3 871 7

Кола падна в канал в столичния "Бъкстон"

Колата е била паркирана и забравена изключена от скорост

Светослава Ингилизова

Столичанин забрави колата си на скорост и тя падна в канал. Инцидентът е станал в жк "Бъкстон" на 31 октомври. Това става ясно от снимки, разпространени в социалните мрежи.

На тях се вижда как автомобилът е застанал на една страна в канала. Колата е била паркирана и забравена на изключена от скорост. Така е тръгнала сама и се е озовала в канала. От брега до колата са сложени дървени талпи, които образуват своеобразен мост.

България


Още по темата

 • Кола се вряза в училище в Австралия

  Кола се вряза в училище в Австралия

  Кола се вряза в училище в Сидни, Австралия, съобщи News.com.au. Автомобилът се е блъснал в постройка към училищната сграда. В резултат на това са ...
  7.11.2017
  1 762
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 12345
  Отговор
  1 18:00  03.11.17
  Супер. Хареса ми този начин на паркиране
 • Шаран БГ
  Отговор
  2 18:37  03.11.17
  Ако 20-тина автомобила чакат някъде да тръгнат след минута-две, между тях едва ли ще се намерят двама, които да са опънали ръчната спирачка и да не им светят стоп-светлините !? Преди години инструкторите ни набиваха в главите да използваме ръчната спирачка - отзад светят две лампи по 25 вата !!? Обезателно след паркиране се извършват три неща: 1/ в зависимост от надлъжния наклон на паркирания автомобил двигателя се включва на "първа" или "задна" предавка 2/ опъва се ръчната спирачка 3/ волана извива предните колела към ската. По-горе един път е написано, че е" на скорост" - втори път пише, че не е била включена" на скорост ".... Иди разбери ,какво е било!? А за ръчната спирачка и за волана пишещия сигурно нищичко не знае и не е чувал !?!?
 • А бе
  Отговор
  3 19:00  03.11.17
  Този "канал" всъщност е Боянската река, нали? Покрай нея няма и елементарна оградка - на много места уличното платно завършва ей така - да можеш директно да се сринеш отвесно надолу на 2 метра, ако ти излезе "късметът" - като в случая с колата.
 • filo
  Отговор
  4 20:39  03.11.17
  Горката кола.
 • КОЙ ГИ ДАВА ТЙЕЗ РАЗРЕШИТЕЛНИ БА -ЛИНЧ
  Отговор
  5 00:31  04.11.17
  ТОЧНО ЗАД КОЛАТА ИМА 2 ТОКУ-ЩО ПОСТРОЕНИ КООПЕРАЦИИКИ НА 4-5 МЕТРА ОТ РЕКАТА, НЕ МИ Е ЯСНО КАК СЕ ДАВАТ РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ ЗА СТРОЕЖ ТЪЙ КАТО НЯМА МЯСТО НИ ЗА ТРОТОАР
 • Къртев
  Отговор
  6 03:24  04.11.17
  Е, случва се. Аз пък едно време карах на баща ми Мадарата и вместо на 1ва съм я оставил на 4та. Само да кажа, че съм бил 15 годишен. Та оставил съм Мадарката на 4та скорост и тя взела, че тръгнала (запознатите, знаят, че на тези камиони двигателят запалва и без ключ) минала през едно дере изкачила се на съседната улица и се беше спряла в едно дърво. Колко бой ядох тогава. Та от тогава, ръчна, на скорост противоположна на наклона, че по някой път и с камък запиням.
 • Смях
  Отговор
  7 11:01  04.11.17
  После нямало свободни места за паркиране...

Напиши коментар:


Публикувай