Last news in Fakti

8 Ноември, 2017 08:55, обновена 8 Ноември, 2017 12:28 6 489 116

Депутат от БСП се забърка в грандиозен скандал

  • иво христов-
  • евреи-
  • червена армия-
  • спасила-
  • дебил-
  • бсп

Червеният професор скри видеото и публикува обяснение за 80% дебили

Депутат от БСП се забърка в грандиозен скандал - 1

Депутатът от БСП Иво Христов трябва да напусне парламента. Това поиска пред бТВ народният представител от ГЕРБ Данаил Кирилов.

Той коментира думите на проф. Иво Христов от БСП, който каза, че 80% от българите са дебилни и не могат да се подписват. Той защити позицията на Русия, че Червената армия е спасила българските евреи. "Срамувам се от това изказване. Не може български депутат да служи на чуждо правителство. Трябва незабавно да се оттегли. Такива хора не трябва да влизат в парламента", каза Данаил Кирилов.

"ГЕРБ осъжда остро това изявление", обяви от трибуната на Народното събрание Тома Биков. По думите му подобно изказване е унизително за институцията НС. Освен това коментарът на социалиста бил и гавра с паметта на онези българи, които са защитили българските евреи по време на Втората световна война.

"Спасяването на българските евреи е хуманно достижение от европейски мащаб", сподели Биков. За това от ГЕРБ зоват да не се отказваме от себе си.

Тома Биков поиска червените да излязат с позиция за думите на Иво Христов. Според него левицата трябва да се разграничи от него и дори да го изключи от парламентарната си група. Герберите настояха за оставката му още днес.

Биков обвини червените в шизофренно мълчание. ГЕРБ искат и държавният глава да се разграничи от изказването на Христов, който беше част от инициативния комитет, издигнал кандидатурата му за държавен глава.

Червеният депутат Иво Христов се извини за думите си. Във връзка със създалата се ситуация и тръгналите спекулации, заявявам, че поднасям своите извинения към всички тези засегнати от едни или други мои непремерени изказвания, заяви той.

Съпартиецът му Драгомир Стойнев обясни, че левицата ще излезе с политическа декларация.

От своя страна червеният депутат проф. Иво Христов свали от страницата си във фейсбук видеото, на което обяснява, че 80 процента от хората в България са дебилни.

Освен това той публикува и кратък коментар-разяснение в опит да разясни какво точно е имал предвид, обиждайки българските граждани в опита да защити позицията на Кремъл по темата със спасяването на българските евреи.

Очаквано, Христов се определи за жертва и обясни, че думите му са извадени умишлено от контекста. Иначе според професора думата "дебилен" била медицински термин, който се използвал и като художествен похват.

Ето цялото писание на депутата от БСП:

"Във връзка с въпрос относно пропагандата и манипулацията на информацията, зададен на среща с обществеността, точните думи в отговора на проф. Иво Христов са: “ Като се отчете, че 80% от българското население са дебилни и дори трудно се подписват, това работи безупречно”. Конкретното изречение е извадено от контекста тенденциозно и широко цитирано умишлено. Пореден пример за целенасочена, злонамерена и агресивна пропаганда. “Дебилен” e медицински термин, използван и като художествен похват, но очевидно е интерпретиран неправилно. Целта на тази операция е да измести дебата от реалния към измислен проблем. А реалният проблем е оскверняването на Паметника на Съветската армия, което е в грубо противоречие с международноправни задължения, по които Република България е страна."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АДД

    184 51 Отговор
    Уникален ТЪПАНАР - КОМУНИСТ !!!

    Коментиран от #77, #112, #116

  • 2 Иванов

    177 42 Отговор
    Трябва да напусне парламента, защото е от тези 80 процента....?
  • 3 Демократ

    53 128 Отговор
    Много умен човек.Защо му пеиничават думите.Естествено,че ако нямаше обрат във военната нямаше да има спасен и един евреин.

    Коментиран от #10, #18

  • 4 ЧИЪ

    108 39 Отговор
    Типичен български комунист - нищо ново ! Всичките са такива тоя просто се самопрецака ...
  • 5 Снайпериста

    43 14 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 6 Борис

    54 18 Отговор
    Да ви стане ясно на всички тук дето въсхвалявате и се ръчкате заради тая и оная партия ,какво мислят за нас управляващата шайка престъпници.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 къртицата курнелка

    69 26 Отговор
    Цялата партия служи на чужди интереси , Включително и президента жалко
    ( не съм гербер ) но ще бъда против БСП до ГРОБ.

    Коментиран от #21

  • 9 незнайко

    50 26 Отговор
    Извода е ясен. Първо се МИСЛИ и после се говори и пише. Явно на този господин Иво Христов, мисълта му върви много бавно !
  • 10 отговор

    61 13 Отговор

    До коментар #3 от "Демократ":

    Българските евреи са защитавани и спасени благодарение на цар Борис Трети. Този факт се преиначава, като всеки се бие в гърдите, че той ги е спасил. Защото историческите факти у нас се предъвкват, преиначават, променят в интерес на този и онзи. Но има архиви, където може да се провери точно как стоят нещата. Да наречеш народа си дебил е типично за наследниците на партията столетница - невъзпитани, самонадеяни, свикнали на безнаказаност. Да не говорим какво представляват самите те. Разиграваха разни сценарии как ще стават демократи, в същото време лъгаха народа и крадяха така, както само те могат, разчитайки на това, че сме народ от дебили! И май са прави, ако не точно с тази диагноза, няма по-търпелив народ от българския!

    Коментиран от #15

  • 11 Реално

    71 27 Отговор
    Какво сте се разпищяли бе----Боко каза че матеряла е лош---демек на 100% от населението...А вие си траехте като мишоци пред бога слънце...

    Коментиран от #105

  • 12 Rado

    49 29 Отговор
    Това са новите лица на БСП, както искаше Нинова. Заедно с Йончева този другар ще закопае БСП.
  • 13 Маскари!!!

    45 63 Отговор
    Иво Христов е най-достойният и умен българин в парламента! Единственият, който казва истината за изпадналото но положение! Но маскарите са прави, той няма място в кочината при свинете...
  • 14 1467

    47 25 Отговор
    Г-н Христов, стореното - сторено. Каквито и обяснения да давате. Доказахте тезата си за дебилността - Вие сте един от 80-те процента!
  • 15 Що ревеш тук и сега

    38 10 Отговор

    До коментар #10 от "отговор":

    Мат*ряла е лош. Б.Б.
  • 16 Будалата

    33 9 Отговор
    А какви професори са тези на 80 процента дебили? Пълен майтап са.
  • 17 Реалист

    39 20 Отговор
    Значи от тук нататък спокойно мога да наричам иво христов ДЕБИЛЕН, щом за него това е допустимо като художествен похват. Изводите му са за бсп-ската част от парламента - ДЕБИЛНИ И НЕ МОЖЕЩИ ДА СЕ ПОДПИСВАТ.
    Поредния предател на България и Българския народ!!!
  • 18 Я русский

    27 9 Отговор

    До коментар #3 от "Демократ":

    Гледа ли го цялото видео ?
    Та той 15-20 пъти каза, че Русия е като от страна от третия свят, че е изключително суровинна страна, че цялата и икономика е само и единствено от добив на суровини, а напоследък и зърно.
    1 до 5 % от населението управляват 80 % от икономическите активи на Русия - това са негови думи
  • 19 гост

    40 26 Отговор
    И тоя палячо ми бил професор ... На такива рубладжии като тоя се разчита да обучават бъдещото поколение ... Жална ни майка ...
  • 20 А стига бе...

    44 20 Отговор
    Аууу колко обиден имало тук.Лелееее. Че що си траяхте,когато Тиквоча че сте кофти материал.Що си мълчахте като пупки когато в Е.Парламент ви казват открито че сте за втора и трета скорост??? Еми май тоя професор си е прав.
  • 21 Борис

    34 6 Отговор

    До коментар #8 от "къртицата курнелка":

    А герб служи на народа ли бе будала.

    Коментиран от #66

  • 22 Ами май е прав

    35 18 Отговор
    Не бях много сигурен, обаче като чета какви са реакциите на болшинството от пишещите тук... ами май е прав човека... Сичкото дебил се е докачило:)
  • 23 Бесен Язовец

    36 20 Отговор
    Истината боли кто ви я кжат в очите така е дори повече от 80% са дебили ако не бяхте дебили нямаше БГ.да е на дъното

    Коментиран от #26

  • 24 Както е написал Снайперист

    27 11 Отговор
    "Паметник за великия Фюрер" ... Господа нео-фашисти, изпийте си хапчетата и се успокойте. Същото да направят ТВ водещи и пРадан.
    Спомняте ли си за кирилицата и Владимир Путин. И тогава врещяхте като чв Ви дерат кожата. Сега е същото. И Паисий е казал "О неразумни и ЮРУДЕ" !!, и Го възхваляваме за думите Му. И великият Христо Ботев описва българите, но Го учим по учебниците. Успокоихте ли се вече?! Нека оставим Историята да съди. А Вий, вий сте идиоти! - Христо Ботев.
  • 25 Morgoth

    24 17 Отговор
    80% дебили?!? Да не е имал предвид 28%, гласувалите за БСП никога не са били 80% :)
  • 26 Откачен Борсук

    21 11 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    Че тоя е прав, прав е... Въпросът е ти защо се изключи от 80-те %?

    Коментиран от #27

  • 27 Бесен Язовец

    11 19 Отговор

    До коментар #26 от "Откачен Борсук":

    Щото ти взимаш и моето място, ти си дебил за двама, сега разбра ли защо?

    Коментиран от #36

  • 28 Киро

    31 24 Отговор
    Мръсно и продажно същество, готово да плюе по собствения си народ за интереса на чужда власт!

    Отвращавам се от тоя, Нинова и цялата им паплач московски слугинаж!

    Хубавото е, че България НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да бъде управляване от тази измет!

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Бесен Язовец

    14 16 Отговор

    До коментар #28 от "Киро":

    За тебе има една турска дума и тя е АБДАЛ

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Скорпион29

    10 9 Отговор
    Дебилите на днешно време са и комплексари обаче със самочувстви мн.важно самочувствието все са чели винаги познават някой първенец имат винаги ,,пари" говори на висок глас че е ходил в Гърция на море копува си 20 г.трошка от водеща марка и си мисли че е терикат и е патриот въпреки че не знае на 3 Март какво празнуваме 80% разбират от политика и все е...и си ходят после а бе мн.е важно самочувствието на простия БГ.
  • 33 Киро

    15 13 Отговор
    Скорпион29 и Бесен Язовец са един и същи трол копейкаджия.

    Познават се ясно по правописните грешки, всъщност, този трол е доста неграмотен!

    Коментиран от #44

  • 34 Борис

    5 3 Отговор
    Като четъ коментарите и се сещам за приказките на Бойко,че в ада до казана с Българите не трябва да има дявол.А точно това е целта на партийките , да няма двама Българи мислещи еднакво.

    Коментиран от #38

  • 35 Проиво Христосков

    18 7 Отговор
    Истината боли, казана в очите! А Вие, Вий сте Дебили!
  • 36 Откачен Борсук

    7 4 Отговор

    До коментар #27 от "Бесен Язовец":

    На платен русораст ли ти приличам?

    Коментиран от #39

  • 37 Бесен Язовец

    6 3 Отговор

    До коментар #31 от "до Бесен Язовец":

    Това не е една дума, а цяло изречение което доказва че не можеш да броиш иначе философстваш тука
  • 38 Бесен Язовец

    14 11 Отговор

    До коментар #34 от "Борис":

    Неграмотнико това е стара бг.поговорка и цялата е че: в Ада в казана с българите няма дяволи щото те саами се дърпат навътре Бойко Бойко я бил измислил ти влизаш автоматично в 80% ,,умници"

    Коментиран от #42, #80

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Европеец

    17 17 Отговор
    Мръсните и долни комунисти все ви дърпат надолу към Руския Режим на Злото!Всеки комунист е Национален Предател!Българските комунисти се отричат от майките си щом Путин им нареди!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ha ha ha

    10 8 Отговор
    Когато Делян Добрев напусне, а също така и Боко за лошия матрял ;)
  • 44 Полиглота

    7 7 Отговор

    До коментар #33 от "Киро":

    Тоя неграмотен трол може да ти пише на 6 различни езика така че пак си помисли ти на какво ниво си

    Коментиран от #46, #54

  • 45 Патриот

    19 4 Отговор
    Какво е казал той е едно. Това, че служи на чужди интереси повече от вярно. Не е обаче единствен. Какво направиха родните депутати от българският народ - изгониха го от родината му, убават го от данъци лишиха го от национална сигурност - вътреша и външна, оставиха го на съдбата на циганският, банковият и робовладетелският произвол.
    И всичко това родните депутати сториха за доброто на българският народ. Така ли да го разбирам? Нали ние ги храним тез ...? Защо не работят за нашият интерес?
    Това, че 80% от хората са дебили е напълно ясно. Оглеайте се - пълно с компексари, за които няма други хора, важен е само финансовият интерс, незачитане на околните окоол себе си, в училищата периодично цигани бият българи, ученици бият учители заради двойки. Това ли е подрастващото поколение на България?
    Абитюрентите завършват училище и не могат за изпишат една старничка от тетрадка малък формат без правописна грешка, но с претенции и самочувствие до небето, въпреки 5-те прочетени книги през живота си. За Левски и Ботев са чували от спортнит новини. Това е дебилността и е много прав. Това, че медиите го атакуват си е проблем на нашите "безпристрастни" медии.
    Защо медиите не атакуваха така Бай Суджук когато спомена за лошият материал?
    Защо медиите не атакуваха Бай Суджук за случая с Мишо Бирата?
    Защо не го атакуваха за суджука, ама просто нахвърлиха 2-3 въпроса в опит да изкарата някаква позиция?
    Сега същите тези медии се опитват да ни програмират мисленето с този
  • 46 ииииии

    6 2 Отговор

    До коментар #44 от "Полиглота":

    В България официален език е българския, тук се пише на български, защото сме БЪЛГАРИ!
    Ако пиша на български означава ли, че съм под нивото ти полиглоте?

    Коментиран от #49

  • 47 ЛЧМ

    20 19 Отговор
    Иво Христов най точния и най умния политик ...червената армия спаси тези 50 000евреи ...българския народ само отложи тяхната депортация и унищожение за известно време ...ако Хитлер беше спечелил...не само евреите щяха да пострадат но и нмого Българи щяха да бъдат определени като нечиста раса ...по БОЙКОВО МУ ..ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ и щяха да посетят газовите камери .....Иначи за 80% малко са завишени но със сигурност се отнася за избирателите на ГРОБ защото хем реват от лошата си съдба хем гласуват пак за ГРОБ .Кой вкара американските танкове в България ..Иво Христов ли ?
  • 48 Варна

    23 10 Отговор
    Виждам че голяма част от пишештите са първосигнални. - Даже не са си направили труда да изгледат целият запис, който е много лош разбира се и се иска нерви да го изслушаш до край ...
    Странно е както посочват накой от коментиращите, защо нама реакция когато премиера нарича цялата държава "Лош материал". А великата фраза: - " Вие сте Прости! - Аз съм Прост! - И за това се разбираме"!
    А докато Ви лъжат и крадат през обществени поръчки... - Пак мълчание! - Странно!
    В общи линии звучите: - Ние знаем че сме прости, ама пък сме обидчиви! - От къде на къде този ще ни казва че сме такива!

    Който слуша внимателно и не за пръв пат попада на Ива Христов, би бил доста умерен в изказът си защото този човек, действително е умен! - Ада се вади от контекста, че защитавал чужда държава е меко казано нелепо, макар, че явно дава ефект.
    Дами и Господа! - Винаги се информирайте предварително и правете изводи едва след като приключите с всички материали.
    В момента Ви управлява най- неподходящият човек, който на това отгоре е манипулативен, крадлив и изпълнява чужди поръчки на САЩ, Турция и Германия, а вие като типични кучки скимтите, че трябва да сте лоялни към новите господари, а не към старите. Звучите като: Може да съм кучка, ама не съм съвсем без достойнство... До вчера духах на русия, днес на черния, ама имам и чувства...

    Коментиран от #56

  • 49 Полиглота

    2 3 Отговор

    До коментар #46 от "ииииии":

    Еми ако пишеш само на български във 21 век ДА значи, а за тебе също знам че не признаваш авторитети, и също знам кой си?А ти мене знаеш ли ме?

    Коментиран от #50

  • 50 ииииии

    7 2 Отговор

    До коментар #49 от "Полиглота":

    Да знам, добре те познавам, ти си кака Станка, крайпътната, снощи няколко турски тира бяха спрели на твоята "стоянка". Явно си имала тежка вечер, доста езици си видяла, определено.

    Коментиран от #51

  • 51 Полиглота

    6 2 Отговор

    До коментар #50 от "ииииии":

    Влизаш в 80% процента направо ,,Блесна" с проницателност брауууууйй за тебе.

    Коментиран от #53

  • 52 Истината,но не докрай....

    11 0 Отговор
    Ееее,ако не бяхме дебилни щели да сме на този хал,пустата истина.......!
  • 53 ииииии

    6 6 Отговор

    До коментар #51 от "Полиглота":

    ХАХАХА, изпитвам дълбоки съмнения относно твоята компетенция с езиците, тъй като имаш сериозни затруднения с българския език. Пише се ТЕБ, а не "тебе", неграмотнико.
    Представям си, като започнеш да говориш, какви ги съчиняваш, като гледам как пишеш.
    Ти си същият, като тоя измислен червен професор, с многото специализации, платени от Партията (БКП). Да не си роден и ти в Киев?
    Всичките червенотиквеничковчета сте раждани или в Русия или в Украйна, не обичате да "мърсите" червената раса, за това се онождате само по време на конгреси? ХАХХАХАХАХААА
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Прометей

    11 8 Отговор
    ХАХАА..по реакциите ще ги познаете.......
    Ми ПРАВ е ПРОФЕСОРЪТ......жалко, че си взима думите обратно, НО за тъпите герберуги “дебил“ е дори....КОМПЛИМЕНТ....
    Защо аджеба, не сте толкова чувствителни към дружното л....не на х....ди на улица козяк.....или краварските зад.....ци може.....
    ЛИЦЕМЕРИ....
  • 56 Прометей

    9 6 Отговор

    До коментар #48 от "Варна":

    АДМИРАЦИИ ЗА КОМЕНТАРА ТИ........

    Коментиран от #64

  • 57 Бесен Язовец

    12 10 Отговор
    Всички фашисти ще горите в ада. Вън България от нато и ес, да здравствует Матушка Россия, она ждет нам.
    Не ви остава още много време и руските войски ще дойдат да ги посрещнем с хляб и сол. Плачете фашисти докато можете.
  • 58 Бесен Язовец

    6 6 Отговор
    Хахаха ха-ха не само дебили но и параноици ха-ха-ха
  • 59 да да

    10 8 Отговор
    Прав е професора. Били сме спасили евреите- и да и не . Хаде сега си представете, че руските войници не спечелват войната. Кьорав евреин нямаше да остане в света. Да живее братска Русия.
  • 60 Бесен Язовец

    11 7 Отговор

    До коментар #54 от "Откачен Борсук":

    Приказвай каквото си искаш но си купих чисто нова Лада с найлоните от магазина потомущо люблю Россия. Завиждайти ми фашистииииии гадни капиталисти. Вчера си татуирах Путин на лявата гърда и товарищ Сталин на дясната.
    Познайте кой си татуирах на оная работа?

    Коментиран от #75, #114

  • 61 Европеец

    8 11 Отговор
    Карай си миризливата ладичка,Бе и не ни занимавай с нисшата си форма на съществуване!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Бесен Язовец

    3 5 Отговор
    Ха-ха-ха демокрацията на крив макарон пристигна в БГ.
  • 64 Варна

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "Прометей":

    :-))
  • 65 ААА

    12 3 Отговор
    Една весела случка преди повече от 20-тина години. Идва посред нощ приятел , бесен , изнервен -къща палат , няма къде да спи, техните го изгонили от къщи. И що та изгониха? ОТГОВОРА - Един път им казах истината , че сестра ми е започнала да се дрогира , и си набавя дрогата , с най-старата професия. Цитирам го точно- КОГАТО ГИ ЛЪГАХ ,БЯХ ХУБАВ.ЕДИН ПЪТ ИМ КАЗАХ ИСТИНАТА , И МЕ ИЗГОНИХА ОТ КЪЩИ , И ТОВА СПРАВЕДЛИВО ЛИ Е ?
  • 66 къртицата курнелка

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Борис":

    Ти ( не съм гербер ) как го разбираш ?
    Господин не будала.
  • 67 АНОНИМЕН

    15 3 Отговор
    МИ...ПРАВ Е......
    СКАТАЛИ СМЕ СЕ ЗАД КОМПЮТРИТЕ И БЛА...БЛА...БЛА...КОЛКО СМЕ ВЕЛИКИ ...В ИНТЕРНЕТ....И САМО ПСУВАМЕ И НЕДОВОЛСТВАМЕ СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ....
    И КАКВО....? НИЩО.....
    ТО НЕ САМО БОТЕВ АМИ И СЛАВЕЙКОВ ГО Е КАЗАЛ....,,НЕ СМЕ НАРОД..НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША.....
    НЯМА КАКВО ДА СЕ СЪРДИМ НА СУЛЬО И ПУЛЬО..НИЕ САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ...ЩОТО ВСЕ ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА НИ СВЪРШИ РАБОТАТА....НА БЪЛГАРИНА МУ ДАЙ САМО ДА СЕ ОПЛАКВА ....ВМЕСТО ЦЯЛАТА НАЦИЯ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ИЗМЕТЕМ БОКЛУЦИТЕ....
    И ЧЕХИ И ПОЛЯЦИ И УНГАРЦИ...И РУМЪНЦИ...ВСИЧКИ СЕ ОПРАВИХА..МАЛКО ИЛИ МНОГО....САМО НИЕ БЪЛГАРИТЕ....РЕВЕМ....СМЕШЕН ПЛАЧ....
    КАТО ИМА НЯКАКВИ ПРОТЕСТИ 200 ИЗЛИЗАТ 2000 ГЛЕДАТ СЕИР....Е НЕ СТАВА ТАКА....

    И ЩЕ СИ ОСТАНЕМ САМО С ГОЛЯМОТО ДЪРДОРЕНЕ.......

    АМА..КУЧЕТАТА ЛАЯТ А КЕРВАНА СИ ВЪРВИ....
  • 68 ПИЧ

    9 7 Отговор
    " Аз съм българче -обичам... наще планини зелени. Дебил да ме нарича (Иво Христов от БСП )...първа радост е за мене ''
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 селянка

    15 6 Отговор
    Не се обиждайте от думите на професора , а се огледайте и ако сте зрящи се извинете на този , който иска да ви отвори очите . Слепотата на незрящите е неизличима , както и глупоста .Не надавайте повече вой за да на потвърждавате това , което сте ....ДЕБИЛИ .
  • 71 Antimediator

    8 10 Отговор
    Бетонените глави /руските псета,симпатизантите на БСП-БКП/ мълчат !
    Защо не си защитавате дебила ?!
    Този път с плюсчета и минусчета няма да минете.
  • 72 Бесен Язовец

    4 9 Отговор
    Радвайте се вижте колко сте мн.цели 80% ха-ха-ха ха-ха хаХаха

    Коментиран от #79

  • 73 тъпанар е

    7 11 Отговор
    по-лошото е, че такива тъпири като тоя крадлив корумпиран комунист попадат в управлението и затова вървим към гибел! тоя боклук е в парламента?
    вън от парламента веднага! заради такива продажни боклуци тънем в мизерия!

    Коментиран от #84

  • 74 Скорпион29

    3 6 Отговор
    Нарушиха фалшивата Статика на 80% ,,умниците"
  • 75 OMG WTF

    5 2 Отговор

    До коментар #60 от "Бесен Язовец":

    Е как кой? Естествено, че лидерът на ПЕСовете - Сергей.
  • 76 Прав е

    11 1 Отговор
    За евреите не е прав. Защото в други държави пак след Сталинград не са ги спасили. Но за 80% си е направо прав. Даже и ГЕРБ са дебили и то тези, които са в парламента, но и тези от БСП са дебили. Да не си помисли някой, че е различно :) То ако депутатите не бяха дебили, щяхме да живеем по-добре.
  • 77 А ДАНИЕЛ ДА НЕ БИ ДА Е СВЕТА ВОДА ?

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "АДД":

    И ДАНИЕЛ Е СЪЩАТА Х.ЙНЯ ! ТУЙ ЧЕ СИ НАСТРОЕН ПРОТИВ РУСИЯ НЕ ТЕ ПРАВИ БЪЛГАРСКИ МЕСИЯ. И ДАНИЕЛ НЯМА НИЩО С ЧОВЕЧЕЦА, ЧАКАЩ НА ХИЛАВАТА ПЕНСИЯ. НЕ САМА БСП , А ВСИЧКИ ОТ ЕЛИТА СА БИВШИТЕ ПАРТИЙНИ ПЪРВЕНЮТА. ТАМ СА ОТ ВЪЛК НАГОРЕ , БИВШИТЕ УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ !
  • 78 Бесен Язовец

    4 9 Отговор
    Баща ми като малък редовно ме изнасилваше и за това станах човек, не човек а комунист ха-ха-ха ха-ха хаХаха
  • 79 OMG WTF

    4 6 Отговор

    До коментар #72 от "Бесен Язовец":

    Ти си рублараст, нали? Да. Следователно твоите приятелчета рубларасти не би ги обидил. Следователно, рубларастите в България са 20%. А в една друга новина ни обясняваше как рубларастите били 98%... Може ли малко разяснение?

    Коментиран от #83

  • 80 Борис

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Бесен Язовец":

    Грамотния къде прочете че Бойко я е измислил , просто той скоро я цитира.Явно депутата христов визира личности като теб в изказването си.
  • 81 filo

    6 10 Отговор
    Абе Христов, мекере руско. Всички знаят, че си станал професор използвайки езика си и някои отверстия иначе нямаше да се изказваш неподготвен и после да се извиняваш. Нали знаеш, че дебилите те ипратиха в парламента друрарю ерудит, играещ ролята на руска подлога, каквато всъщност си.
  • 82 ВСИЧКИ ГОРЕ СТЕ ЕДНА СТОКА !

    0 4 Отговор
    АКО ЩЕТЕ, САМИ СЕ ИЗТРЕПЕТЕ, НАС ТОВА НЕ НИ Е ДЕРТ . ДАЖЕ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ЩЕ ИЗПИТАМ. ЩО ПЪК НЕ, ВИЕ ЗА НАС НЯКАКВИ ДЕРТОВЕ ДА ИМАТЕ ? НЕ ! АМИ ТОГАЗ С ВАЗ И БЕЗ ВАЗ, ВСЕ СЪЩИЯ ПРАЗ ! ТЪЙ ЧЕ ОЩЕ МОЖЕ, РЪГАЙТЕ ЧУШКИ В БОБА, ТА БЕЛКИМ ЗАРАДВА СЕ НАРОДА. СЕИР, ИСКАМЕ СЕИР ИСКАМЕ ГОСПОДА !
  • 83 Бесен Язовец

    5 5 Отговор

    До коментар #79 от "OMG WTF":

    Освен, че съм рублараст, съм и пеераст, но по прицип съм си копейкаджия, който си мечтае да стане рублараст, но всъщност съм си един прост пееераст.

    Коментиран от #85

  • 84 Варна

    8 8 Отговор

    До коментар #73 от "тъпанар е":

    В същност бе добре да се разровиш и да провериш, кой е човекът който наричаш крадлив и корумпиран!

    Проф. Иво Христов е преподавател социолог и юрист от Пловдивският Университет.
    До този парламент никога не е участвал в нищо друго освен преподаване и изследване на събития в България и Чужбина.
    Често бе канен като анализатор по различни телевизии и не се е занимавал с партийна дейност. До колкото помня бе избран от т.нар. гражданска квота.- Тоест не е бил партиен член, но като активна и обществена фигура е привлечен като народен представител.

    - В този смисъл, кое от твърденията ти е вярно?

    Коментиран от #86, #88

  • 85 OMG WTF

    5 0 Отговор

    До коментар #83 от "Бесен Язовец":

    Аха... Ясно.
  • 86 ай кю

    7 7 Отговор

    До коментар #84 от "Варна":

    Мда..., той и Станишката нямаше дин ден трудов стаж, но стана министър председател.
    Най-коравите БКП кадри са се ковали в Киев.
    Не е бил партиен член, но е в партията БСП, иначе не е член, а какво е?
    Патладжан?
    Активен и обществен патладжан, син домат в доматен сос. Ех, че сте кухи лейки комунетата, все ще завъртите нещата, ама вече никой не ви хваща дикиш, знаем ви какви сте.

    Коментиран от #96

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 filo

    7 9 Отговор

    До коментар #84 от "Варна":

    Как няма да има дебили след като такива като тоя са преподаватели. А ти, след като само в първата дума си допуснал две грешки, би трябвало да наблегнеш на правописа, вместо да блещиш глупости по форумите.

    Коментиран от #90, #93

  • 89 Левски

    6 5 Отговор
    Не бих го нарекъл предател, защото този "червен професор" не е бългаеин. Това рубладжийско протеже се изявява като адвокат на Кремъл във високомерната му и презрителна кампания срещу България и нейната история. Чиста проба платен руски кариерист.
  • 90 Боранч белогъзата

    1 4 Отговор

    До коментар #88 от "filo":

    Ти пък не се обаждай Мистър 80% ха-ха-ха демокрацията пълен напред пуф- паф пуф- паф

    Коментиран от #92

  • 91 Левски

    8 6 Отговор
    Не бих го нарекъл предател, защото този "червен професор" не е бългаеин. Това рубладжийско протеже се изявява като адвокат на Кремъл във високомерната му и презрителна кампания срещу България и нейната история. Чиста проба платен руски кариерист.
  • 92 filo

    3 3 Отговор

    До коментар #90 от "Боранч белогъзата":

    Благодарение на демокрацията си изкарваш петте гроша на ден, изяваващ се като платен руски ибрикчия с няколко ника и явни умствени отклонения, на когото едва ли някой обръща сериозно внимание. Айде ибрикчия иди си удари една ч....я и бегай да легаш.
  • 93 Варна

    8 5 Отговор

    До коментар #88 от "filo":

    Понякога, когато пиша бързо допускам грешки, понеже на проверявам в последствие не проверявам за правопис. Съмнявам се да си толкова безгрешен и да не ти се е случвало.
    Той и Борисов не може да пише, но виждам, че го подкрепяш! - Цветанов е физкултурник, но и него подкрепяш!
    Ако смяташ, че Борисов и Цветанов разбират от икономика, бюджетна политика, инфраструктурни проекти ,то това не говори особено добре за теб...- Не смяташ ли?
    Няма особена логика при такъв капацитет да държиш на подобни политики!
    Иначе се съмнявам да можеш да даваш квалифицирана оценка за това един преподавател отговаря ли на изискванията за научна степен.
  • 94 реалист

    6 6 Отговор
    Нищо неочаквано от това руско мекере . Той продължава да си е все същия долен и нагъл продажник ,като всеки български комунист . Той ,боклука си е боклук по природа , оправия няма.
  • 95 me be re

    4 5 Отговор
    Какво се ежите, бре серсеми ? Човека е прав. Той и оня с лошия материал са доказателсто за това.
    Ако не бяхме лош материал и дебили ей такива нямаше да са в парламента, а някъде на друго място ...
  • 96 Варна

    9 3 Отговор

    До коментар #86 от "ай кю":

    Аз не виждам връзката със Станишев, а и не смятам, че въпросният е бил подготвен за това! Не знам защо си мислиш, че харесвам Станишев ?!? - Истината е че никога не ми е допадал и да! - Не смятам, че това беше правилно!
    Същото важи и за Борисов! - Опитът му бе нулев, както и на физкултурника! Само, че и двамата бяха от най- гнусната прослойка на БКП. - В тази връзка не виждам за какво пледираш?
    На практика те управляват най- некадърните отрочета на червените, които някак получиха душевен катарзис и на следващият ден вече не са червени. - Трагично е да вярваш в непорочното зачатие на Борисов, Цветанов, майка ти Цецка и т.н.
    Това в случая няма особено значени, по тематиката и не отговаря на въпроса да ли си изгледал целият коментар на Христов.
    Дебелащината управлява държавата от 89 година насам и не виждам какво те обижда това? - Нима това е лъжа?
    Сега управлява онзи, който е по- арогантен и по- агресивен от всички, без значение да ли е подходящ или не!
  • 97 niko

    5 10 Отговор
    РУСКА ПОДЛОГА, ЖАЛКО НО ЦЯЛАТА ИМ ПАРТИЯ Е ТАКАВА.
    НЯКОЛКО ПЪТИ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ХАРИЖАТ НА РУСНАЦИТЕ, НЕ ДА НИ ПРОДАДАТ ДОРИ А ДА НИ ПРЕДАДАТ.

    Коментиран от #106

  • 98 Он с големия

    5 11 Отговор
    Кумунистическо мекере .нека му се радват сея избиратели тему .... ИЗМЕКЯР РОДООСТАПНИК РУСКИ ГАЗОЛИЗЕЦ
  • 99 Може и да не е съвсем точен

    9 2 Отговор
    Може и да не са 80 % , но поне тези , гласували за престъпната лаеща тиква и шайката му доказано са такива.
  • 100 не на ниво

    11 6 Отговор
    Герберасите в парламента искат изгонването на Иво Христов защото не са му на нивото ...защото изглеждат жалки пред него...както Борисов пред Радев ...зависта породена от тяхната некадърност ги кара да изпитат злоба към всеки способен и умен политик...предполаГАМ ЧЕ бСП НЯМА ДА ИЗВЪРШИ ПОДОБНА ГЛУПОСТ ДА ОТСТРАНИ ЕДИН способен и умен човек от парл. група
  • 101 Поредната Мишка

    3 4 Отговор
    ГЕРБСП - Вече близо 80 години на власт !
  • 102 радев

    2 6 Отговор
    ТОВА ЧЕ СЕ ИЗВИНЯВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ДЕБИЛЩИНА
  • 103 Зъл

    12 2 Отговор
    Като гледам коментарите, на човека сметката му е грешна. 90 % от населението са дебили. Българите сме останали колкото три села в Китай, защото от 6000000 население, 2000000 изобщо не се определят като такива, а като роми, турци, арменци и т.н. След 20 години цифрите ще са на обратното, вече 4 милиона няма да се определят като българи, а останалите два ще се молят някаква армия да дойде и да ги спаси от самите БЪЛГАРИ от ромски и какъв ли не произход. Дерзайте милички, това е съдбата на булгаристан и село Мечка ще е типичното българско населено място в бъдеще. Дали тогава НАТО и ЕС ще ви помогнат?
  • 104 Сссс

    13 2 Отговор
    Ами Истината казал човека,какво го съдите!!!
  • 105 НЕразбирач

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Реално":

    Точно!
    А принципно и двамата не са далече от ИСТИНАТА - е, тя боли!
  • 106 НЕразбирач

    2 4 Отговор

    До коментар #97 от "niko":

    А другите от веднъж ни харизаха на Запада - оттам на турците! Колко си заблуден...
  • 107 Европеец

    3 6 Отговор
    Професор на дебилите във България!Тези които гласуват за него и БСП!:):):)
  • 108 ЗАЩО ФОРУМИТЕ ИВО НЕ ЧЕТЕ

    2 4 Отговор
    ПРЕДИ МЕСЕЦ ИЛИ НЕДЕЛИ ДВЕ БЯХ ТИ ПИСАЛ ИВО ЧЕ СИ КЕПАЗЕ. АКО БЕШЕ ГО ТУЙ ПРОЧЕЛ, СЕГА НЕ ЩЕ ДА СИ ТОЛКОВА ЗЛЕ. АМА НЕЙСЕ ! ДА НЕ ТЕ ОТЧАЙВАМ И ЗА ДА ПРОДЪЛЖИШ ДА СЕ СТАРАЕШ ОТ МЕНЕ ИМАШ - У Г З ! ТОЕСТ, УДОВЛЕТВОРИЛ С ГОЛЯМ ЗОР. АПРОПО ДЕМЕК ДЕРЗАЙ ! ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЕ ЗАНИВАВА.
  • 109 АКО ТИ СИ ГОРДОСТТА НА ДЕКАНА НА АЛМАМАТЕР

    2 4 Отговор
    И ДВАМАТА СТЕ ГОЛА ВОДА. ДЕБИЛИ СТЕ АМА ДЪ БЕСТ ОФ ДЪ БЕСТ ФЪРСТ КЛАС. ИВЕ ЗАПИШИ СИ И ГО РАЗУМ И ТА БЕЛКИМ ПРОУМЕЕШ. ПАРИТЕ БАДЕВА СТЕ ЯЛИ НА ТЕЗИ ДЛЪЖНОСТИ КОРАВИИ. ДЪРЖАВАТА СЕ БЛЪСКА КАТО БУЙНА РЕКА ОТ БРЯГ В БРЯ В ПОИСК ЗА СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА. И ВМЕСТО ВИЕ УЖ С УМНИТЕ ГЛАВИ, НИЩО НИТО ДИКАНА И НИТО ТИ НИЩИЧКО ПОЛЕЗНО НЕ СЪТВОРИ. НИЩО АМА ХИЧ НИЩО, РАЗБИРАТЕ ЛИ ГО ТУЙ С ТВОЯ БОС? ВИЕ ПАРИТЕ ЗА КАКЪВ ЧЕХ ВЗЕМАТЕ КОГАТО СВЪРШЕНА РАБОТА НЯМАТЕ. ТУЙ ДЕТА ЛЕКЦИИ ЧЕТЕТЕ, ВСЕКИ СЕСК ГЛАШАТАЙ ГО МОЖЕ. НАУЧНА ДЕЙНОСТ СЕ ИСКА ОТ ВАС А ВИЕ Я НЕ МОЖЕТЕ. Е КОЙ Е ДЕБИЛ, НАРОДА ДЕТО БАЧКА И ТАКСИ ПЛАЩА ИЛИ ТОЗИ ДЕТО ВЗЕМА И С ТРУД НЕПЛАЩА? ХУРКА, САМО ЗДРАВА ХУРКА ЗА ДЪРЖАВНА МИЖИТУРКА. ОТ ТАКВИЗ ДЪРВЕТА СВИРКИ НЕСТАВАТ. СЛАВА РОССИИ ! ОТ ТАМ НОВИЯТ ВЯТЪР НА ПРОМЯНАТА И НАДЕЖДАТА ЩЕ ПОВЕЙ !
  • 110 ГОРЧИВАТА ИСТИНА

    5 3 Отговор
    Христов е сгрешил с тези 80% определено - по-скоро са 95%! Относно евреите - спасяването на евреи в България започва МЕСЕЦ СЛЕД като руснаците обръщат хода на войната в Сталинград! Без това да се случи нямаше да спасим НИКОЙ! Дори Димитър Пешев, известен със спасявнето на евреи, допреди този момент е подписвал закони ограничаващи правата на евреите, защото всеки тук е правил това, което Хитлеристка Германия нареди! След като руснаците почват да ритат немците тук усещат накъде духа вятъра и започват да спасяват - дали го правят от човещина или от страх, че след това ще им бъде търсена отговорност - сами преценете. Без руснаците и извоюваният от тях превратен момент в хода на войната абсолютно никой нямаше да тръгне да спасява когото и да било. Това са ФАКТИТЕ, дали ви харесват или не е съвсем друг въпрос.
  • 111 гост

    7 2 Отговор
    Прав е Иво Христов . Като чета коментарите тук наистина около 80% са дебили . И това е бедата на България . Изключително тъпо и дебилно население . Затова и държавата е пред ликвидация . При едно адекватно и качествено население това не може да се случи .
  • 112 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "АДД":

    Не само той, а всичките там са се самозабравили. Говорят все едно са посочени от самият господ, не от народа.
  • 113 Един Дебил

    1 2 Отговор
    Ами професоре, толкова си ни научил! Колко лекции ни прочете и пак - дебили!
    А ти какъв си, бе Ивчо-дивчо?
  • 114 Чебурашка

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Бесен Язовец":

    Купил нова Лада с найлона ... И какво намери под Лайлона?
    Дори не пишеш правилно по руски. Хвалиш без да мислиш.
  • 115 681

    1 1 Отговор
    Нагъл, безочлив, червен боклук - ДЕБИЛ!!!
  • 116 ДДА

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "АДД":

    Ама па прическата му е едни път!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове