2 193 4

Кола се заби в дискотека в Бургас

Няма пострадали

Светослава Ингилизова

Зрелищна катастрофа в центъра на Бургас по чудо се размина без жертви.
Инцидентът е станал снощи на бул."Христо Ботев".

Шофьорът, явно заради несъобразена скорост, е отнесъл преградните съоръжения на булеварда и едва не е врязал колата си в нощно заведение. Оградата е предотвратила много тежък инцидент, а Реното с бургаска регистрация e премазано.

Всяка вечер този булевард се превръща в писта за почитателите на високия адреналин. Те изглежда не се притесняват и от полицаите, които редовно дебнат за нарушители до ДНА, пише "Флагман".

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Красо Зелето
  Отговор
  1 14:05  05.11.17
  Явно санкциите са много 'евтини' и КАРАЧИТЕ си ги плащат без проблем, и продължават пак да лудуват по-пътищата. Нека направят закон, всеки който е предизвикал ПТП, по-негова вина да не може да притежава СУМПС 20г. след ПТП-то. Доста ще се замислят и ще си седнат на задниците. Но някой няма полза от това!

  Коментиран от #2, #3

 • jambazina
  Отговор
  2 14:31  05.11.17

  До коментар #1 от "Красо Зелето":

  Тия дето са правили ПТП с кметски или депутатски син едва ли биха подкрепили предложението ти.
 • Патриот
  Отговор
  3 23:02  06.11.17

  До коментар #1 от "Красо Зелето":

  Докато няма правосъдна система това не трябва да става. Виновният винаги е недепутатският син, неполицейското дете, непрокурорският братовчед или по-бедният от двамата, или този, който не кара Х5, Q7. При това положение си представи блъска те отзад синът на областният прокурор на София. Кой ще е виновен? Как би се чувствал ако при това положение ти вземат книжката за 2о години?
 • Патриот
  Отговор
  4 23:03  06.11.17
  И това не е кола, не е автомобил също. Това е Рено.

Напиши коментар:


Публикувай