519 7

Нинова: Хора и управляващи обитават различни държави

Мартин Христов

Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира на среща с поддръжници на партията в Разград, че "живеем в две различни държави: в тази на управляващите, в която по думите им има спокойствие; в истинската - всеки месец хората са на улицата и протестират".

"Според ГЕРБ те дават път на младите и можещите. Но в деня на будителите младите учени излязоха на протест за унизителните условия, в които работят. В паралелната държава на Борисов има сигурност, в истинската всеки месец полицаи, пожарникари са на протест, а пилоти отказват да летят", каза още Нинова.

По думите ѝ, в държавата на правителството пенсиите растат, а в истинската пенсионерите излязоха по площадите с мъката, че няма как да живеят с двеста лева.

"За ГЕРБ здравеопазването е приоритет, а в истинския живот болници фалират и лекарите са на улицата, защото не искат да бъдат пребивани, докато спасяват човешки живот. ГЕРБ всеки ден ни убеждават, че има икономически растеж, излишъци, стабилност и просперитет. Вие в област Разград усетихте ли ги - имате ли сигурност, по-лесно ли си плащате сметките? Ако ми кажете да, живеем по-добре, веднага си оттеглям думите, но ако кажете не, нека се хванем заедно и променим това", призова лидерът на БСП.

По думите ѝ, паралелната държава седи сита в кабинетите, а реалната е тук - по площадите, на протестите, в домовете на хората.

"Вие сте силата, защото сте истински. Освободете се от страха и апатията си. Не е вярно, че нищо не може да се промени. Може. Просто го поискайте", призова още Нинова.

Разград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 20:44  04.11.17
  Оф,от тебе само глупости ма!
 • 2 21:27  04.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • А.П
  Отговор
  3 21:46  04.11.17
  Е срам няма тази жена!
 • 4 08:54  05.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 5 08:52  06.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Реалист
  Отговор
  6 16:58  06.11.17
  Верно Курни, иначе как ще обясниш изпращането на тулупчето до тебе в мразения САЩ на училище. Просто ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ винаги сте живели в различна държава от нас - обикновенните българи.
 • Шаран БГ
  Отговор
  7 06:39  07.11.17
  Поискахме го чрез референдума по най-цивилизован начин! Плюхте върху него и го опорочихте! Едно от исканията бе бюджетните субсидии за партиите да е 1.00 лев на вот. Какво и как да го искаме, като сте се вкопчили във властта и дрънкате празни приказки, пълните гушките и си мислите, че сте вечни ??

Напиши коментар:


Публикувай