354 2

Кметът на Район "Северен" при деца с увреждания

Закупена е автоматична пералня за центъра

Светослава Ингилизова

Администрацията на Район “Северен” в лицето на кмета инж. Ральо Ралев, съвместно с неправителствената организация Here2Help направиха жест на милосърдие спрямо деца в неравностойно положение, а именно Центъра за настаняване от семеен тип за деца с увреждания към КСУ “Олга Скобелева” с директор Албена Банчева.

Повече от една година районната администрацията се превърна в пункт за предаване на пластмасови капачки. Благодарение на медийната кампания, която проведоха от кметството, тази акция придоби широка популярност и все повече, и повече граждани взимаха участие в нея. Само през последните 2 месеца в “Северен” събраха повече от 360 кг капачки.

Със събраните средства кметът Ралев и Кирил Гаров – лицето на Here2Help, след предварително проучване и допитване до Директора на КСУ “Олга Скобелева”, закупиха автоматична пералня за децата от Центъра за настаняване от семеен тип за деца с увреждания. Във вчерашния ден, на християнския празник Св. Архангел Михаил, поднесоха съвместно новата придобивка на дома.

Нека покажем на хората, че и с най-малкия жест можем да подарим щастие и дори да променим света. Ще продължаваме и занапред да събираме капачки, за да реализираме още социални каузи и зарадваме още някого – коментира Ралев. Благодарим и на Кирил Гаров, защото без него и неговата организация, това нямаше да може да се осъществи.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  1 08:02  10.11.17
  Евтин ПР. Супер смешно е за всяко елементарно действие на кмета Ралев да бъдат писани хвалебствени фермани.
 • Tashunko
  Отговор
  2 10:34  10.11.17
  И къде в България е тоя район Северен?

Напиши коментар:


Публикувай