801 4

В парламента се скараха за 10 ноември

В декларацията си ДПС поискаха консенсус за препотвърждаване на българския етнически модел

Венцислав Михайлов

Датата десети ноември, която бележи началото на демократичния преход в България преди 28 години, стана повод за декларации от парламентарната трибуна, предаде БНР.

От името на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров защити решението за проверка на приватизация от изминалите години:

ГЕРБ и Обединени патриоти стигат до извода, че трябва да има санкции за тази приватизирания. Тогава ще се види откъде тръгва корупцията.

В декларацията си ДПС поискаха консенсус за препотвърждаване на българския етнически модел. Мустафа Карадайъ предупреди ГЕРБ:

Този модел, като вдъхновение, идеология, принадлежи на доктор Ахмед Доган. Обръщам внимание на най-голямата политическа партия в Народното събрание да почерпи поуки от историческите уроци, да не затваря пътя пред своето европейско развитие, каза лидерът на ДПС.

От БСП посочиха, че на 10-и ноември са били избегнати най-опасните рискови моменти и се е преминало към мирен преход. Валери Жаблянов каза:

Великото народно събрание беше резултат от безпрецедентен акт на консенсус между политически сили, които в своите платформи често пъти изповядваха радикални политически възгледи.

Дължината на декларацията за 10-и ноември скара Жаблянов и председателя на парламента Димитър Главчев, който отне думата на депутата от БСП.

От ДОСТ поискаха нова конституция.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кибик
  Отговор
  1 13:58  10.11.17
  Да бе, ще проверяват приватизацията, ама по добре да изчакат още 28 години, и чак след това да проверят и какво се случи с КТБ
 • реалист
  Отговор
  2 14:21  10.11.17
  Събрала се цялата парламентарна измет да си поприказва по случай петък , ден на парламентарния лицемер.
 • Откачен Борсук
  Отговор
  3 16:25  10.11.17
  "доктор Ахмед Доган". Хахахах какъв доктор е тоя ДС боклук бе? А тоя Болен Лидеров до скоро не плюеше ли Бай Х*й под път и над път? А пък сега още малко и г*за му ще оближе.
 • ??????
  Отговор
  4 20:29  10.11.17
  Българите сме пълни некадърници затова че Самосъхранението и оцеляването колективно като нация липсва в живота на всеки от нас, тово е най големия проблем на Българите. Затова нищо не се получава , дали Кумонизъм дали Демократизъм или Каспичанизъм все тая

Напиши коментар:


Публикувай