12 236 8

Борисов за Пешко от Козлодуй: Ние не го ли уволнихме?

Козлодуйският районен съд възстанови на работа в АЕЦ "Козлодуй" Пешко Караджов на 30 октомври

Светослава Ингилизова

Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира решението на Районния съд в Козлодуй, с което уволненият от АЕЦ „Козлодуй“ Пешко Караджов, който заплаши полицай, е възстановен на работа. На въпрос на журналисти при посещението си в Бургас, Борисов репликира: „Ние не го ли уволнихме?“

При уточнението, че съдът го е възстановил на работа, премиерът насочи въпроса към магистратите и каза, че след делото с Волен Сидеров, при което му се наложило да плати 3 000 лв., не коментира решения на магистрати. Поясни, че имало много такива случаи на възстановени от магистрати служители.

Борисов каза, че знае кой ще е новият министър на здравеопазването, но името му ще стане ясно след като се гласува бюджетът.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Emperorex
  Отговор
  1 11:15  05.11.17
  Чи ша го върнат на работа много ясно,човека вземал почти 6 бона заплата колкото на премиера и президента взети заедно.Тоз ша да му доста натоварена работа като охрана.Сигурно и съдията го е заплашил с уволнение ако не го върни на работа.Наглец
 • Чудака
  Отговор
  2 11:48  05.11.17
  Ния сме една банда шаикаджи и лашци за тва страна няма някои хора си топят рацете в мен ана народа капките ... М..ната му на Борисов
 • Коко
  Отговор
  3 12:53  05.11.17
  В българският език има букви като "ъ", "ж" и "й" .Не е лошо да се научиш да ги ползваш.
 • Гостенин
  Отговор
  4 15:24  05.11.17
  Трагедия сме.При доказани заплахи срещу длъжностно лице с цел да не изпълни задълженията си има НК.,а не връщане на работа.Не може да си кандидат престъпник и да си охрана на АЕЦ.Уволнявайте го пак, ама там в Козлодуй всички сигурно са навътзани.Това дело не трябва да се разглежда там.Логично!

 • Отговор
  5 17:52  05.11.17
  Бившият служител на ДАНС и ГДБОП и настоящ експерт по икономическа престъпност Росен Миленов е категоричен, че в България не се става случайно министър.В България не се става случайно министър, преди това трябва да си доказал, че можеш да участваш в схеми и да нарушаваш закона“,На въпрос как се влиза в политическия и икономическия ни елит, експертът отговаря: “Трябва да нарушиш закона.Да извършиш не едно, две, а най-малко три престъпления, за да си част от тяхната каста.Криминалният капитал е разделен. В България налице е мафия, която условно можем да разделим на два клана – източен и западен. Това са двата основни центъра. Едните се асоциират с Русия, а другите – със САЩ и Европейския съюз. Ползват индулгенцията на батковците, за да може тук на местно ниво пред останалите да имат тежест и сила да извършват крупните схеми“.„Ако искаш нещо да правиш в тази държава, трябва да се съобразиш с техните неписани правила.А когато се съобразиш или веднъж ги употребиш, значи влизаш в омертата“, коментира още експертът.
 • дрфежрфт
  Отговор
  6 18:36  05.11.17
  Трябваше да каже поне на кое кръстовище го е срещнал - можеше и сами да се досетим....
 • ГНИДА
  Отговор
  7 21:11  05.11.17
  Не ве баце , изгонихте полицая , дето раздуха работата . Нали знаеш баце ... Има човек , има проблем ... Няма човек , няма проблем - ето така действате , като Сталин .......... Ама нали знаеш какво е това твоето , народът му вика гьонсурат !
 • Тиквата
  Отговор
  8 22:24  05.11.17
  Съдебната НЕреформа е дело не на друг, а на Тиквата!

Напиши коментар:


Публикувай