7 Ноември, 2017 17:50 8 234 126

Проф. Иво Христов: Червената армия спаси евреите, 80% са дебили (ВИДЕО)

  • иво христов-
  • евреи-
  • червена армия

Според него "80% от населението са дебилни и не могат да се подписват"

Депутатът от БСП проф. Иво Христов заяви, че спасяването на българските евреи действително се дължи на Червената армия. Тази теза изказа преди дни Мария Захарова, говорител на руското външно министерство.

Мнението на Христов е изразено на публично събитие, като видео от него е публикувано на страницата му във фейсбук, пише clubz.bg.

"Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя, че ако не беше Съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане така? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата", казва Христов.

Според него "80% от населението са дебилни и не могат да се подписват" и затова подобни манипулации работят "безупречно".

Христов припомня, че поводът за изказването на Захарова е било "омаскаряването на Паметника на съветската армия, като на този паметник са били изписани антисемитски лозунги".

"Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война? Класическо изместване на проблема. Защо не се прави същото с Паметника на съветската армия в центъра на Виена? Това става в Прибалтика, Полша и България. Нещо да ви говори това? Когато имаш един оскотял, необразован, примирен народ, манипулацията става много лесно", каза още Христов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    118 86 Отговор
    по-голям дебил от теб ако има здраве му кажи

    Коментиран от #41, #98

  • 2 Бесен Язовец

    97 105 Отговор
    Прав е, прав е
  • 3 юрист

    99 43 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата", казва Христов...“ ЛЪЖЕЦ! ТОЧНО ТОВА СМЕ КАЗАЛИ НА ХИТЛЕР С ВЛИЗАНЕТО В СИЛА НА ТОЗИ ЗАКОН - ЗАКОНЪ за защита на нацията (отм.) Утвърденъ съ указъ № 3 от ъ 21.01.1941 год., обн., ДВ, бр. 16 от ъ 23.01.1941 г., отм., бр. 50 от 2.03.1945 И С ТОЗИ ТЕКСТ- Чл. 15..../изречение второ/ НЕ СЕ СМЯТАТ ОТЪ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОДЪ ония лица, които са родени или ще бъдатъ родени отъ заварени отъ този законъ смесени бракове, между приели християнството лица отъ еврейски произходъ и лица отъ български произходъ и са приели или ще приематъ християнството като първа своя религия. - из правно информационна система апис.
    ХИТЛЕР Е БИЛ БЕСЕН, ЧЕ СМЕ ОСТАВИЛИ ТЕЗИ ТРИ ЮРИДИЧЕСКИ ВРАТИЧКИ, ЧРЕЗ КОИТО БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ МОГАТ ДА МИНАТ ЗА БЪЛГАРСКИ ПОДАНИЦИ ОТ НЕЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД И ТАКА ДА СЕ СПАСЯТ ОТ ПЕЩИТЕ НА ХИТЛЕР! КАКЪВ “ПРОФЕСОР“ СИ ТИ, БЕ, СЛЕД КАТО НЕ ВКЛЮЧВАШ В ТВЪРДЕНИЕТО СИ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ ОТ ОНОВА ВРЕМЕ И НЕ ЗНАЕШ КАКВО Е “ЮРИДИЧЕСКА ВРАТИЧКА“? КОМУНИСТИЧЕСКИ СМЕШНИК! ЗА КОЛКО ТЕ КУПИХА ОТ БКП/ СЕГА БСП?

    Коментиран от #6, #54, #78

  • 4 Све

    71 111 Отговор
    Със съжаление трябва да призная, че Иво Христов е прав.
    Режимът в България до 1944 не се е отличавал с особена хуманност.
    Стига да си припомним участта на А. Стамболийски, разстреляните семейства на опоненти, не само комунисти, заедно с децата, вкл и бебета...
    Културно за последните 20г се върнахме не оскотялото ниво от 1925г
  • 5 юрист

    95 56 Отговор
    Къде преподава този сурогат на бсп? НАПИШЕТЕ В КОЕ БЪЛГАРСКО УНИ ПРЕПОДАВА, ЗА ДА МУ ПИША ОТВОРЕНО ПИСМО И ДА ГО ПОПИТАМ НЯКОИ ЮРИДИЧЕСКИ НЕЩИЦА ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! Аз не съм професор- обикновен магистър- юрист съм, но мога да кажа , че нито една политическа партия не ме е купила, за да маскаря лицето си по такъв начин, като “обективният професор“ по социология и никоя партия не може да ме купи, и поради тази причина, становището ми е строго професионално!

    Коментиран от #61, #66

  • 6 Бесен Язовец

    33 62 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Признай си че и ти не си вярваш на това което си из.....а по нагоре
  • 7 ВЪН ОТ НАТО

    68 43 Отговор
    Прав си на 200%, продажните българи се въртят както им е удобно - винаги са били продажници, а за драми еша си нямат!
  • 8 законен

    97 40 Отговор
    Дърт комунистически , ненаял се от "братска" пропаганда ! ЗАСЛУГАТА на Червената армия е , че "горката" Гърция която преживя и гражданска война до 49 г , а след това си ядяха цървулите дет се вика , сега е 100 ПЪТИ по-добре от "братска" България , закриляна от същата тази "освободителка" !! Ако бяха се забавили само две седмици , щяхме да сме в ЕС заедно с гърците и да има и за нас план "Маршал" , а не "Желязна завеса" и Варшавски договор !! Болшевишка паплач алкохолизирана !!!
  • 9 юрист

    46 19 Отговор
    Намерих визитката на иво христов, която е публична-
    http://www.parliament.bg/bg/MP/2837
    ИВО АНГЕЛОВ ХРИСТОВ
    Дата на раждане : 05/09/1966 Киев, Украйна
    Професия: преподавател;социолог;
    Езици: английски;руски;
    Избран(а) с политическа сила: БСП за БЪЛГАРИЯ 27.93%;
    Изборен район: 16-ПЛОВДИВ ГРАД;
    Участие в предишно НС:
    E-mail: [email protected]

    Коментиран от #11

  • 10 юрист

    67 48 Отговор
    ПРИЗОВАВАМ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ НА ОСНОВАНИЕ ЧЛ. 105 АЛ.1 ОТ НК Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

    Коментиран от #15, #28, #75

  • 11 Скорпион29

    42 72 Отговор

    До коментар #9 от "юрист":

    Тая визитка нищо не доказва човека вади неоспорима теза а ти можеш да си лаеш колкото си искаш нали за туй ти плащат хайде почвай
  • 12 1467

    85 32 Отговор
    Дебилен е този, който обявява 80% от населението на една страна за дебили, без да ги познава. Може би другарю Христов съдите по Вашите съпартийци, които имат огромна вина за положението на България и населението и! Срам и позор за дупедавците!

    Коментиран от #35

  • 13 гостенин

    45 52 Отговор
    И аз си мисля, че е прав. Ако бяха победили Червената армия самочувствието на германската армия щеше да е друго и разни шикалкавения нямаше да хващат място изобщо и никой нямаше да им обръща внимание. Да му мислят евреите, защото се показаха черни неблагодарници към спасителите си. При появата на нов мустакат лидер няма да има спасени. Сигурно е.

    Коментиран от #16

  • 14 Бесен Язовец

    45 22 Отговор
    Призовавам грдския психо диспансер гр.София да се семосезира и да си прибере вересията че студът и се отразвва зле
  • 15 Скорпион29

    25 29 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Не се прави на юриска бе от член 80до член 140 са за углавни престъпления по НПК

    Коментиран от #20

  • 16 Гаргамел

    24 13 Отговор

    До коментар #13 от "гостенин":

    не се напъвай да мислиш, не ти се удава, беги в мазето да преточиш зелето.....

    Коментиран от #18

  • 17 питане

    32 39 Отговор
    Юристе, а за г.-зоблиз-а-не, на американски г-зо-ве, каквото усърдно правят Бойко и шайката му има ли наказателна отговорност. Или това е въпрос на удоволствие.
  • 18 Помпон

    10 16 Отговор

    До коментар #16 от "Гаргамел":

    Така ли бе Гроши?
  • 19 Спиро

    49 31 Отговор
    Какво очаквате от БСП кадър?
    Той просто "се изкачва по стълбичката" в Партията.
    Има священная обязаность, има "опорни точки".... така ще прави. Да не би да е първият който за 13 сребърника да продава? ?
  • 20 Хахаха

    20 17 Отговор

    До коментар #15 от "Скорпион29":

    Тя има други членове в обърканата глава, но
    Не ми се вярва някой да се прежали…. Да и помогне….
    Хахаха
    маникЮристка
    Хахаха
  • 21 123

    53 25 Отговор
    Този има ли някакви доказателства за твърденията си?Не е историк, не е българин , а просто е червен боклук.
  • 22 тоя е боклук

    43 27 Отговор
    за жалост един хубав бой няма да вразуми този боклук! такива като тоя боклук на снимката нито бой нито с приказки може да го вразумиш... т'ва са най-кофти хората - формирали се кат' грамадни боклуци... такива само с присмех можеш да ги "убиеш" ...
  • 23 Аяжо

    43 23 Отговор
    Чавекът отчаяно търси внимание и затова периодично ръси некви простотии, които минават за големи прозрения. Пълен въздух е тоя.
  • 24 На всеки километър

    50 20 Отговор
    БСП се доказаха, за КОЙ ли път ??Че не са Родолюбци ,те са интернационалисти.Родината им е там при многото казани.Сега и този ,,професор" взе руло тоалетна хартия за да забърше МИРИЗЛИВИТЕ НЕЩА оставени от предишните се ,,братя"по идеология
  • 25 3395

    26 14 Отговор
    Това, че изглежда можеш да се подписваш, не означава че не си част от тези 80 процента.
  • 26 Чочо

    45 23 Отговор
    Тъпа комунистическа кратуна, както всички в БСП!
  • 27 Гуру

    43 21 Отговор
    Пази боже от такива професори-социалисти!
  • 28 Бат Саше

    33 54 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Слънчице, този човек има най-малко 6.5 тона повече акъл от теб! Няколко светлинни години ви е разликата просто. Но за да оцениш начетеността и интелекта му, се изисква да имаш същото. Ти откакто си тук цитираш разни членове и алинеи, които ясно са разписани и всеки заинтересуван може да прочете. Скучна, суха информация, на която един човек с разнородни интереси, аналитична мисъл и широк светоглед няма как да обърне повече от необходимото внимание. Но понеже ти не си такъв човек и си мислиш, че пращиш от ума като цитираш разни закони, от които никой не се интересува. Но на теб такава самооценка въобще не ти е необходима. За теб е важно да се хвалиш, че си "български адвокат", без дори да усещаш, че това звучи супер жалко и нестойностно в нашата пропаднала държавица и в частност в най-корумпираната и компрометирана система (съдебната). Но ти не спирай да бъдеш такава каквато си, защото ако прозреш реалността за себе си, ще се сринеш. Не ти го пожелавам. А сега заповядай, да напишеш 100 злобни и безсмислени поста, с които да се опиташ да защитиш ранимото си его, без необходимото покритие! Хубава вечер от бате ти Саше!
  • 29 тоя е боклук

    45 27 Отговор
    тоя е от бай тошовите соц пишман професори дето са станали такива по другия начин :) човек и в скъп костюм да се облече, то не може да скрие простотията си, а инак отдолу е с по.рание си гащи! евреите в цял свят много добре знаят, че сме ги защитили! това не е нужно дори да бъде писано в книги, 'щото те го предават от уста на уста на децата си... то се вижда лятото как половин израел идва в българия на почивка или да поиграят хазарт, но обичат българия... инак смешните налудничави прости мисли на тоя палячо с вратовръзка са "алтернативна история" - ако т'ва, ако онова беше станало, ама на историята си говори и е факт, че единствени тогава не сме ги предали на германците... спасените са десетки хиляди и заслугата е на бг народа, а не на руснаците, които зорлен ни вкарват във войни и ни поробиха...
  • 30 edin

    19 37 Отговор
    Начи, тия със зелето и подписите много обидени :D ... истината верно боляла :D

    Запомнете го професора Иво Христов - той ще оправи България! ')

    Коментиран от #33

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 юрист

    26 27 Отговор
    Припомням на прокуратурата- ИВО АНГЕЛОВ ХРИСТОВ член ГРУПА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ
    121 народни представители към дата 07.11. 2017г.
    http://www.parliament.bg/bg/friendshipgroups/members/2718
    Нека проверят изказването на въпросният правен субект за съставомерност на следното престъпление
    НК Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. https://lex.bg/bg/laws/ldoc/1589654529
    Очаквам адекватни действия на българската адвокатура, на осн. чл. 25 т.3 във вр. с чл. 23 ал.1 от НПК. Очаквам прокуратурата да поиска от НС снемане на функционалният имунитет на лицето иво ангелов христов, в качеството му на народен представител от бсп, при положение, че прокуратурата образува досъдебно производство за извършено престъпление по чл.103 от НК.
  • 33 Гаргамел

    34 20 Отговор

    До коментар #30 от "edin":

    теб ако те боли нещо, просто не сядай на него, аз лично посещавам този сайт щото тук бъка от кухи червени кратуни които ме забавляват адски много с напъните си да "мислят" и да се покажат какви "родолюбци" са ;)

    Коментиран от #37

  • 34 наблюдател

    34 13 Отговор
    Да-а явно петата колона отвръща на удара. Като гледам цялото предателско войнство е на амбразурата да защитава ограбването на българската история. Това за което не се досещат е, че с всеки пост русофобите и антикомунистите в България се увеличават поне с един.

    Коментиран от #40

  • 35 Све

    12 15 Отговор

    До коментар #12 от "1467":

    Като осъзнаете колко сте прости
    Вече ще сте поумняли
    Но засега….. 80%
    Няма съмнение
    Речник, начин на изразяване… трагично
  • 36 Голям прос

    24 11 Отговор
    Четох статия от някакъв руски професор историк, който каза, че заслугата на Червената армия е косвена за спасяването на евреите. Заслуга най вече имат български официални лица( не мога да ги цитирам). А нашия ходи да се обажда където не му е в знанията.
  • 37 edin

    9 13 Отговор

    До коментар #33 от "Гаргамел":

    Извинете, случайно любовници ли сме с вас, че ми се обяснявате? ... правилно сте се припознали в думите ми, дебилите обикновено не знаят, че са такива ;)
  • 38 Со фар со гуд

    4 3 Отговор
    И какво следва? констатациите ги виждаме, къде е изходът?
  • 39 Подобре

    22 12 Отговор
    да съм от 80 процента дебили, отколкото от 20 % червени к..ви
  • 40 Све

    21 17 Отговор

    До коментар #34 от "наблюдател":

    Гледам как родителите ти ровят кофите за буклук, хората са с трагични образование и здравеопазване а някой говори за русофоби и фили.
    Шайка престъпници управляват страната и трупат милиарди….
    Българите са вече в чужбина

    Коментиран от #51

  • 41 БАААВНА БГ. СМЪРТ

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    ДНЕСКА БЯХ В КАТ СТ.ЗАГОРА. ОТКАЗАХА МИ РЕГИСТРАЦИЯ НА АВТ.РЕМАРКЕ ЗАЩОТО НОМЕРАТА НА РАМАТА НЕ БИЛИ ЯСНИ 0045 ЛИ БИЛО 0046 ЛИ БИЛО .СЛЕД МЕН БЕ РОМСКИ ЦЪЛГАРИН КОЙТО БЕ С БУС БЕЗ НИКВИ НОМЕРА НА РАМАТА.МНОГО ЛЮБЕЗНО МУ ОБЯСНИХА ЧЕ ЩЕ ПРЕНАБИЯТ НОВИ НОМЕРА КАТО НЕ ПРОУСНАХА ДА ГОИЗЧЕТКАТ ЧЕ МУ ПРАВЯТ КОМПРОМИС. А МЕН МЕ РАЗПИТВАХА СЛУЧАЙНО ДАЛИ НЕЩО НЕ СЪМ БИЛ МАНИПУЛИРАЛ ПО РЕМАРКЕНЦЕТО.

    Коментиран от #43

  • 42 Прометей

    18 43 Отговор
    БРАВО на Иво Христов...един от МНООООООГО малкото умни мъже в Парламента, освен това е доста начетен и ерудиран..
    АДМИРАЦИИ ПРОФЕСОРЕ...
    ТАК ДЕРЖАТЬ....
  • 43 Гаргамел

    5 5 Отговор

    До коментар #41 от "БАААВНА БГ. СМЪРТ":

    жалко е ако е вярно...ама каква е връзката със статията?

    Коментиран от #70

  • 44 Доктор Бръкнипутев

    28 16 Отговор
    Четейки коментарите се убеждавам за пореден път че "Ние сме малка народ, но за сметка на това много прост". А този тъпак в нормална държава щяха да го убият с камъни в центъра на София. Ама какво да очакваш от червена маймуна ?!
  • 45 Гост

    25 14 Отговор
    Егати и държавата, щом тоя и е ,,професор,, !?
  • 46 реалист

    29 15 Отговор
    Поредната руска подлога . Креатура на руското ФСБ , до вчера никой нищо не е чувал за него, а днес вече се изживява за експерт. Но, така става със псевдобългари живели , учили и възпитавани при руските служби ,един ден ги активират и започват да говорят небивалици . Типичен български комунист - московски поклонник. Просто поредният български нещастник и нихилист . Утрепете го с мълчание този , не си струва да го коментирате ,от това най-много ще го заболи щот Москва няма да му плати.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 бобо

    25 15 Отговор
    А бе където и минал руски ботуш оправия няма!!
  • 49 ох охх

    14 20 Отговор
    Газ пикаете а фашистчетааа.
  • 50 ГГГГГ

    22 11 Отговор
    А да видим сега оная пача куурнелия какви ще ги плеши, за да изтрие л...та на другарчето си? За обидата на Българите- ОСТАВКА И ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!

    Коментиран от #55

  • 51 наблюдател

    14 4 Отговор

    До коментар #40 от "Све":

    Май от 90-те не си излизал от къщи. Занимавам се с търсене на хора за работа и в момента 25% от работните места в индустрията не са заети !
    От друга страна има 300 000 които ги мързи да работят, не си търсят работа, живеят на гърба на другите и пишат глупости в мрежата.
    Та ти от кои беше?
  • 52 Бесен Язовец

    8 13 Отговор
    Пра българин и славиянка срещнали се на полянка цуни гуни цуни тури и си народили чокондури прости и крадливи но най вече завстливи. Радой Ралин

    Коментиран от #56

  • 53 На всеки километър

    20 7 Отговор
    Забелязвате ли къде са родени НЕДЕБИЛИТЕ?Те всички са родени в СССР и на ЗАПАД,те не са родени в БЪЛГАРИЯ.едно малко подсказване ..Шефа(Луканов,)Професора,Станишев,Пирински(Зайков)за повече не ми се чете и търси,това стига..
  • 54 КОМУНИСТИТЕ ОСТАВИХА ТАТКО ТИ ДА ДИША

    12 24 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    А ТИ ДНЕС ДА ЦВЪРКАШ. КОМУНИСТИТЕ НЯМАХА ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА А ТРЯБВАШЕ. ТОГАЗ И ТЕБЕ ЩЕШЕ ДА ТЕ НЯМА. А МА ЩЕ СЕ КОРЕГИРАМЕ. РУСИЯ СПАСИ ЕВРОПА, 1945 И ПАК РУСИЯ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ДЕРМОКРАЦИЯТА. ВЕДНЪЖ ДА СИ ВЪЗСТАНОВИ НЕЗАВИСИМОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА. И СССР ВЪЗСТАНОВИ ГРАНИЦИТЕ СИ. А У НАС РОД ФРОНТ, ОФ, НАРОДЕН СЪД И Т.Н. А ТИ НА ХАИМБОАЗ ДВЕ, СТАРТ В 5:00 И ЛЯГАНЕ В 21:00.СЕДЕМ ДЕНА БЕЗ ОБЖАЛВАНЕ ЗА ГЕНОЦИДА НА НАСЕЛЕНИЕТО БЪЛГАРСКО.

    Коментиран от #58, #90

  • 55 юрист

    13 8 Отговор

    До коментар #50 от "ГГГГГ":

    Нещата са мнооого по-дълбоки- НК Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.
    Обяснение на някои думи Чл. 93. Указаните по-долу думи и изрази са употребени в този кодекс в следния смисъл: 7. (доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) "Тежко престъпление" е това, за което по закона е предвидено наказание лишаване от свобода повече от пет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.
  • 56 Истината винаги боли

    16 7 Отговор

    До коментар #52 от "Бесен Язовец":

    Значи ти си циганин......Щом не си чукундур.
  • 57 Скорпион29

    9 19 Отговор
    Първо събраха хората в лагери после ги експлатираха по някое време видяха че задуха източния вятър и бг.интелектуслците решиха да отарвът краставата кожа самоче неможаха да излъжат народния съд и си платиха подобаващо
  • 58 Гаргамел

    14 10 Отговор

    До коментар #54 от "КОМУНИСТИТЕ ОСТАВИХА ТАТКО ТИ ДА ДИША":

    хахахах
    да повторя, заради такива като теб съм в този сайт, направо се заливам от смях...това сам ли го измисли или заедно с бабата го съчинихте?

    Коментиран от #67

  • 59 ник

    12 8 Отговор
    Тоя малоумник как си представя че на Хитлер му е дремело за червената армия, той да последно е чакал да изобрети атомната бомба да прати една в лондон, една в москва и да се приключи.Убеден е бил че бие всички до последния момент и никой не е смеел да протворечи, като на бай Тошо , че ще победи Развития социализъм
  • 60 Д-р Снагълс

    10 4 Отговор
    Що не се сетиха че евреите имат права преди да ги съберат. Бяха приговили хората за курбан на Хитлер
  • 61 точно

    8 5 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Вие юристите сте най подкупни
  • 62 Руски тролак

    22 13 Отговор
    Към руската подлога Христов-мършата : ако не беше червената армия ние щяхме да сме по-доре и от Швеицария ,и тъпаци като Тодор Живков,Тодор Славков, Георги Гергов и т.н. щяха да са най-много пастири.
  • 63 Gost

    18 20 Отговор
    Човека е абсолютно прав в изказването си и по коментарите под статията се вижда масовото изпростяване! Само да попитам ако Баба Меркал поиска нещо дали няма да го получи? Прибираме ли мигроси? Що не се опълчи?

    Коментиран от #64

  • 64 Руски тролак

    13 8 Отговор

    До коментар #63 от "Gost":

    Зависи на какво казваш "изпростяване" ,защото вярата в руската пропаганда аз го имам за такова.
  • 65 юрист

    13 8 Отговор
    Проф. Пламен Павлов, историк: Твърде нечестна е политиката, която съвременната Руска федерация прокарва у нас 07 ноември 2017 | 20:31 София. Твърде нечестна е политиката, която съвременната Руска федерация прокарва у нас. Това каза в интервю за Радио „Фокус“ историкът проф. Пламен Павлов за отражението на Октомврийската революция върху съдбата на България. „Днешната руска политика следва не толкова архетипите на царска Русия, колкото на режимите на Ленин и Сталин“, каза проф. Павлов, а за пример посочи посягането на българското национално достойнство с твърденията за произхода на кирилицата и спасяването на българските евреи. „Днес депутат от парламента - проф. Иво Христов, заяви същото като Захарова, т.е. вече има беквокали в самата България и това съвсем не е случайно и не е само размяна на мнения на учени. Това е откровена лъжа за употреба най-вече към определени слоеве в Русия към руското обществено мнение“, коментира проф. Пламен Павлов и допълни, че е крайно време в Русия и президентът Путин, който вече се е дистанцирал от Октомврийската революция, и други важни фактори в руската политика да разберат, че вече няма доктрина „Брежнев“, така че ние си ковем собствената съдба и имаме достойнство и не бива да допускаме някой да посяга върху него. агенция фокус
  • 66 раптър

    8 7 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Не се пъни толкова Янке, партия не те е купила/ вероятно не чиниш/,припечелваш центове от външно финансиране. Ветропоказатели най-лесно се купуват!

    Коментиран от #68

  • 67 ОБИЧАМ ГАРГАМЕЛ-ОВЦИТЕ

    7 7 Отговор

    До коментар #58 от "Гаргамел":

    НЯКОГА ВИ ПРОСТИХА, СЕГА СИ РАЗИГРАВАТЕ КОНЯ БЕЗ КОНТРОЛ. ВСИЧКИ ОПИТИ ЗА ВРАЗУМЯВАНЕ НЕ ВИ ДЕЙСТВАТ, ОСТАВА САМО ЕДИН.
  • 68 юрист

    7 8 Отговор

    До коментар #66 от "раптър":

    “...Публикувано във факти.бг: ,припечелваш центове от външно финансиране....“ Докажи това свое твърдение в съда! Ако обаче не можеш, въпреки ангажирането на данс, ще ти се зайка зайката- чси ще те гони цял живот и смеейството ти ще фалира- ТОВА ще е наказанието ти за клеветите и лъжите, които пишеш за мен! А- да- в русия имате частен фалит , но пък аз ще искам при произнасянето на осъдителната ти присъда изпълнителен лист и държавата България да се присъедини като привилегирован кредитор и няма да ти е толкова лесно да обявиш фалит на физическо лице в русия:) Тогава ще видиш кон боб яде ли и как набеждаваш и клеветиш български адвокат... Готви се!

    Коментиран от #72

  • 69 Наско Вералиев

    3 2 Отговор
    Много професори по темите
  • 70 ТУКА СА ДЖАВКАТЕ ПО МЕЖДУ СИ

    11 1 Отговор

    До коментар #43 от "Гаргамел":

    А РОМСКО ЦИБЪЛГАРИ НИ ИЗПИВАТ КРЪВЧИЦАТА ВЕДНО С УПРАЛЯВАЩИТЕ В АНТИБГ ПАРЛАМА МЕНТА.
  • 71 А СЕГА ДО ИВЕТО

    7 7 Отговор
    ТУЙ ЧЕ СИ БСПАР, НЕ ТЕ ПРАВИ БЛИЗО ДО ИНТЕРЕСА , БОЛКИТЕ И ПРОБЛЕМА НА НАРОДА. ТОВА С КОЕТО ОКАЧЕСТВЯВАШ, ПРОСТИТЕ ХОРИЦА ПО СЕЛАТА, КОИТО ОСВЕН БИГ БРАДЪР, САШКО ДИК ОФФ И ОТ ТЕБ ДЕТО СА ЧУЛИ ЕДВА ЩЕ СИ ПОВИШАТ АЙ КЮ ТАТА. ТИ КАТО НЕ СИ ДЕБИЛ А ДЕБИЛ С ТИТЛА ПРОФЕСОРСКА, КОЛКО ПЪТИ РАЗЯСНИ ЩО Е ДЕМОКРАЦИЯ, И ЩО Е ТУЙ ЩО Е ДНЕС У НАС. И ВЛИЗАЙКИ В БСПЕТО, ТИ ЩЕ ПРОМЕНИШ ЛИ ИМ КЛИШЕТО? КЙОР ФИШЕК СИ, ЧИСТА ПРОБА КИЛИПЕРДЖИЯ, НАРЕЖДАЙКИ СЕ НА ПАРТИЙНАТА И ДЪРЖАВНАТА ТЕПСИЯ! ЩЕ ПЕЕШ ПО НОТИТЕ НА БАТКОВЦИТЕ ТАМ А НЕ ЗА МЪКИТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ СЕЛСКИЯТ МЕГДАН. ТИ СРЕЩА С ДЕБИЛИТЕ ОТ СЕЛО, ПРАВИЛ ЛИ СИ ИЛИ САМО ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА НОМЕР 10 В ЛИСТАТА НА БСП? НЕ СИ ! ТИ РАЗЯСНИЛ ЛИ СИ ЩО Е СОЦИАЛИЗЪМ, СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, ДЕМОКРАЦИЯ И КОЕ Я ПРАВИ ТОЛКОЗ ПРЕХВАЛЕНА И КОЕ ТОЛКОЗ НАМРАЗЕНА? И КЪДЕ СА ПРАВИ И КЪДЕ ВЪОБЩЕ СА ХЕПТЕН ЗЛЕ НАШИТЕ ТИКВАРИ В НАРОДНОТО СБОРИЩЕ. НЕ СИ ПОКАЗАЛ НИТО ВЕДНЪЖ КОЙ ПЪТ ДА ИЗБЕРЕ НАРОДА. ЩОМ ТИ ПРОФЕСОРА СИ КУХ КАТО РОДОПСКА ГАЙДА, НЕ НАРИЧАЙ ХОРАТА ДЕБИЛИ. ТЕ ТЕ ХРАНЯТ И ПАРИТЕ ДАВАТ А ТИ САМО ЗЕЕШ ! ЛАЙКУЧКА! КУХА ЛЕЙКА.
  • 72 Пожарникаря

    8 5 Отговор

    До коментар #68 от "юрист":

    А ма ти си тотално изтрещяла!
    - Прокуратурата призовавала, ЧСИ-та...
    - Ей я върви да си пиеш хапчета драга, че изтърваш контрола! - Препоръчвам ти 2 коняка с 2 розови хапчета... - Веднага!
    А утре за зелена рецепта и в аптеката!
    - За психо диспансера си мила!
    Макар че ти трябва основно Чеп ...

    Коментиран от #76

  • 73 КАКТО КАЗВАШЕ НЯКОГА Др. КУБАДИНСКИ

    3 4 Отговор
    НИЕ С МОИТЕ ДРУГАРИ, ОТСТРЕЛВАХМЕ САМО ОТБРАНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ. НЕКА ПРОДЪЛЖИМ ПРЕКЪСНАТА ТРАДИЦИЯ ОТ БСП.
  • 74 ИВЕ И ТИ СИ ЕКЗЕМПЛЯР ГОЛЯМ

    6 6 Отговор
    ДЕБИЛИ НАРОД НЕ СЕ НАРИЧА А ОНЗИ КОЙТО БЕЗ ПОКРИТИЕ И КАЧЕСТВА ЗА ТЕХЕН ПРЕДВОДИТЕЛ СЕ НАРИЧА. УМНАТА ИВЕ, ТЪНКО СТЪПЯЙ, ПРАХ НЕ ВДИГАЙ, НЕ СИ ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ НАС. ПРОФЕСОР БИЛ И ГОЛЯМ ПРАЗ !
  • 75 Барчо

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Ха сега се обади на Милен Цветков. Той много обича такива теми и темички. И да побързаш, че сега е пресно и меришещо. Със сигерност няма да откаже, а напротив. Няма смисъл да ти пише как да се свържеш с г-н Цветков. И в предаването да те видим как ще го завреш еди къде си. Ма тук предварително ни пише кога да ви гледаме.
  • 76 юрист

    4 4 Отговор

    До коментар #72 от "Пожарникаря":

    Дали съм “изтрещяла“, това се доказва в съда, а не чрез писане на клевети и обиди от теб към мен. С ненормални психари като теб се занимава само съдът- той постановява съдебно решение, с което можеш да бъдеш поставен под пълно или ограничено запрещение, понял, смотльо?
  • 77 Mr Z

    6 4 Отговор
    Защо тогава НИКОГА, не ни казахте че за "Освобождението ни от Русия", сме им платили...Мерзавци...и този част от тях...
    http://www.chitatel.net/forum/topic/17896-okupatsionniyat-dlg-na-blgariya-km-rusiya/
  • 78 Барчо

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Имам един не толкова тъп въпрос. При положение, че във Втората световна победител излезеше Германия, а не Съюза, как точно този закон щеше да запази евреите в България? Закона много, ама много бързо щеше да бъде зачеркнат там, където са еврейските вратички и нашите евреи щяха да бъдат качени по вагоните и право в нарочните лагери за унищожаване. Но тук има едно голямо АКО, а то цапа и мирише. Предполагам искат някаква такава теза да прекарат и да изменят нещата. Само че защо евреите в другите държави извън германия бяха унищожавани въпреки съветската армия???? Даже най-страшните фабрики за убийствата на евреи бяха точно в държави като Полша, които сега ми се правят на голяма работа.

    Коментиран от #81, #87

  • 79 RIDIK

    8 8 Отговор
    Този е от тия червени боклуци, дето където и да са се родили - Русия им е родина. Има ги по цял свят. Диагнозата "комунист" ги вади от логика всеки път, когато трябва да защитават идеята. На този поне сме му свикнали. мине не мине и муцуната му цъфва на някой екран. Но не е прав. Германците са положили максимални усилия да се отърват от своите и приходящите от Полша евреи, като са ги насочвали към Палестина. ОН е определило Великобритания да администрира територията на днешен Израел. Английски бойни кораби са патрулирали по крайбрежието и са потопявали всеки съд с хора, опитващи се да се доберат до Палестина / бившата Юдея /. Ние също сме помагали на евреи да достигнат мечтаната земя. Когато България, чрез институциите си е отказала депортиране на собственото население обозначено като еврейско, червената армия не е знаела къде се намира - насметена от Вермахта. А какво е щяло да стане ако германците, италианците и японците са победили - никой не знае. Какво стана обаче, когато руснаците са сред победителите усети цяла Европа.

    Коментиран от #85

  • 80 Барчо

    11 2 Отговор
    Търсих изказването на Иво Христов да го чуя, но го няма никъде, дори в неговия профил, както пише навсякъде. Явно има цензура и някой не иска това което той казва да бъде чуто. Да живее демокрацията и свободата на словото.

    Коментиран от #82, #83

  • 81 юрист

    4 4 Отговор

    До коментар #78 от "Барчо":

    “...Публикувано във факти.бг: При положение, че във Втората световна победител излезеше Германия, а не Съюза, как точно този закон щеше да запази евреите в България?...“ Имам един въпрос- ако баба ти беше мъжка, а дядо ти беше жена, дали щеше да се появиш ти на бял свят? Сега осъзнаваш ли абсурдността на въпроса си? И преди ти написах, и сега пак ти пиша- СССР ИЗОБЩО НЕ ГО Е БИЛО ЕНЯ ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО НА ЕВРЕИТЕ В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ НА ХИТЛЕР, ЗАЩОТО СССР Е ВЛЯЗЪЛ В СЪГЛАШЕНИЕ С ХИТЛЕР ЧРЕЗ ПОДПИСАНИЯТ ТАЕН ПРОТОКОЛ КЪМ ПАКТА РИБЕНТРОП- МОЛОТОВ, С КОЙТО НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ СИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ С СССР СФЕРИТЕ НА ВЛИЯНИЕ И ВЛАДЕЕНЕТО НА ДЪРЖАВИТЕ ОТ ИЗТОЧНА И ЗАПАДНА ЕВРОПА! В РЕЗУЛТАТ НА ТОЗИ ПАКТ ПРЕЗ АВГУСТ 1939 СССР НАПАДА И ОКУПИРА ПОЛША, В КОЯТО ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ СИ ПИЕ ЧАЯ С НАЦИСТКАТА ХИТЛЕРОВА АРМИЯ! ДО 22.06.1941Г., СССР И ХИТЛЕРОВА РУСИЯ НЕ СА ВОЕННИ ВРАГОВЕ, НЕ СА ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ВРАГОВЕ, А СА СЪЮЗНИЦИ В ТОВА КАК ДА СИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ ОКУПИРАНЕТО И ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ И ТОЗИ ПОЗОРЕН ФАКТ НИТО ЕДИН РУСНАК НЕ МОЖЕ ДА СКРИЕ! В ПЕРИОДА 1939-1945Г., НИТО ЕДИН РУСНАК НЕ ЗАСТАВА В ЗАЩИТА НА ЕВРЕИТЕ, КОИТО ВЕЧЕ СА БИЛИ В КОНЦЛАГЕРИТЕ НА ХИТЛЕР- ТОВА СА ФАКТИТЕ ЗА ТВОЯ СССР! АКО НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ НЕ БЕШЕ НАПАДНАЛА СССР, СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ОТДЕЛНИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ КАТО БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ И Т.Н., А ЩЕШЕ ДА ИМА РУСКИ И ГЕРМАНСКИ ПРОТЕКТОРАТИ!
  • 82 юрист

    3 5 Отговор

    До коментар #80 от "Барчо":

    Ми казал го е в реч в ...Ротари клуб. Ротарианците са ваши руски застъпници- не случайно не го казва по бнт, например....
  • 83 юрист

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "Барчо":

    “... Записът, анонсиран със заглавието "Русия...", е от публично събитие, на което се вижда флаг на Ротари клуб - Раднево. ...“
    http://dnes.dir.bg/news/bsp-savetskata-armia-ivo-hristov-26558492?nt=10
  • 84 Истината

    7 9 Отговор
    Иво Христов е изключително интелигентен българин
    за разлика от поколението селяни отишли да живеят в София
    и комуникиращи си във фейсбук
  • 85 РЯПО, ОСВЕН ГАЗОВЕ И ТЕЖКА МИРИЗМА

    2 2 Отговор

    До коментар #79 от "RIDIK":

    Нищо не бълва от твоята уста. 600 години сме зъз запада и те го те с каруци в София. Затвори си вунеусщицата!
  • 86 Жоро

    6 5 Отговор
    Този човек сигурно е имал лошо детство - сирак, отгледан в комунистически интернат. Няма друго обяснение за подобно промиване на мозъка от това, че е растял в инкубационен, индоктриниран идеологически свят.
  • 87 юрист

    3 7 Отговор

    До коментар #78 от "Барчо":

    Всъщност, руснаците съжалявате ГОРЧИВО за това, че хитлер ви нападна, защото АКО не беше ви нападнал, СССР И НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ ЩЯХТЕ ДА СИ РАЗДЕЛИТЕ ЕВРОПА НА 2 ЧАСТИ- ГЕРМАНСКИ И РУСКИ ПРОТЕКТОРАТ-ТОВА , КЪМ КОЕТО СЕ СТРЕМИ ВАШ ПУТЛЕР И В МОМЕНТА, и нямаше да я има Р. България, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия и т.н., а всички тези държави щяха да са с правен статут не на суверенни държави, а на РУСКИ ПРОТЕКТОРАТ- Т.Е. РУСКИ КОЛОНИИ, нали?:) Нали затова днес русия ПАК претендира за признаването й като “световна сила“ и въпреки това, НЕ УСПЯ да подпише втори пакт , аналогичен на пакта Рибентроп - Молотов, с меркелица; нали затова искате тръмп за президент на сащ, защото видите ли, с него путлер би могъл да се “разбере“ за ВТОРА ПОДЯЛБА НА ЕВРОПА , ТОЗИ ПЪТ- ПОД АМЕРИКАНСКО И РУСКО влияние?
  • 88 gost

    8 8 Отговор
    гледаш го....и не вярваш,че българин може да изрече това. Колко ли трябва да ти е промит мозъка,даже и да си ....професор!
    Иииии тогава се замислям,че ми е по-добре да съм си обикновен;)
  • 89 Бесен Язовец

    6 10 Отговор
    Това не е вярно направихме ви на пух и прах тука плювачите за нула време човека е прав 80% са заблудени и неграмотни овце мн.жалко така бг.никога няма да излезне от калта

    Коментиран от #91

  • 90 Куртово Конаре

    2 3 Отговор

    До коментар #54 от "КОМУНИСТИТЕ ОСТАВИХА ТАТКО ТИ ДА ДИША":

    Аве здраво си изперкал , ама да не идеш на Хаинбоаз ти или на още по добра дестинация
  • 91 юрист

    4 4 Отговор

    До коментар #89 от "Бесен Язовец":

    Ти си руски държавен трол, бе- нима си въобразяваш, че платените ти от русия “коментари“ имат каквато и да е била стойност? Алоууу- къде отиваш, може би, на работа , едва ли не?! Нито един ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБИЕ ДОСТОЙНСТВОТО И ЧЕСТТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ФАКТЪТ, ЧЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ В ПЕРИОДА 1941-1943 ГОДИНА Е СПАСИЛО СВОЕТО ЕВРЕЙСКО НАСЕЛЕНИЕ! Предателите на България се поздравяват с куршум! Това са ни учили нашите деди и родители- БЪЛГАРИТЕ!

    Коментиран от #92

  • 92 Бесен Язовец

    2 3 Отговор

    До коментар #91 от "юрист":

    Щом така са ви учили дедите време е да поздравите цялото правителсво

    Коментиран от #94

  • 93 Гост

    5 1 Отговор
    Леле колко народ се кара тук на тема история, а не вижда че в учебниците на децата тя липсва и изучават Коран!
  • 94 юрист

    4 6 Отговор

    До коментар #92 от "Бесен Язовец":

    Аполитична съм, не харесвам нашите политици, но твоят коментар е проповядване на МЕТЕЖ И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ, а това , недраги ми руснако, при положение, че ти НЕ СИ българин, е пряк израз на онова, за което русия ти плаща да правиш в българските форуми- да всяваш проповядване на гражданска война в България, да противопоставяш една група хора на друга група граждани- т.е. римският принцип- разделяй и владей, а вие, руснаците, да ни се хилите отстрани, че българите сами отслабваме държавността в собствената си държава! Няма го майстора! Номерата ти НЯМА да минат! САМО БЪЛГАРИТЕ ИМАМЕ ПРАВО ДА МИСЛИМ КАКВО ДА ПРАВИМ В ДЪРЖАВАТА СИ, а руснаците нямате думате тук!

    Коментиран от #95, #96

  • 95 Гост

    5 8 Отговор

    До коментар #94 от "юрист":

    Българите нямат право да мислят какво да правят с държавата си, защото преди командваше Русия сега Брюксел, а преди това 500 години е ясно кой!

    Коментиран от #97

  • 96 Скорпион29

    8 7 Отговор

    До коментар #94 от "юрист":

    Кои деди бе? Тия дето предадоха Левски ?или тия които убиха в гръб Х.Ботев ? Или тия дети убиха децата в Ястребино? или тия които убиха Петко Войеода ? Или тия които убиха Вапцаров и Гео Милев ? или тия които се подложиха на фашистите ? Кои?

    Коментиран от #99

  • 97 юрист

    3 6 Отговор

    До коментар #95 от "Гост":

    Имаш грешка! Това, което пишеш, е изключително огромна историческа грешка- всеки, който е подценявал потенциалът на българският народ, неговото достойнство, чест и интелект, накрая е губил жестоко точно от този народ, който в неговите представи и заблуди е “прост народ от овцари и пастири“... Нищо- историята ще научи по болезненият начин всеки, който подценява българският народ и му предрича изчезване от сцената на европейските народи! Искрено се надявам един от потърпевшите да си ти- време е поне един от вас- мразителите на България и българският народ, да си понесете последиците...

    Коментиран от #102

  • 98 аз съм

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Излъгал ли е ? Не!!! В България останаха само индивидуалисти ,дебили , цигани -паразити и държавна администрация,които също са паразити . Нека сега те осветля относно евреите: не българския народ ги е спасил ,а продажните политици на които са цакали.Именно заради това не признават приноса ни и ни гонят карес! Виждал ли си чифут да обича да си плаща за нещо ???
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Вили

    9 11 Отговор
    Христов има генетичен проблем, като наследник на комунисти.
  • 101 Откачен Борсук

    10 3 Отговор
    Онзи ден един "недебил" беше писал тук, че 98% от българите били русофили. Сега този бесепераст казал, че 80% от българите са дебили. Хм?!?
  • 102 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #97 от "юрист":

    То си един виден пациент на 4ти километър
  • 103 юрист

    3 3 Отговор
    За сведение на “професора“ от статията- Таен допълнителен протокол към Договора за ненападение между Германия и Съветския съюз При подписването на пакт за ненападение между Германия и Съюза на съветските социалистически републики, долуподписаните представители ДВЕТЕ страни обсъдиха строго поверителна основа, определянето на границите на сфери на взаимни интереси в Източна Европа. Тази дискусия доведе до следния резултат: 1. В случай на териториално и политическо пренареждане в областите, принадлежащи на балтийските държави (Финландия, Естония, Латвия, Литва), северната граница на Литва представлява границата на сферите на интереси на Германия и СССР. Същевременно интересите на Литва във връзка с района на Вилна са признати и от двете страни. 2. В случай на териториално и политическо пренареждане на областите, принадлежащи на полската държава, сферите на влияние на Германия и Съветския съюз ще бъде приблизително от реките Narev линия, Висла и Сан. Въпросът е дали в интерес и на двете страни да направят желаните поддържането на независим полски държавни и какво държавата трябва да бъде обградено определено може да се определи само в хода на по-нататъшното политическо развитие.Във всеки случай двете правителства ще разрешат този въпрос в реда на взаимно съгласие.
    3. По отношение на Югоизточна Европа, съветска страна на участието си в Бесарабия. От немската страна се заявява, че в тези области е напълно политически безразличен.
    4. Този протокол ще се съхраня
  • 104 юрист

    5 5 Отговор
    “...На 1 септември 1939 г. Германия започва своето нахлуване в Полша, а на 17 септември 1939 г. съветските войски влизат на територията на Полша [3]. Териториалното разделение на Полша между СССР и Германия е завършено на 28 септември 1939 г. с подписване на договор за приятелство и граница. По-късно в СССР бяха добавени балтийските държави, Бесарабия и Северна Буковина, както и части от Финландия....“ това го признават самите руснаци тук - https://dic.academic.ru/dic.nsf/ruwiki/24263 сайтът “академик“ ! ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ АКО ХИТЛЕР НЕ БЕШЕ НАПАДНАЛ СССР, ТО СССР И ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИЯ НАИСТИНА ЩЯХА ДА СИ ПОДЕЛЯТ ТЕРИТОРИАЛНО И ВСЯКАК ЕВРОПА И НЯМАШЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ! ЗА КАКВО “СПАСЯВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ ОТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ“ СТАВА ВЪПРОС, СЛЕД КАТО ХИТЛЕР И СТАЛИН В ТАЕН ПРОТОКОЛ СИ РАЗДЕЛЯТ ЕВРОПА?!
  • 105 Vas

    4 4 Отговор
    Който гласува за БСП наистина е дебел.

    Коментиран от #122

  • 106 Професор

    3 7 Отговор
    Дебилите са русофили и комунисти.

    Коментиран от #120

  • 107 Европеец

    5 4 Отговор
    Всички комунисти са Национални предатели!Лъжат,крадат и убиват!
  • 108 ha ha ha

    8 4 Отговор
    Браво Иво, като чуваш квича си ги застрелял в десетката и сини, и червени, всички квичат :D

    Коментиран от #110

  • 109 всички червени прасета на мезета

    2 7 Отговор
    Нима ви учудва? Тоя комунист от БСП е национален предател, както и много от другарчетата му.
    Моля, прокуратурата да се самосезира и да го дадат на СЪД!
    Иначе тоя ако е професор, аз трябва да съм Академик професор д-р и какво ли не.
    Изумявам се, къде ми отиват парите от данъци, за какви "хора", защитаващи чужди интереси, същата история е и с про-руската ДПС!
    Докато не дойде Чичо Сам да ни освободи от руско робство, тая държава ще затъва все повече, един ден малцинствата ще ни претопят изцяло, точно това е целта на руския панславизъм и империализъм.
  • 110 всички червени прасета на мезета

    4 5 Отговор

    До коментар #108 от "ha ha ha":

    Не се тревожи, днес циганите са 1,2 милиона, след 20 години ще са около 3 милиона, няма д аима нито сини, нито червени, ще има само черни, мазни м...ли.
    Всичко това, благодарение на комунистите и БСП(БКП).
    Дано товава се почувстваш по добре, руска подлого.
  • 111 Аааа

    7 2 Отговор
    В случая е 100% прав !
  • 112 Кирил

    1 3 Отговор
    Ха преди това момче какви теми коментираше и сега...
    За БГ евреите всичко е ясно и подкрепено с документи и спомени, нужно ли е едно и също да се рови, освен ако не попадаш в 80% , нали.
  • 113 Другар

    3 5 Отговор
    Това съветско недуразумение,трябва веднага да си подаде оставката и да носи наказателна отговорност.Такава политическа и не само политическа импотентност,може да се срещне само на Позитано20!Сега псевдо лидерката им,онези пелтека и тарикатчето Добрев ДЪЛЖАТ обяснение на целокупния ни БЪЛГРСКИ народ и да се ИЗВИНЯТ!А на ограничените им симпатизанти бих казал,ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ КАКВИ СТЕ ГИ ИЗБРАЛИ и се замислете!!!
  • 114 нНн

    2 3 Отговор
    Ние трябва като в Казахстан да излагаме на показ плакати с образите на руски агенти, като този псевдо професор, оня водещ и един куп други подобни знаменитости на ведомост в руското посолство!
    Нито във Виена, нито в прибалтика ще пипат скоро паметниците на ЧА защото там наистина са загинали в боеве с немците червенотиквеновци, но в България такива са загинали само в боеве срещу метанола! А това доколко ЧА е сапсила евреите е едно и също да кажем че ние сме спасили СССР като не сме пратили войски на източния фронт, все пак Сталинград беще завзет на 90% от немците, а обкръжението им беше станало заради пробив при румънските войски!
  • 115 чернобил

    2 8 Отговор
    Уважаеми другарю,забравяш,че същите тези дебили издържат теб и останалата сган в парламента!Ненавиждам съветски подлоги като теб,трябва да ти бъде отнето българското гражданство и да бъдеш изселен на колимския полуостров!

    Коментиран от #116

  • 116 Скорпион29

    11 1 Отговор

    До коментар #115 от "чернобил":

    Е той човека е прав, ако бяхте народ на място нямаше да издържате тая паплач в парламента щом я издържате значи сте проста зган 80% и 20% мислещи
  • 117 ha ha ha

    6 1 Отговор
    Аааааа не, за това може да благодариш на дебил № 1 - лицето Бойко Методиев Борисов!!!
  • 118 лъжец

    4 2 Отговор
    Във Виена паметника на съветската армия се залива най-редовно с боя, а руснаците само пращат ноти на които никой не обръща внимание.
  • 119 Европеец

    3 2 Отговор
    Ако 80% от населението гласува за БСП и ДПС значи наистина има 80%Дебили!Този национален предател обижда собствения си електорат!Само Дебил може да гласува за друг Дебил!Професорската титла не може да скрие Дебила!Тази титла е купена или крадена!:):):)Този Дебил се държи,като бесно язовче купено за копейки на Циганския пазар!

    Коментиран от #121

  • 120 А ЩО ПЪК, ТЕЗ ДЕТО СЪ НА ВЛАСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #106 от "Професор":

    ДА НЕ БИ ДА СА ОТ ДРУГ ЗАКВАС ? СИТЕ ПАРТИИ СА АНТИ НАРОДНИ И СИТЕ СА БИЛИ НЯВГА ВА ПОЗИЦИИ НОМЕНКЛАТУРСКИ ПАРТИЙНО БЛАГОРОДНИ. ТАМ В НА.ОДНОТО СА ВСЕ ОТ ЕЛИТА НИ НА БКП, И ДНЕС НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАК ПАРТИЯТА МУ ЩЕ СЕ НАРЕЧЕ. ТИ ОТ КАТО ПРАСЕТО ОТ КЛАДЕНЧОВА ВОДА РАЗЛИКА НЕ ПРАВИШ. КУХО БИДОНЧЕ. СИТЕ СА ПАРТИЙНИ АНТИ НАРОДНИ МАСКАРИ !
  • 121 Све

    5 2 Отговор

    До коментар #119 от "Европеец":

    Как определяш гласовете за ГЕРБ , ДПС, ехСДС ?
    Иначе речено мутри, соросоиди и слугите на Америка за Бг и Турция .
    90% от хората в Бг са наистина неадекватни
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове