7 Ноември, 2017 08:37 1 658 15

Иво Инджев: За Русия сме троянски кон, който от време на време дразнят

  • паметник на съветската армия-
  • софия-
  • армия-
  • евреи

Паметникът на съветската армия е пълен с какви ли не графити

Защо на руснаците са давани преференциално кредити да купуват специално в България имоти? Това запита журналистът Иво Инджев, припомняйки думите на руския депутат Толстой от миналата година, че, ако Русия иска, ще купи България, на фона на друг разразил се скандал. Припомняме, миналата седмица руското външно министерство заяви: Ние спасихме българските евреи. Журналистът коментира в предаването “Лице в лице” темата за спасяването на българските евреи, руската позиция и българската реакция.

По думите му нямаше извинение, а имаше изявление от руското посолство. Тази руска позиция предпоставя липсата на благородство у българите, заяви той. Това е нелюбезно отношение спрямо българите. Големият въпрос е, защо го правят, заяви Иво Инджев.

Паметникът на съветската армия е пълен с какви ли не графити. Това не пречи на руското посолство. Ако обаче по някакъв начин някой, ако напише нeщо спрямо характера на паметника, тогава те веднага ползват това, за да напомнят какво им е най-важно в България. Таксуват ни като свое производно, като Троянски кон, който от време на време трябва да дразнят.

Всяка една дестабилизация вътре в страната е добро дошло за тях, коментира още журналистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диригент

    21 9 Отговор
    На Плевнелиев бек вокала се обади...

    Коментиран от #7

  • 2 ЦРУ

    17 12 Отговор
    Русофилите са национални предатели!
  • 3 Реалист

    10 10 Отговор
    Диригентааааа - тихо, ти не си в оркестъра. А иначе Инджов е прав - какво означава да стримулираш покупката на имоти в чужда държава? Инвестиция в бъдеща "5-та колона"... А паметника трябва да се изнесе от столицата - нека да го сложат в Добруджа където ушанките са проливали българска кръв и ген.Вазов ги е изритал обратно.

    Коментиран от #9

  • 4 Pesho

    9 3 Отговор
    Руснаците няма за какво друго да ни държат сметка и затова използват всеки случай с този паметник да ни плюят.
  • 5 наблюдател

    8 4 Отговор
    Я, месния про-руски трол с десетките IP адреси се е посъвзел от шамарите тази седмица. Давай пич, заслужи си копейките, така само ще засилиш отвращението на хората от руската пропаганда. Всеки твой пост ражда нов русофоб!
  • 6 Бесен Язовец

    6 5 Отговор
    Всичко което излезе от устата на Иво минДЖЕВ е лъжа, позори дедо си комуниста публично тоя мерзавец
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 681 БЪЛГАРИЯ

    7 5 Отговор
    Най -добре е да го бутнат и точка с тия съветски паметници !!! Да останат само паметниците от царско време по времето на Александър 2-ри !
  • 9 юрист

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    “...Публикувано във факти.бг: А иначе Инджов е прав - какво означава да стримулираш покупката на имоти в чужда държава? Инвестиция в бъдеща "5-та колона"...“ Най- накрая поне един коментатор да достигне до същността на проблема! А сега си задайте въпроса на коя руска държавна организация са членове над 75% от тези руски граждани, и ако отговорът е “бивши членове на кгб и/или настоящи членове на фсб на русия“, ще разберете защо откровено не обичам руските граждани с имоти в България! Питайте който и да е от тях може ли БЕЗ да има издадена заповед от путлер, че му се разрешава да си купи имот в България, просто да дойде на нашия имотен пазар и да си купи български имот ей така- без да минава през втб и без да минава през руските спецслужби! Лично аз знам за 4ма бивши кгб-исти, които имат жилищни имоти в затворен комплекс във Варна. Те дори не го крият- нито от познати, нито от съседите си по имоти...
  • 10 ГОСТ

    3 0 Отговор
    тА ЗНАЧИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИМА В КОНЯ.бРАВО!
  • 11 KKKKK

    4 3 Отговор
    На тоя е достатъчно да се видят статиите му, за да му стане ясно на човек,кой му плаща за тях.Троянски кон взел да говори за други такива.Смях.Някой протест скоро няма ли да спретнеш или Тръмп оряза квотите за тях.Дупедавци готови за пари на всичко.
  • 12 Джентълменът русофил

    6 4 Отговор
    Ами вижте, да предположим за момент, че думите на родиноотстъпника са верни. И какъв би могъл да е извода, освен, че Русия ни обича и не иска да се откаже от България?! Вие имате ли проблем с това?! Аз лично никакъв!
  • 13 раптър

    4 2 Отговор
    Като чуя името на Иво .инджев и получавам рефлекс за повръщане! Как може толкова концентрирана фекална маса в това рижаво гротеско тяло!!!!
  • 14 СССРБАРЕТА

    3 3 Отговор
    Ако Руската армия не беше обърнала хода на войната, хора като инджев щяха първи да изпратят влаковете към Германия само и само да се харесат на своите господари! Но хода на войната ги е объркал и както са си лизали преданно хитлеровия З..........ДНИК са спряли вдигнали са глава са прозряли че нещата се променят и трябва да започнат да лижат Сталинския З...........ДНИК! Така че хора като инджев са просто най обикновенни подлоги на силните на деня!
  • 15 СССРБАРЕТА

    3 2 Отговор
    Ако Руската армия не беше обърнала хода на войната, хора като инджев щяха първи да изпратят влаковете към Германия само и само да се харесат на своите господари! Но хода на войната ги е объркал и както са си лизали преданно хитлеровия З..........ДНИК са спряли вдигнали са глава са прозряли че нещата се променят и трябва да започнат да лижат Сталинския З...........ДНИК! Така че хора като инджев са просто най обикновенни подлоги на силните на деня!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове