8 Ноември, 2017 19:31 2 091 23

Марешки: Трябва да си пълен дебил, за да наречеш 80% от българите дебили

  • иво христов-
  • дебили-
  • веселин марешки

Г-н Иво Христов трябва да последва съдбата на Антон Тодоров, заяви лидерът на "Воля"

Трябва да си пълен дебил, за да наречеш 80 % от българските граждани дебили. Ние това по никакъв начин не можем да го приемем. Г-н Иво Христов трябва да последва съдбата на Антон Тодоров. Да видим поне дали ще постъпи достойно като Антон Тодоров. Това заяви пред БНТ лидерът на „Воля“ Веселин Марешки .

Както сме подкрепили оттеглянето от парламента на Антон Тодоров, така ще подкрепим и това на Иво Христов, ние настояваме за него, допълни той.

Някои колегите се наричат помежду си „мравки“, „мухи“, но това си е между тях. Никой не може да обижда българския народ, каза още Марешки.

"Българският народ е брутално ограбен от всички партии през последните 20 години. Утре ще проведем срещи за вота на недоверие, защото ни поканиха. Първи ние обявихме, че ще внесем вот на недоверие, но тогава всички ни се смяха. Първо казаха, че темата на вота ще е корупция, сега нямало да бъде корупция. Темата за корупцията е абсолютен пиар. И БСП, и ГЕРБ са създавали органи, които не са имали за цел борбата с корупцията. Имаме достатъчно закони и органи за борба с корупцията, а сега правим нов, който на всичкото отгоре е незаконен. Това е безсмислен и ялов нов орган. Ние няма да го подкрепим. Нов закон може да подкрепим, но нов орган не", разкри Марешки.

"За мен и партия "Воля" всеки ден се тиражират фалшиви новини. Поредната такава е, че щом сме подкрепили увеличението на учителските заплати, значи сме влезли в коалиция с управляващите. Всеки ден излизат новини, че бизнесът ми фалира, че съм пред банкрут. Няма нищо вярно в това. Бизнесът ми се развива прекрасно", категоричен беше Марешки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 радев

    22 2 Отговор
    след като такива сте в парламента значи сме такива
  • 2 Грешка

    21 4 Отговор
    Верният процент е 90.
  • 3 Бесен Язовец

    17 8 Отговор
    Борисов и Марешки делят 1 място по дебилщина
  • 4 Зъл

    13 2 Отговор
    Тццццццц, бъркаш се Веско, трябва да си пълен реалист!
  • 5 Иван

    24 9 Отговор
    Един умен човек Ви каза истината и всички (80%) скочихте срещу него.Вижте се кой ви управлява и си помислете дали наистина не сте "прости" и "лош човешки матрял".
    П.П.Аз не съм засегнат от думите на професора.Вероятно съм от другите 20%...
  • 6 психо

    19 7 Отговор
    ,,Не народ а мърша.""..е казал Пенчо Славейков и въпреки това е талантлив поет...Дайте сега да го забраним като поет затова че е казал истината ...както я каза и Иво Христов ... Дай Боже повече такива като Иво Христов та да отворят очите на тоз оскотял и беден народ

    Коментиран от #13, #20

  • 7 Gost

    23 3 Отговор
    То си е така, тези които се обиждат го потвърждава!
  • 8 qqqqq

    21 2 Отговор
    Какъвто народа, такива управляващите. Само дебил може да седи и нищо да не прави вече 28 години. Други те избягаха на вън.

    Коментиран от #15

  • 9 ЗЕВС

    6 3 Отговор
    Внасяте вот на недоверие, пада правителството и какво правим след това?
    - Обещания за светло бъдеще, нови избори и всичко се повтаря като в сериала "Докато свят светува". За хората остава мрачното настояще и борба за физическото оцеляване. Никой не повдига въпроса, че сегашния модел на парламентарно управление трябва да замине в историята под заглавието "Четвърт век ограбване и геноцид на Българското народ". Нещата отиват на там,че идеята за организиране на референдум за Президентска република остават само в сферата на добрите пожелания!

    Коментиран от #18

  • 10 ??????

    10 3 Отговор
    Просташки приличаш на гумена Мутра тъпанар такъв
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ГЕРО

    5 0 Отговор
    Дебили има , ама казват че са в параламенту. ТА КАЗВАТ ЧЕ СА В ПАРЛАМЕНТА ДЕБИЛИТЕ, ВЯРНО ЛИ Е ? НЕЗНАМ. МАСОВО СЕ ГОВОРИ ТАКА, И АЗ ВЯРВАМ В ТОВА.
  • 13 петко

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "психо":

    петко славейков
  • 14 Иван

    9 2 Отговор
    Не магарешки , трябва да си достоен човек за да казваш истината макари неудобна . А че ти магарешки си дебил и пионка на партийната мафия е ясно на всички .
  • 15 гост

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "qqqqq":

    Точно така , трябва да си истински дебил да стоиш и гледаш как 28 години банда партийни помияри унищожават държавата и народа и нищо ,ама нищо да не направиш . Това ако беше един достоен и адекватен народ , отговорните за българския геноцид отдавна да са избесени .
  • 16 Само един

    2 1 Отговор
    Най-големите дебили са в правителството, парламента, и т.н. чиновници. Много си е прав човека. Само за евреите не е прав. Я, погледнете как се унищожава образование и наука.
  • 17 333

    8 1 Отговор
    Най-лошото е,че е истина.
  • 18 СВЕЗ

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "ЗЕВС":

    Президентска република, но само когато президента е наш!
  • 19 Минувач

    5 1 Отговор
    Дебилщината е традиционна българска ценност.
    Причините за това никак не са сложни за анализ.
    При бай хуй дебилитета галопира и ескалира, защото е поставен на особена почит като директен асансьор към властта, разбирай благата. Цялата герберизация на страната е една манифестация на породистата дебилщина. При "елита", или по-правилно сортовата порода отдавна е заспал на твърди 100%.
    Сега той дави, мачка, гази, усира, граби и безчинства точно като във фермата на Оруел.
  • 20 другар

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "психо":

    Публикувано във факти.бг: Дай Боже повече такива като Иво Христов та да отворят очите на тоз оскотял и беден народ
    Изглежда, че напълно отговаряте на своя ник, след като сте написал/а подобно изречение! Колкото до комунистическият функционер и потомствен русофил - Христов, точно такива безродници като него са виновни за "оскотяването" на БГ народ, но не само за това, а и за всички национални предателства и убийства, които е извършвала любимата му партия, още от Септемврийският ви метеж през 1923-та, та чак до 1990г.!
  • 21 неутрален

    4 0 Отговор
    Хей, подмазвач, какво ще кажеш за наглостта на премиера, че нарече пенсионерите в Чикаго" лош материал", какво ще каже за същия, че нарече българите прости- "Аз съ прост, Вие сте прости и затова се разбираме" и ред много обиди от това лице. ПРЕСТАНЕТЕ ДА МУ блрижете з.....а, че от такива като тебе, е да не пропуснем и друг като тебе, дето го уволняваше, но г- н премиера го направи негов съветник - Яне Янев и той млъкна, както млъкнаха и "великите" патриотари щом се докопаха до властта . ТОВА СТЕ ВИЕ ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ . СРАМ И ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!
  • 22 ИВЕТО Е ПСИХИЧЕСКО БОЛНО ЧОВЕЧЕ

    1 2 Отговор
    ПОГЛЕДНЕТЕ ИЗРАЖЕНИЕТО НА ЛИЦЕТО И ПОГЛЕДА. ПРОЗИРА СТРАХ, НЕУВЕРЕНОСТ, МНИТЕЛНАСТ А В ПОВЕДИНИЕТО МУ НЕРВНОСТ, РАЗДРАЗНИТЕЛНОСТ. В РЕЧТА МУ ЛИПСА НА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ И ЗАВЪРШИК НА ДИСКУТИРАНИЯТ АСПЕКТ. ЦИТИРА ОНЕЗИ АРГУМЕНТИ КОИТО ДОКАЗВАТ ОНОВА НА КОЕТО НЕМУ Е НУЖНО НО ПОЛИТ ИЛИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПЪЛЕН АНАЛИЗ , ПРОГНОЗИ И ИЗВОДИ НИКОГА НЕ ПРАВИ. ПОЛИТИЧЕСКА ОРИЕНТАЦИЯ НЕ ИЗРАЗЯВА ЯСНО. ПРИЧИНАТА Е ЧЕ Е САМО ФАКТОЛОГ А НЕ ПОЛИТОЛОГ ИЛИ СОЦИОЛОГ. ПО-СКАРО Е ГОСПОДИН НОГАЖДАНОВ - ГЛЕДА ДА СЕ ХАРЕСА НА БАТКОВЦИТЕ ОТ БСП .ФАЙДА ОТ НЕГО ЙОК.СЛАБА НИВА - ЛАВАНДУЛА. ОБИЖДА ПУБЛИКАТА НА ОТКРИТИ СРЕЩИ. ДАДОХ МУ ВИСОКА ОЦЕНКА - У Г З, което ще рече - УДОВЛЕТВОРИЛ С ГОЛЯМ ЗОР. АМА И ТУЙ МУ Е МНОГО.
  • 23 А КОЙ Е ДЕКАНА НА СОФИЙСКИЯ ЮНИВЕРСИТЕТ

    3 1 Отговор
    А ВЕ ДЕКАНЕ, И ТИ ЛИ СИ С ТОЛКОЗ АКЪЛ, ЧЕ СИ ЗАЛОЖИЛ НА ТОЗ КОННИК БЕЗ ГЛАВ И СИ ГО ПРЕПОРЪЧАЛ В ЛИСТАТА ЗА ПЕРСПЕКТИВЕН ПОЛИТИЧЕСК КАДЪР КАТО ПИНОКИО, КОСТОВ И СИЕ. АКО ТИ СИ СТОРИЛ ТУЙ ТО И ТИ СИ РОДОПСКА ГАЙДА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове