6 Ноември, 2017 11:48 9 064 68

Среден пръст за блъснато куче във Варна

  • куче-
  • кола-
  • блъснато

От удара кучето е започнало да вие истерично

За случка с блъснато куче във Варна разказват в социалната мрежа Фейсбук от Lucky Hunt Foundation:

Вчера в 12,30 часа в района на кръговото на бившия дом Миньор млада жена с "Фолксваген Голф" в лявата лента удари куче. От удара кучето е започнало да вие истерично. Светлана спряла, за да окаже първа помощ на кучето. Кучето се скрило в храстите. Светлана преместила колата, за да не пречи на движението и видяла същата кола малко по-напред спряла. Приближила се и видяла младата жена да стои в колата. Настояла да отвори прозореца и я попитала защо е блъснала кучето и защо не е спряла да му помогне. Жената отговорила агресивно, че това не е нейна работа и да си гледа своите рaботи.

Изобщо не се постарала са разбере живо ли е кучето или не.

Дала рязко газ и потеглила. Светлана скочила в колата и подкарала след нея. Настигнала я едва на кръговото на Пикадили парк. Снимала я докато я гони, като се вижда как шофьорката на голфа й показва среден пръст. Блокирала я на кръговото на Пикадили парк и слязла от колата, за да я снима отблизо. Жената й взела телефона и отказала да го върне. От друга кола слязла една едра жена и започнала да блъска Светлана, без дори да попита за какво е всичко това. Едва, след като разбрала, че телефонът на Светлана е у тази жена "се разпоредила" да го върне и Светлана могла да си тръгне.

Тази история има продължение. Пасажерът на едрата жена, която блъскала Светлана, без да се поинтересува за какво става въпрос, заснел случилото се и публикувал на сайта на КАТ Варна само удобната на тях част, не и тази, в която спътничката му блъска Светлана.

Ние призоваваме КАТ Варна да вземе записа в пълния му вариант от камерите на кръговото движение на Пикадили парк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 моя страна моя България

    119 27 Отговор
    Светлана наистина е тръгнала да се занимава с неща които не са нейна работа. Това че едно улично куче се е появило на пътя и нямаш възможност да избегнеш удара не те прави лош човек, или престъпник. Ама да тръгнеш след колата дето е ударила кучето и да се караш с шофьора, да му държиш сметка, да го снимаш си е проява на нахалство и грубо вмешателство в личното пространство. Не знам какво е очаквала да се случи тази Светлана като е тръгнала да се разправя с другата жена(не че я защитавам)без да има абсолютно никакво право на това. Всъщност голяма част от проблемите дето имат хората са точно щото си врат носа там дето не им е работа.

    Коментиран от #45, #66

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пеньо

    74 17 Отговор
    Защо кучето е там на улицата? Трябва ли да е там само или да си има стопанин, който да отговаря за него? Знаете ли колко души пострадват годишно от безстопанствени домашни животни?
  • 4 стоян

    51 14 Отговор
    Това ли е важната новина -едно куче ударено Защитниците на животни да отидат напролет в кланица да разгледат какво става със хиляди малки агнета телета и други и тогава да реват
  • 5 Кучка

    50 13 Отговор
    Много по-голяма човещина щеше да покаже, ако се беше поинтересувала, това куче има ли стопанин и защо застрашава живота на хората на пътя. В колата имало ли е малки деца и-или бременни. Ако има дали са добре. Има ли щети по колата. Вместо това решила да се кара и да си избива „човещината“.
  • 6 bmw

    47 14 Отговор
    една солена глоба за стопанката на мастията.Голяма беля може да ви изкара едно тъпо куче.Брони дори радиатор.Като искаш куче ,или на каишка до 2 метра или на село вързано в частния двор.Да не говоря и за лай** та навсякъде.
  • 7 ГГГГГ

    60 10 Отговор
    Защо ли си мисля, че Светлана трябва да има проблеми с КАТ?!? Гони кола- превишена скорост/може би?/, засичане-предпоставка за ПТП, блокиране на кръгово кръстовище-безпричинно. А като и е жал за кучето да му беше помогнала, а не да се прави на пилот и съдия.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 копеле

    23 9 Отговор

    До коментар #2 от "Hari":

    Хари Белафонте, да беше писал на кирилица бе мой, ко ми се правиш на луд. Иначе съм съгласен с теб, аз също бих нашамарил яко тази шматка Светлана, заради някаква си мастия на пътя дето може да ми нарани колицата. А на такива дето ме снимат им взимам телефона и го разбивам в земята, ако ще да е 2000лв. Жалко че едрата буля не е понабила повече тази Светлана. Извикайте виетнамците да поизядат кучетата ни

    Коментиран от #58

  • 10 Кучкар

    14 41 Отговор
    Абе вие ми блъснете кучето,пък после си гледайте сеира,само на кучки ще ми станете...

    Коментиран от #67

  • 11 КАТ Варна

    30 10 Отговор
    След прочетеното по горе, се разбира че лицето Светлана е имала възможност да причини 3-пъти ПТП - (първото и спиране, гонитбата и второто и спиране и засичане на друг автомобил), причинява саморазправа и видна агресия срещу друг водач. Прегледани са камерите и са разпитани свидетели, при което се установява виновността на лицето Светлана и тя ще подлежи на наказателна отговорност. КАТ не толерира саморазправата на пътя и ще налага максимални наказания.
  • 12 Пазарен Либерализатор

    26 11 Отговор
    А Светлана като каква се явява и какво очаква, някой да зареже колата си и да хукне да гони мастията, за да и прави сърдечен масаж и изкуствено дишане? Ако е куче със стопанин има ред как се води животното, така че да не представлява опасност за околните. Да, неприятно е, изкача охранен бълховоз и прави на леща броня, мигач, както дойде. Дано няма щети по голфа.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пазарен Либерализатор

    23 10 Отговор

    До коментар #14 от "Бясна съм":

    Пий си хапчетата редовно. Бездомните мастии са собственост на Общината.
  • 16 Boko

    13 8 Отговор
    Тук е пълно с идиоти.

    Коментиран от #60

  • 17 Боко

    11 2 Отговор
    Поредната нагла ...
  • 18 стоян

    14 4 Отговор
    до13 коментар Доколкото знам за бесни като теб имало лекарство
  • 19 копеле

    19 2 Отговор

    До коментар #14 от "Бясна съм":

    Колко пъти съм ти казвал че като си дрогирана да не сядаш пред нета. Удари си главата в бидето да изтрезнееш малко или те пускам на един черен дог на комшията да ти ваксинира задния двор.
  • 20 Гост

    17 5 Отговор
    в крайна сметка как е кучето че не разбрах?
    "Героят" в тази битка е бил твърде зает да гони голф и май кучето остана на заден план...
  • 21 терминатора

    17 10 Отговор
    Кво прави мастията на пътя? Общината заслужава глоба и то дебела, че си е пуснала бълхарника по улиците.
    Само някой помияр да ми удари скъпата кола и да ми разбие бронята познайте, какво ще му се случи, писна ми от тия кучкарски истории. Тая Светлана заслужава съд и присъда за нападение, преследване, опит за причиняване на катастрофа, във всяка една нормална държава подобно поведение заслужава затвор!
  • 22 льоки

    15 6 Отговор
    А никой не пита колко катастрофи се случват на пътя заради животни тъй като се опитваш да избегнеш удар в куче и се нацелваш или в друга кола или някое дърво..пък е дори да няма фатален край последствията по колата са за моя сметка.
  • 23 терминатора

    26 8 Отговор
    В Бълхария, държавата на прошляците кучето е придобило Божествен статут, като кравите в Индия. Кака Светла, защо не е указала първа помощ на псето, да му направи уста в уста или уста в .....!?
    Да му врътне една ....., може да му се отрази добре на настроението!?
    Падаш в дупка, полицията те глобява, блъскаш безпризоврно куче, кака Светла те преследва да те накаже, блъскаш ДЕТЕ на пешеходна зона, получаваш ТРИ ГОДИНИ УСЛОВНА ПРИСЪДА!
    Това ако е държава, аз съм трамвай.

    Коментиран от #24

  • 24 656

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "терминатора":

    А ми терминирай ги тогава
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 фонзи

    10 1 Отговор
    Лелеее тая мацка в бялата кола къв голям го вади ..
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 българин от България

    6 7 Отговор

    До коментар #27 от "Испанеца от Българиа":

    Само, където кара 25 годишен Голф, купен от "богаташа". Ама ти испанецо, откъде да ги забележиш тия неща, то за това се иска акъл.
    Айде бегай на строежа да изкараш някое евро, че наем те чака и сметки.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ШОПА

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "Azzz":

    Е па тоа
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Шофьор

    10 8 Отговор
    Тая Светлана какво се изкарва жертва ?! Малко й е, че дебеланата я е била. Куче се мята пред кола и какво да направи шофьорката на Голф-а да направи опасна маневра за избягване на удара с риск за собствения си живот ли?! Сбъркана история. Аз ако бях на жената с Голфа щях да слезна и тая Светлана да я накарам да вие като блъснато куче. На такива като нея малко им е боя. Заедно с дебеланата щях да й видя сметката на тая кучк(а)о- защитница.
  • 36 реалиста

    8 4 Отговор
    Един приятел на селски път блъска изкочил внезапно чакал, от колата Фиат, нищо не става, разбита предна броня, радиатор, изтекъл антифриз, мазало, цялата предница е разбита, а чакала се е отърсил, скочил и избягал в гората. Страшно издържливи са тези животни.
    Колата отиде на вторични суровини за претопяване. Моят човек за щастие се е отървал само с уплаха. Наличието на животни по пътната мрежа е изключително опасно за живота на ХОРАТА, но явно на нашите "управници" не им пука особено, по важни са парите от еврофондовете, които получават(източват) в защита на животните. За мен е малоумие да кастрираш едно куче и да го пуснеш да се разхожда свободно из гъстонаселен град!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гост

    10 11 Отговор
    За мен помияри са хората. Кучетата не са виновни ,че помияри като вас ги взимат да ги гледат за да угодят на детето си или на тъпото си его , след два месеца решават ,че е голяма грижа едно куче и го пускат на улицата. Как мислите , от къде са се появили уличните кучета , от такива помияри като вас. Аз на куче , и каквото и да е животно винаги ще помогна , но на помияри като вас не бих си мръднал пръста та ако ще и да умирате на улицата.

    Коментиран от #62, #63

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 БАСТУНА

    9 2 Отговор

    До коментар #39 от "Ей мършо":

    Ти у ред ли си е - как ще газиш хора бе ти къв си терорист ли си бе
  • 41 Пазарен Либерализатор

    8 4 Отговор

    До коментар #39 от "Ей мършо":

    Не схващам кой от коментарите ми е гнусен. Аз хората ги виждам, кучетата по-трудно, защото джипа е висок и като влезе директно пред мен е в сляпата зона пред бронята, а ако карам в колона за да не стане верижна катастрофа не скачам на спирачки, а просто стискам волана, хрус-хрус и там каквото е изкочило лисица, пор, куче остава да храни мухите, съжалявам. Така е, кучетата не са виновни, но като изкачат на пътя стават жертви, никой не би искал да блъска животни, но се случва. Ако всеки кучефил прибере по 30-на псета от улиците нещата ще се оправят. Поредното долазателство, че програмата кастрирай и върни е неефективна. Забравяте момента, в кокто заради изкочили животни на пътя стават катастрофи с човешки жертви.
  • 42 Изверги сте вие

    7 8 Отговор
    Алооо Факти къде сте бе ? Не виждате ли че тук един и същ психар е писал 38 пъти???? Само идиоти ли живеят в тази държава иначе? Ей кой ги пуска тия кучета по улицата а? Тъпите гнусни изроди които им скивма че искат кученце и после им писва и хайде на улицата. И после - "помиярите" и "мастиите" хапели, изскачали на улицата и т.н - ми ще хапят, и теб да те пуснат на улицата да озверееш от глад и да нямаш друг начин на изхранване - ще хапеш. Не коментирам че въпросаната Светлана не е постъпила правилно, трябвало е да окаже помощ на кучето. Но тая идиотка дето го е блъснала, редом с ВСИЧКИ (или един, който е писал много пъти) писали с омраза към животинчето ис грижа за "скъпата" си кола. Като ви бутне някой ден подобен на вас със скъпоценната си кола, вместо да ви окаже помощ, се надявам да ви пребие задето лицето ви е ударило бронята му и да ви накара да платите за автмомивката, че и кръв има по колата. Ще ви се невиди. Няма един нормален коментар в подкрепа на правата на животинките. Верно няма надежда за тази страна. Бях патриот, върнах се от Америка, защото просто не мога да изоставя родната си страна, все едно да се предам за самата себе си..но, призовавам да закрием тази държава. Всички вие я мразите, няма надежда. Напуснете тая територия, скочете от някоя скала, или ако смятате че може от вас да стане хора - идете да живеете някъде другаде, но да зна

    Коментиран от #43, #54

  • 43 Пазарен Либерализатор

    8 2 Отговор

    До коментар #42 от "Изверги сте вие":

    Я напиши какво ще се случи в Америка ако си изпуснеш кучето, то изкочи на пътя, някой го прегази и реализира щети по автомобила си?
  • 44 Патриот

    1 5 Отговор
    Едно куче ударило с колата друго куче.
  • 45 Виж са мърша

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "моя страна моя България":

    А ти откъде знаеш как е карала въпросната шофьорка, утре кат удари дедето ти друга песен ще пееш

    Коментиран от #46

  • 46 Пазарен Либерализатор

    8 4 Отговор

    До коментар #45 от "Виж са мърша":

    Щом голфа не е помлян и мастията се е изнесла на собствен ход - карала е с около 50-60км/ч. Няма човешки жертви и щети, това е важното.

    Коментиран от #48

  • 47 Б.Х

    5 1 Отговор
    Уникално тъпа история
  • 48 Моамар

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Пазарен Либерализатор":

    Ти с твоя акъл не знаеш кое е важното
  • 49 Хорацио

    8 3 Отговор
    Как може някой със здрав разум да му хрумне да защитава тезата на психично болната жена тръгнала да преследва коли по улицата и да застрашава човешки животи създавайки предпоставки за ПТП-та защото решила, че изпълнява "благородна" кауза. Като гледам освен няколко озлобени вегани и/или феминистки всички останали правилно са отсъдили ситуацията и пет пари не дават за мастията, която е отговорност на общината. Иначе щом колата е в движение и няма щети скоростта не е била голяма и всичко е било законно, следователно единственото нарушение тук е на лудата преследвачка.
  • 50 Пазарен Либерализатор

    6 5 Отговор
    Шепа лабилни субекти по някаква причина решават, че поредната улична мастия е безценна със съществуването си като самоходен л@йн0во3 и че всички участници в движението са длъжни с цената на всичко да предвидят изкачането между движещите се автомобили на незаменимата кучинка, и ако по неведоми причини това животно пострада едва ли не е задължение на водача да му окаже първа помощ, след което да го закара до спешен център в най-близката болница.
    Надявам се Светла да бъде освестена от КАТ за действията си, не може всеки да се прави на шериф.

    Коментиран от #52

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ребел

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "Пазарен Либерализатор":

    Пълно е с олигофрени и олигофренки, които не да наясно с движението и си карат все едно, че са в необятния космос! И като участник в движението мога да кажа, че такива тъпи п... и с арогантно поведение и тежък крак с лопата да ги ринеш! Настъпва педала овцата без да мисли с еднограмовия си мозък, че може да попадне в непредвидима ситуация! Дори и на сляпо не я оправдавам!

    Коментиран от #53

  • 53 Пазарен Либерализатор

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Ребел":

    С този голф едва ли е настъпвала много.
  • 54 човек като човеците

    0 5 Отговор

    До коментар #42 от "Изверги сте вие":

    Като прочетох, написаното от " изверги сте вие" мед ми капна на сърцето.Добре казано! Дай Боже повече такива хора!

    Коментиран от #55

  • 55 Пазарен Либерализатор

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "човек като човеците":

    Дай Боже по-малко кучета на пътя!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Селянин от село

    0 4 Отговор

    До коментар #9 от "копеле":

    Я се успокой. Голяма мутра ли си? Щял да чупи. Тва да не ти е бащиния.
  • 59 ауууууууууу

    3 2 Отговор
    Тая простакеса, като ми се прави на големата работа с широките очила, къв е тоя Голф 3 за 2200 лв?Големата кифла .

    Коментиран от #64

  • 60 ОтличникаОтПсиходиспансера

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Boko":

    Е ти си един от тях нали ?
  • 61 6льокавица

    3 0 Отговор
    Аз да питам: Варна у българско ли е или у великобританско? К'ви са тия пикадилита бе? Парк? Ми по ингилизки и един сиркъс, и стейшън им сложете на пикадилитата. Всичко българско прехе.ахме, 'еййй!
  • 62 данчо

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Гост":

    Ти си с психика на злобен терорист
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Простакеса

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "ауууууууууу":

    А ми служебен бе убиТак
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 hmhmhm

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Кучкар":

    Аз ако ти блъсна помияра и ми се направиш на интересен ще блъсна и теб.

    Коментиран от #68

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове