думи за тези къде ги интегрираме всичко е позволено.Да ви е?а скапаната държава.

 • Комфортния влак
  Отговор
  5 23:34  02.11.17
  Ха ха,”Вместо да пътува комфортно.....”.Къв комфорт бе братче в тоя влак,заобиколен от м....ли?!
 • Vulpes
  Отговор
  6 23:52  02.11.17
  Въпрос: - Какво е марушка???

  Коментиран от #7

 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  7 01:17  03.11.17

  До коментар #6 от "Vulpes":

  Явно нещо, което може да се купи във влак.
 • Къртев
  Отговор
  8 03:04  03.11.17
  Бизнес! А на кондуктора 10- ка наем и алъш-вериша цъфти. Хахаха циганска работа. Ама така е, като няма работа за всички м....ли в чистотата. Те станаха много, а ние малко. Утре, Азис, като го изберат за премиер и край на Българското присъствие. За това дамите от български произход да не чакат принца със златната обувка, ами да се задомяват и да раждат българчета. Пък мъжете да се хванат у работа, наркотиците, дискотеките, алкохола и далаверите са безсмислено губене на време.
 • Това е държавата ни за съжаление
  Отговор
  9 06:06  03.11.17
  Цигания, Закони който важат само за българите и турците живеещи в тази държава а мангали,копанари и калайджии ни тровят и крадат без да бъдат притеснявани.Найстина ако беше българка тръгнала да продава щеше да е арестувана и направена на резил а за този етнос няма правила.
 • 10 06:07  03.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гост
  Отговор
  11 07:21  03.11.17
  Възможното наказание е административно. Пука му на манго, че са му писали акт, той ползва лична карта само, за да прибере 30лв по време на избори. Но във влака си има и полицай, той къде е и защо кондуктура не подава сигнал към МВР да ги свалят на следващата гара? Не си по улиците, а си си платил билет и имаш застраховка, ниво на комфорт и обслужване, не си отишъл на битака. БДЖ и МВР са отговорни за това.
 • малкият сашко
  Отговор
  12 08:00  03.11.17
  преди време един циганин ни го каза по една от централните български телевизии: в българия е така като не ви харесва границите са отворени отивайте в швейцария
 • Гост
  Отговор
  13 08:09  03.11.17
  Защо неподадахте сигнал на 112? Много бързо реагират.
 • мамо аз съм пилот
  Отговор
  14 08:20  03.11.17
  Пълни глупости, Максим на Централна гара още обикаля по влаковете и продава кръстословици, стари списания и карти за игра. Помня го още от ученик, а вече приближавам христовата възраст. Винаги се е продавало по влаковете и БДЖ-то го правеше. Сега ще кажете че не помните, а вагон-ресторантите не помните ли или пък клетника, служител на БДЖ, дето караха на бързия влак да бута една количка с боклуци, докато целия коридор беше пълен с хора. Не сме чак толкова "цивилизовани", за да се възмущаваме от такива неща. Всеки е спирал като се връща от морето с колата да си купи праскови, домати, зимата пък спираме да си вземем зеле, картофи,лук, големите тежкари купуват мед и сладка, не виждам защо това да е по-различно и по-мръсно. Нека първия, който не е купувал праскови на връщане от морето да хвърли камъка.
 • кондуктор
  Отговор
  15 08:24  03.11.17
  Че то кой се вози на влак вече? Само най големите измекяри дето нямат 2 лева в джоба.
 • БДЖ
  Отговор
  16 08:25  03.11.17
  Плащам за да се возя във влак ! Не плащам да возя във битак и някой да ме офертите на пет минути купи си криви краставици.Не мога да повярвам какво виждат очите ми на тези клипове и съм отвратен от всичко подобно.
 • Европа 2019
  Отговор
  17 08:30  03.11.17
  Всички гости от Европа трябва да ги задължим да си купят сладолед от този влак и крива краставица.
 • Бай Иван
  Отговор
  18 08:32  03.11.17
  Бългеристан☺ евала, това се казва покрит пазар за зимата. Хем се возиш на топло, хем си пазаруваш на воля и хоп вечер салатката ти е готова. Трябва само десерта да смените с нещо по-топличко☺😅😅
 • 19 08:50  03.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор

 • пътник
  Отговор
  20 08:53  03.11.17
  за какъв пътнически влак ми говорите. Бързите влакове са често окупирани. Няма охрана , кондукторите не смеят да работят с тези специални пътници. За последно бях във вагон първа класа , "Гражданите " без билети се бяха настанили срещу мен , слушаха маанета на силен звук , пиеха бира , чоплеха семки , и другите пътници щяха да се сбият с тях. Това може ли да се коментира.
 • Hahahaha
  Отговор
  21 09:41  03.11.17
  Сега вече лъсна истина за оставената началник влак във Ихтиман миналата седмица когато влака я заряза .Тя си е оставила салатата в шкафчето на гарата и влака замина без нея хаххахаха.
 • КОЗАТА
  Отговор
  22 10:15  03.11.17
  Дури що не купи малко криви краставици да направиме салата ба?
 • ЕПА
  Отговор
  23 10:35  03.11.17
  чей ся вий у коя държава живеете? тука се е*ат по плажовете пред хората, продават храни у БДЖ-то , м...лите се самонастаняват навсякъде, така че нищо кой знае кво не е станало - УЕЛКЪМ ТО ДЪ КЕНЕФ

Напиши коментар:


Публикувай