861 4

Отново инцидент с дете в джакузи край Варна

Пострадалото момиченце е било транспортирано веднага в болницата "Света Анна"

Стефанаки Йоанис

Майка твърди, че кракът на 3-годишната й дъщеря бил засмукан от джакузи в хотел във варненското село Шкорпиловци, съобщава Нова телевизия.

Сигналът за инцидента Елена Попова изпрати в рубриката ни "Моята новина".

Пред камерата на "Здравей, България" жената обясни, че стресиращата ситуация се развила на 28 октомври.

Тя и детето й били в масажната вана, момиченцето тръгнало към майка си и изведнъж изпищяло от болка. Оказало се, че палецът на крака й бил сериозно разкъсан. Липсвал и част от нокътя.

От хотелския комплекс отричат травмата да е получена заради неизправност на джакузито.

Майката на пострадалото дете е подала жалба в Комисията за защита на потребителите.

Припомняме, че на 25 февруари 2017 г. 4-годишното момиченце пострада в джакузи в хотел "Адмирал" на Златни пясъци. Малката Изабел решава да се премести по-близо до майка си в джакузито, когато започва да пищи от болка. Виковете карат спасителя да изключи смукателната помпа, за да бъде освободено детето от получилия се вакуум.

Пострадалото момиченце е било транспортирано веднага в болницата "Света Анна", където са извършени две операции за спасяването му. Дълго време детето беше в реанимацията на болницата в тежко състояние и увреждания.

България


Още по темата

 • Да спасиш детето си на косъм (ВИДЕО)

  Да спасиш детето си на косъм (ВИДЕО)

  Американец удиви интернет с бързата си реакция при спасяването на дете, съобщи РИА Новости. Видеото е заснето в националния парк в Калифорния. ...
  9.11.2017
  5 228
  7

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Темида
  Отговор
  1 10:24  03.11.17
  Жокер.....2-3 годишни деца нямат работа в джакузита макузита.
 • ТОДОР СТОЯНОВ
  Отговор
  2 10:31  03.11.17
  ДА ПИТАМ, НУЖНО ЛИ МУ Е НА 3 ГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ "ЖАКУЗИ"???КАКВО Е ДЖАКУЗИ, ВСЕКИ МОЖЕ САМ ДА РАЗБЕРЕ.СМЕСЕНА ВОДА С ВЪЗДУХ, КОЯТО ГУБИ СИЛАТА НА НАЛЯГАНЕТО СИ, НО СЪХРАНЯВА ЕНЕРГИЯТА.ХИДРОДИНАМИЧНИТЕ ЗАКОНИ СА В ДЕЙСТВИЕ!ИМА ЛИ УКАЗАТЕЛНА ТАБЕЛА ИЛИ НАДПИС, КОЙТО ДА ОГРАНИЧАВА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ МУ И ДА ИНФОРМИРА ЗА ЕВЕНТУАЛНИ ОПАСНОСТИ?ПРОВЕРЕТЕ ТОВА!АКО ГИ ИМА И НЯКОЙ ГИ Е ПРЕНЕБРЕГНАЛ...ЛОШО!КОЙ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И НОСИ ОТГОВОРНОСТ, МАЙКАТА ИЛИ ДЕТЕНЦЕТО?ДАНО СЕ ОПРАВИ ПО-БЪРЗО!
 • Гост
  Отговор
  3 10:47  03.11.17
  Колко такива случая трябва да се видят!? И въпреки това родителите да се плицикат с децата си в тез жакузита
 • Метгонтан
  Отговор
  4 21:37  05.11.17
  Лошо пак . Ей родители моля наглеждайте децата си и ги пазете. Колко случки трябва да се случат за да се пазите. Само Митю Пищака е за жакузита-макузита , него нищо не може да го засмуче .Може и затва да се плацика из тях , да му засмукват питоня и оттам може и да му се е опънал с някой друг сант.Ма тва е друга бира само за профешънъли.

Напиши коментар:


Публикувай