Last news in Fakti

8 Ноември, 2017 14:53 15 350 37

Плевнелиев във връзка с известна синоптичка

  • росен плевнелиев-
  • синоптичка-
  • връзка

Двамата подготвят почвата да съобщят новината

Президентът Росен Плевнелиев е “прекрасният човек”, когото синоптичката Деси Банова срещна. Действията и на двамата от 9 октомври насам подсказват, че се готвят за медийното цунами, което ще последва, като осветят връзката, пише "168 часа".

Всичко започва с малко по-дълъг от обичайното приятелски разговор, на който се чувстват добре и двете страни. След това идва уж случаен есемес. Настъпва и моментът за втора, трета среща, на която нещата лека-полека се задълбочават.

В тази последователност са се развили събитията в личния живот на президента (2012-2017) Росен Плевнелиев и на синоптичката на Нова телевизия Деси Банова. И при тях всичко започва на шега, но се радват на изключително хармонична връзка.

"168 часа" пише, че разказва тази история с ясното съзнание, че за любовта между бившия президент и служителката на Нова тв рано или късно ще се разбере и е по-добре да бъде прочетена в достоверен вестник, вместо жълтата преса да се упражняват на техен гръб.

На 9 октомври пред "24 часа" президентът Плевнелиев обяви, че семейната му връзка с Юлияна е вече минало. 10 дни по-късно Деси Банова също нарушава правилото да не обсъжда личния си живот и се явява в предаването на Гала с "важна новина", както обявява самата водеща.

"Продължавам да смятам, че личният живот си е за нас, а не за прожекторите. Реших обаче да говоря пред моите приятели, защото не искам да се спекулира с темата. Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца. Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения", заявява 37-годишната Деси Банова. В същото време прави още едно много лично признание: "Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nqkoi

    48 3 Отговор
    ЛИКА ПРИЛИКА
  • 2 Свободен

    62 16 Отговор
    Тази явно си пада по меки китки.
  • 3 Отврат

    91 7 Отговор
    Вирус удрял семействата и те се разделяли. Вирусът са парите и масовият ку.варлък за тях, нищо друго. Нали, така синоптичке видна?! Нещо на офшорна тема при Гала ще кажеш ли?!
  • 4 B52

    81 15 Отговор
    Боже, добре че са жените, които имат доста по-различна ценностна система от нас мъжете, че иначе доста мъже ще си останат ергени.
    Щом тази може да търпи тази плювка до себе си, значи и моята ще устиска с мен оставащите ни години ...

    Коментиран от #6

  • 5 тасс

    56 7 Отговор
    Неможе да бъде, поне тая я мислех за нормално ориентирана!

    Коментиран от #13

  • 6 Свободен

    51 9 Отговор

    До коментар #4 от "B52":

    Плевню може да е плювка, но има много пари. Ти имаш ли?
  • 7 Roko

    28 51 Отговор
    Със сигурност тази Деси Банова щеше да е по-готина първа дама от сегашната Деси.
  • 8 ТАНАС

    56 4 Отговор
    ...срещнах прекрасен човек..

    не може да се отрече нюха и към парите...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 един

    46 8 Отговор
    И двамата са лаладжии и приказват измишльотини без да разбират какво говорят, явно затова са си паснали. А от тоя по-голям п-ьо маринкин едва ли някога ще имаме в политиката.
  • 11 алабаланица

    43 5 Отговор
    Не се чудете на нищо. Всичко е заради големи интереси или пари. То е ясно, че нито една истинска жена никога няма да се хване с мъж като него.
  • 12 Аааа

    47 8 Отговор
    Кой е мъжа и кой жената ?
  • 13 Борис

    36 3 Отговор

    До коментар #5 от "тасс":

    Парите пиятел,към тях се е орентирала.
  • 14 Грую

    25 4 Отговор
    Е какво сега прогнозата за времето ли ще казва вече? дано затова го бива повече от президентството!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ИВАН

    26 9 Отговор
    Мухахаа, да завиждаме на тия двамата ли - тоя ме разсмя, голем смешник ... погнусени и отвратени по може да се каже :) ... мухаха
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ha ha ha

    17 5 Отговор
    Аз знаех, че тази е един от дебилите, но сега разбирам и че си е намразила и оная работа :D ... gnusnite ligi na cherveya... LOL :D
  • 19 тра лалала

    21 5 Отговор
    Дебила застава до Дебила... хи хи хи
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Той

    19 5 Отговор
    Като прочетох синоптичка и си помислих,че става дума за Емо Чолаков.
  • 22 Siegfried

    6 39 Отговор
    мразите Плевнелиев,защото уж плюнка,женчо, но беше твърдо антиру-
    ски настроен, и твърд Натовец.Дори и вече непрезидент , не можете да. му простите.
  • 23 дружба

    24 2 Отговор
    Тия и двамата плачат за едно яко плющене
  • 24 Коренак Софиянец

    26 5 Отговор
    Много пари открадна този бок......к
  • 25 смешници

    9 24 Отговор
    смешници,не е откраднал един лев.Той е от моето семейство и ви казвам че от както стана политик само милиони загуби е натрупал.Хранете го,затова се махна от политиката.Само добро е направил за хората,единственния който не е откраднал и един лев и пак го плюете.Може и да е доста по-беден сега отколкото беше преди 5 години,но пак не може да му стъпите и на малкия пръст.Толкова сте малки.

    Коментиран от #26, #35

  • 26 запомни

    22 5 Отговор

    До коментар #25 от "смешници":

    Нищо хубаво, за никой не е направил, всеобщата "любов" го доказва... даже навреди на цял един народ, но си малък още да разбереш, има време ;)

    Коментиран от #29

  • 27 kromeo

    19 2 Отговор
    Тоя чехльо Плевнелиев е най-големия провал в бг политиката. А Деси Банова не знаех, че има член...
  • 28 Иван

    21 3 Отговор
    Надявах се след като най-после се махна като президент повече да не чуваме за този предател. Не искам да виждам и чувам нищо за този, освен, че е увиснал на бесилката.
  • 29 Истината

    6 20 Отговор

    До коментар #26 от "запомни":

    с кое навреди?С евро-атлантическото си мислене.С това че каза истината за Путин, която никои друг нямаше топките да я каже ли?Всички казвахте че го е направил за пост, но всички които го познават знаят че не е такъв човек и не ламти за постове.Само хубаво е направил.Ще го разберете,но ще е късно.Един човек не е уредил на работа,един лев не е откраднал,майка му и сина му си заминаха от този свят,жена му го напусна,докато беше на този шибан пост.И за какво,за неблагодарния ни народ, които оплюва всеки успял българин.Като Плевнелиев,Стоичков,Бербатов,Григор Димитров,Кубрат Пулев.Все успяли българи в очите на цял свят.Само в нашите очи са нищожества.Точно за това се махнах от нашата държава.Обичам държавата,много е красива и сме се преборили с много неща,но днешните българи са страшно негативни същества.Има причина само в нашия казан да няма пазач....защото сами се пазиме да не прескочиме.Един ще тръгне нагоре,други 20 ще го дърпат надолу.Такива сме....нищожества.Плюем по другите вместо да си гледаме нашата паница.Какво мога аз да направя?Повече хора ако се питаха този въпрос нямаше да сме последна дупка на кавала.

    Коментиран от #32, #34

  • 30 Ahnenerbe

    15 2 Отговор
    ПОМАКА си взе ПОМАКИНЯ
  • 31 Пачко

    12 0 Отговор
    Е тази взе най. голямия мъж във държавата.
  • 32 Румяна Костова

    16 0 Отговор

    До коментар #29 от "Истината":

    Този тих и добър човечец идеално си изигра ролята,написана му от тези отвъд океана.За което и си получи възнаграждение.Надявам се никога да нямаме за президент подобно смехотворно недоразумение.Случва се държавни мъже да имат неудачи в личния си живот,но ако са мъже те ще си вършат работата,за която са избрани.А Пневнелиев и с проблеми и без с нищо не е показал,че е мъж.И да плюеш по човек,който началниците ти вече добре са покрили с плюнки не е геройство,а подлизурство.
  • 33 Шаран БГ

    7 0 Отговор
    Преди половин век, в ВП 70400 с.Черноморец, Бургаско имаше един офицер, майор Кънев - зам.командир по тиловата част, родом от село Благоево /Мария Луиза/ ,Горно-Оряховска околия.
    Той често повтяряше, и сериозно и на шега, че светът се управлява от трите букви "ППП" - ПАРИ,П..КА, ПОЛИТИКА.
    Прав е бил човека.........
  • 34 ha ha ha

    9 0 Отговор

    До коментар #29 от "Истината":

    Това човече, никога не е казвало истината... да не говорим, че никога няма да бъде на нивото на Путин ;)

    Путин е велик човек, на който плевела само може да завижда - това е истината, а не опорната ти точка!
  • 35 goni

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "смешници":

    Да ти имам семейството!:)
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове