687 4

Ремонтират повторно участък от бул. "Дондуков"

Участъкът между улиците "Бачо Киро" и "Будапеща" беше пуснат преди 2 месеца

Светослава Ингилизова

Два месеца след като беше отворен за движение, участъкът от столичния булевард "Дондуков" между улиците "Бачо Киро" и "Будапеща" отново се ремонтира, съобщи bTV.

Майстори пренареждат паветата, тъй като само за няколко седмици те отново са се разместили.

Общински съветници искат незабавно прекратяване на договора за ремонт на бул. "Дондуков"

Според Николай Патов, който работи по коригирането на неуспешно ремонтирания участък, това не е работа за всеки и изисква умения.

Майсторът, който реди павета от 12 години, уточнява, че основата не е била добре подготвена, преди да се наредят паветата отгоре. Това е причината те да се разместят толкова скоро.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ал Купоне
  Отговор
  1 11:39  05.11.17
  Не са трамбовали основите, предплагам .
 • Жужу
  Отговор
  2 12:41  05.11.17
  "Градим България! С ГЕРБ сме по-силни! Време е!".... Я д излезе пред кадър медиите великия ни вожд Боце и да каже: Защо нариват пари в ремонти на току що завършени магистрали и други обекти, а изпълнителят не е наказан да ги ремонтира качественно за своя сметка, щом не си е свършил работата дотогава?!!! Ооо, велики Винету, син на ДС-БКП-Корпорейшън оригархията, защо не ни кажеш, как така тия некадърни строителри полручават по няколко пъти поръчки и пари? Кажи ни, "Градителю" на България! Щото така я съградихте тая България, че нормален свестен българин почти не остана тук и жив от вас? Ооо, велики сине на олигарсите, дай ни малко от светлината на изповедта си, че да видим истината и ние, скудоумното преакано от поликус мафията хийр! Дай ни фактите, ооо, Слънце на небесата и предмет на обожание от Марков и останалите четкаджии на хранирка!
 • чичо Пенчо
  Отговор
  3 16:33  05.11.17
  Всичките РАБОТИ на нашата прехвалена кметица са ТОЧНО ТАКИВА !! Да припомня-булевард "Дондуков", ул. "Шипченски проход", бул. "Прага"........ Но затова пък, ПРИКАЗКИТЕ И СА НА МНОГО ГОЛЯМО НИВО !!
 • 4 17:24  05.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай