Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 08:08 4 914 36

Битият от турски граничари: Ритаха ме, разкъсаха ми дрехите (ВИДЕО)

  • турски граничари-
  • побой-
  • българин-
  • хамзабейли-
  • лесово

Лявото ми око е засегнато много силно, имам разкъсване на устната, заяви пострадалият

Битият от турски граничари: Ритаха ме, разкъсаха ми дрехите (ВИДЕО) - 1
Снимка: Nova TV

"Единият турски граничар ме блъскаше по гърба. Другият ме риташе в бедрата. Третият ме дърпаше. Дрехите ми бяха разкъсани". Това разказа българинът, бит от турски граничари на българска територия. Случката е от граничния пункт "Лесово".

Той разказа, че малко преди атаката безпроблемно е преминал граничния пункт откъм турска територия и всичко е било наред.

"Докато си чакахме реда на гише "Дезинфекция" от българската страна на границата, вратата ми се отвори внезапно и получих силен удар в лявото око", каза пострадалият.

"Разбрах, че това и преди се е случвало в тяхната смяна", допълни той, като се закани, че ще потърси съдебна отговорност на тримата си нападатели си и ще иска от всеки по 30 хиляди лева обезщетение за причинените щети.

Впоследствие става ясно, че турските граничари са забравили да му ударят определен печат и затова са го дърпали обратно към турския пункт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    12 38 Отговор
    Абе то си знае що го бият. Като не са го боднали и изодзад. Че колкото пъти оди по голяма нужда а си спомня за клъцнатите митничари.
  • 2 Хасан

    13 48 Отговор
    Ееееей..тоя за пари ги е предизвикал..веднага 30 000лв...отворко

    Коментиран от #4

  • 3 глупак

    54 2 Отговор
    България никъде по света не служи на народа и хората.
    Човек в чужбина се бори сам.
    Бил съм в много посолства в цяла Европа.
    И обслужването и атмосферата е като в най-гадното свърталище в града.
    А ако ти трябва помощ…..забрави.
    Срамно
    Другите посолства обслужват хората и бизнеса
  • 4 Българин

    51 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Ами малко им е.Турски войници на Българска територия раздават правосъдие.При бай тошо тези тримата вече щяха да ги оплакват.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Хасан

    7 33 Отговор
    Малееее..той сигурно е някой от патриотите .отишъл за провокация...крие нещо...дъвчи си сумуре..неуверен...и що се крие?!!!
  • 6 JEEP

    34 3 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    +1, ама къде дремят нашите? Един изстрел във въздуха и ако не се усетят, втория в главата!
  • 7 Хасан

    8 34 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Турски самолети ти пазят небето..ти пък какво искаш!!трябва да се чуе и турската страна..все пак тоя е българин и от Бургас ..много не му вервам...знаем какви са в,Бургас

    Коментиран от #10

  • 8 един

    14 17 Отговор
    Започват спекулации, лъжи, пълна необективност. Тази граница съм я преминавал поне 20 пъти, никога не е имало инциденти. Хората учтиво си вършат работата, никога не ти искат подкуп, просто професионалисти. Българинът май никога няма да се научи да бъде обективен. Всеки разказва версия, която го оневинява. В случая ми се струва, че нашего брата се е запънал като магаре на мост и не е искал да се върне за необходимия печат. Изкарал е хората из нерви. Но за нас ние винаги сме прави и склонни от мухата да правим слон, като не допускаме, че се излагаме. От опита, който имам, съм разбрал, че по тези пунктове правата и задълженията на митничарите трябва да се спазват. Българинът и това не разбира. Той нищо не разбира, просто си знае своята. Досущ като Ганьо Балкански! И много ни бива да защитаваме провинилите се, според системата ни те винаги са невинни. Няма по-невинен престъпник от българския! Особено ако има здрав гръб!

    Коментиран от #9

  • 9 Българин

    33 3 Отговор

    До коментар #8 от "един":

    Сутринта хората казаха в прав текст че от турска страна не са дали видеозаписите от камерите.И каквото и да е направил не може да има саморазправа на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ОТ ТУРСКИ ВОЙНИЦИ.
  • 10 Българин

    16 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Е ние знаем какви са оттатък границата.
  • 11 Балканец

    22 2 Отговор
    Да видим сега каква Държава сме.Иначе си ви знаем в Парламента......там сте голяма работа.....мишки
  • 12 ЪРП

    29 5 Отговор
    ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА УРОДЛИВАТА ПСИХОЛОГИЯ,ПОВЕДЕНИЕ И МАНТАЛИТЕТ НА ТУРЦИТЕ...........УРОДИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 13 ЪРП

    28 6 Отговор
    ЧУДЯ СЕ САМО, КАКВИ СА ТЕЗИ ТЪПОУМНИЦИ, КОИТО ОЩЕ ХОДЯТ НА ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ????!!!!!!!!!!..........КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ПРОСТ ???
  • 14 гост

    13 15 Отговор
    Това е пълна глупост че са го били на Българска територия що не земат видео записа от Българска страна нали там са го били това пак намирисва на някоя скалъпен сериал този пич знае ли че ако са го върнали на турска територия че нямаше да дава интервю в момента а щеше да прави св..ки в някои зандан в турска граница
  • 15 ИИИИ

    7 9 Отговор
    Този точно наще граничари го потупаха и сега се опитва да прахвърли вина на някои защо крие лицето си се питам нали ще ги съди уж а да добавя че за него дестинация турция е преключила доживотно ако е малко уууумен би се отказал да се прави на жертва защото по време на делото може да се наложи да отиде до турция а от там изход нема да намери
  • 16 гост

    21 3 Отговор
    Бил съм свидетел на живо на летището в Истанбул веднъж граничната им полиция как се разправяше с някакъв и ще ви кажа че това бяха там някакви луди безумни фанатици ! Всичко стана за секунди пред стотици свидетели - задърпаха някакъв мъж ..писъци ,крясъци викове шамари удари и шутове в които беше намесена цялата им смяна .Хората на опашките за паспортен контрол от цял свят Европейци,Американци,Азиатци туристи гледаха и не можеха да повярват на очите си че това безумие става пред тях ! Можеха просто дискретно да го помолят да отиде с тях в някоя стая настрани от хората .

    Коментиран от #20

  • 17 Европеец

    21 2 Отговор
    Турците за агресивни и само от камшик разбират!
  • 18 Европеец

    23 2 Отговор
    Турция вече не е държава,а ислямски халифат!
  • 19 гост

    6 14 Отговор
    Без причина няма да му налетят. Познавам много хора които редовно минават през границата и от турска страна е много по-цивилизовано и професионално отколкото от нашата. Не мога да си го представя, че те ще простеят и ще бият, а нашите ще са спасители. Напите дори униформите не си поддържат изрядни, а какво остава да се държат адекватно.
  • 20 Хасан

    3 11 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Ами сигурно някой терорист...и в Турция има свобода но няма свободия...това са различни понятия...
  • 21 Алфата

    9 8 Отговор
    Аз гледам от чисто човешка и мъжка страна. Представям си как това се случва с мен... 100 кг, 185 см. Вдигам 130 кг споко от лежанка. Всяка седмица карам минимум по 150 км колело. Т.е. активен човек. Ааа! Забравих - паля на четвърт, ако ми посегнат!!! Пък и на наша територия - чудо! Гаранция, че поне на едното аби щях да му завра пищова в... А след това - хм?!

    Коментиран от #22, #32

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ник

    4 2 Отговор
    Като сте толкова минавали турската граница, що не кажете за рекетана 5метра след пункта в Турция от турци ц беемвета с временни немски номера, ако не им дадеш поне 20 лв , трябва да ги сгазиш

    Коментиран от #24

  • 24 Хасан

    2 7 Отговор

    До коментар #23 от "ник":

    Ти пък прекали ?! Какъв рекет има там?..колко пъти съм.минавал никой не ме е рекетирал

    Коментиран от #31

  • 25 Хасан

    5 7 Отговор
    Има нещо гнило в цялата работа...тоя се крие и пелтечи

    Коментиран от #27

  • 26 Русенец

    5 1 Отговор
    Къде е Външно министерство и Захариева, поне една протестна нота да отправят на Турция !? Но нейсе, нали САЩ ни готвят да ни върнат на Османската империя, та от сега да свикват нашите хора с боя на турските полицаи ! Срам, че честваме 22 септември като ден на Независимостта ! Явно сме независими от национално достойнство и чест !
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 SSS

    8 1 Отговор
    Турски граничар ще ме бие на Българска земя, ейййй заспал Народе робството свърши преди два века, а вие още сте си с робската психика! Чупи му главата на тоя фес незаконно влязъл в страната ни!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Алфата":

    Алфа Ромео смел си батка голям го вадиш спор няма , но да знаеш че гранични полицай при оказване на съпротива спокойно могат и да те застрелят !

    Коментиран от #35

  • 33 Лупи

    3 1 Отговор
    Туркия гледам дава поредните доказателства как заслужава да бъде в ЕС. Да се приемат веднага и Меркел да ги награди с още 4 млрд. за възпиране на "бежанци". Иначе абсолютно недопустимо е навлизане на турски граждани на българска територия незаконно с цел извършване на престъпление, целия инцидент показва липсата на българска държава и неадекватността на институциите ни. Тия тримата трябваше да бъдат АРЕСТУВАНИ за нелегално навлизане на българска територия и извършване на престъпление- причиняване на средна телесна повреда.
    Толкова липсва държавата, че неадекватните действия на русо момиче незнайно защо граничен полицай се тълкуват от човека, като адекватни само защото не се е покрила. Адекватно действие в тази ситуация от български граничен полицай е контролен изстрел във въздуха и арест на нарушителите, при оказване на съпротива изстрел в краката им с цел обездвижване и след това арест. Всичко друго са Бойковски приоми на неадекватна и потресаваща некадърност. Всички знаем, че ако имаше адекватна намеса от българска страна нашите гранични полицаи щяха да бъдат съдени в Туркия и щеше да се иска тяхна екстрадация, която Бойко щеше да разреши, както с граничния полицай замесен в инцидент с турски бракониер.
  • 34 гост

    0 1 Отговор
    Тоя защо не си признава,че ги е напсувал.Леко се е отървал.
  • 35 Алфата

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    Я пак, чужди гранични на МОЯ територия?! Вкарай малко мисъл моля!
  • 36 Истината винаги боли

    1 0 Отговор
    Стига е ревал този пътешественик,като си отишъл в Турция, трябва да знаеш какво те чака,важно е че не си отворил тубичката с лубреканта.Чети повече и няма да имаш повече издънки.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове