745 6

Жельо Бойчев: Не срещнахме разбиране у ВОЛЯ за вота на недоверие

Цветанов добре си е свършил работата

Стефанаки Йоанис

„Не срещнахме разбиране у колегите от ВОЛЯ за подкрепа на вота на недоверие“. Това заяви заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Жельо Бойчев пред медиите след срещата с ПП ВОЛЯ за вота на недоверие, предлаган от левицата.

Той обясни, че ВОЛЯ са подчертали важността на темата за борбата с корупцията- че е важна за българското общество, но считат, че един вот на недоверие няма да помогне за решаване й. Бойчев бе категоричен, че ПГ на „БСП за България“ продължава да търси подкрепа сред всички български граждани за инициативата си – свалянето на правителството на Бойко Борисов. „Вотът на недоверие много ясно определя в българския парламент- кой подкрепя правителството на ГЕРБ и кой е опозиция. Това ще се види от всички български граждани“, обясни той.

По думите му вотът, точно по тази тема, поставя разделителна линия- кой иска истинска промяна, смяна на модела на управление на страната и кой е за запазване на статуквото, което продължава да ограбва всеки един българските гражданин. „Дебатът не е безсмислен и БСП има силата и волята да го води“, категоричен бе той.

На въпрос как си обяснява промяната в позицията на ПП ВОЛЯ и тяхната подкрепа за бюджета на ГЕРБ, Бойчев отговори: „Поздравете Цветанов. Добре си е свършил работата“.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Реалист
  Отговор
  1 11:51  09.11.17
  Ние, така наречените от БСП 80%, никога няма да гласуваме за тях... Никога вече "червена диктатура на пролетариата"...
 • явертъу
  Отговор
  2 11:52  09.11.17
  Червените пак искат да рушат България
 • Van
  Отговор
  3 12:05  09.11.17
  Изпуснаха шанса, преди седмици Марешки искаше да сваля правителството, но БСП искаха те да командват.
 • onq s konq
  Отговор
  4 12:23  09.11.17
  Преди няколко дена някаква функционерка от БСП заяви гордо,че ТОЗИ ПЪТ СА СЕ ПОДГОТВИЛИ ОТЛИЧНО ЗА ВОТА.Още тогава зададох риторичния въпрос "А ако се провали вота,ще има ли подадени оставки в БСП за недобре свършена работа"?А те ПОСЛЕ-след това си изказване тръгнали като сурвакари да просят съмишленици от ДПС и Воля...А сега-"Цветанов добре си е свършил работата..."НЕ ЦВЕТАНОВ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА,А ВИЕ НИЩО НЕ СВЪРШИХТЕ!...както винаги.
 • ha ha ha
  Отговор
  5 12:56  09.11.17
  От Магаршката патерица на ГРОБ ли чакате подкрепа бе? Този го подминавайте, там е само за гласуване :D
 • неутрален
  Отговор
  6 15:42  09.11.17
  МАГАРЕШКИ се чуди как да се подмаже на Тиквока, че белким го вземе под крилото. На този никога да не се разчита, той не е достоен човек, а нагла мутра .

Напиши коментар:


Публикувай