489 1

Oмбудсманът: ЕВН да опрости сметките за ток в Бургаско

Венцислав Михайлов

Омбудсманът Мая Манолова настоява ЕВН да опростят сметките за ток за ноември на пострадалите семейства от наводненията в Бургаско, съобщи БНТ.

Общественият посредник посети Камено, където се срещна с пострадалите от наводненията хора. Те споделиха, че отказват да използват изсушителната техника, която БЧК предостави, заради високите сметки за ток, които ще платят следващия месец. От сутринта общественият посредник Мая Манолова е в преговори с електродружеството да обезщети пострадалите семейства, като им опрости сметките за ток.

И призовавам и през медиите това енергоснабдително дружество да прояви солидарност и да опрости сметките за месец ноември на хората, които ще ползват такава техника, за да могат да си изсушат къщите. Това каза Мая Манолова. Според нея, това е най-малкото, което ЕВН може да направи за хората, които всеки месец плащат и формират огромни огромни печалби на това дружество. Очаква без повече пазарлъци да проявят своята солидарност, защото това е първата стъпка. Първо трябва да се изсушат помещенията, призова омбудсманът.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гост 2
    Отговор
    1 19:23  07.11.17
    Страхотна жена и невероятна като омбудсман. Браво. Винаги съм вярвал в нея.

Напиши коментар:


Публикувай