Last news in Fakti

12 Ноември, 2017 15:06 2 985 27

Борисов: В парламента има замесени с наркотрафик и купен вот

  • бойко борисов-
  • парламент-
  • журналист-
  • съд

Премиерът се закани да съди журналист 

Като морален жест приехме оставката на Николай Петров, а в парламента стоят хора, замесени с наркотрафик и купуване на гласове от затворници, заяви Борисов.
Премиерът направи този коментар след откриването на основно реконструираната и обновена зала „Асикс Арена“ в отговор на въпрос, свързан с това, че в петък в парламента лидерът на БСП го нарече страхливец, предаде "Фокус".

„Аз не ги гледам, не ги слушам“, заяви Борисов.
Попитан дали ще отговори на въпроса за назначаването на проф. Николай Петров за министър на здравеопазването, при положение, че е знаел за обществените поръчки и дали наистина е бил информиран за това, премиерът отговори, че има органи, които се занимават с това.

„Не мислете, че с госпожата ще ми развалите настроението за направеното от нас. Тя може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно ръководство някога. С цялото ми уважение към тях. Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите едни ги бъркат с рошави мъже, други ги…аз епитети не употребявам. Не съм знаел за одитния доклад на ВМА“, заяви Борисов.
По думите му, ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава в служебното правителство на президента Радев.

„Така че от къде да го знам аз това. Нито ми е оставено като документ, нито като информация. В същото време има органи, които с това се занимават. Ние като морален жест му приехме оставката. В същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик. Хора, които са купували гласове и то от затворници, хора, които наричат българите дебили“, подчерта премиерът.
За това, че е нарекъл българите прости, Борисов заяви, че журналистът, задал му въпроса, много греши.

„Това е една лъжлива новина. Точно в едно подобно мероприятие, когато хората, които се бяха събрали, ми казваха защо, когато им говоря, всичко разбират и виждат, а другите не ги разбират. Аз тогава им викам „понеже всички сме прости, само те са умни“, има голяма разлика в това.
И всички се смеехме и се радвахме на това, което там откриват, допълни Борисов.
Отново попитан от същия журналист как ще коментира думите „лош човешки материал“, министър - председателят му отговори, че ще го осъди за това.

„Ако ти ми докажеш, че съм казал думата „лош“, ако не, ще те осъдя. Ти задаваш въпроса за лошия човешки материал, което е лъжлива новина. От коя медия си? Вашата медия създава лъжлива новина с твоя въпрос. Как ми задаваш въпрос? Ами не е вярно, има звуков материал, който сме ви го предоставили. Защо лъжете? Къде думата лош аз съм използвал. Казал съм, че не е вярно, пуснали сме звуков файл и в същото време вие продължавате да го говорите. Аз обяснявах съвсем друго тогава. Но разбирам пръчката. Е това са политически поръчки. Защо ми слагате думи, които не съм казал?“, коментира още Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калогера

    4 27 Отговор
    "Страхливецът" който чисти л..ната у нас вече 7-8 години, някой ден ще има поговорка - "не хапи ръката която ти чисти ......"

    Коментиран от #17, #20

  • 2 кучето шаро

    31 7 Отговор
    Има нали сте от тях !
  • 3 Будалата

    49 16 Отговор
    По нагъл от тиквата няма . Все той прав другите криви. Той най големия пожарникар, той най големия каратист, той най големия футболист. А спри се де ТИКВА.
  • 4 впечатлен

    13 16 Отговор
    По повод наркотрафика, вчера в предаването "Ничия земя" бяха интервюирани хора, борещи се с наркозависимост, дългогодишни наркомани. Стана въпрос за лечението с метадон, което се прилага у нас. Не съм компетентен по този въпрос, защото никога не съм пробвал наркотици, но си спомних как преди години имаше човек, казваше се Качаклиев, който беше основал комуна и там се лекуваха наркозависими. Комуната беше съсипана насила точно за да се прилага метадоновото лечение. Участваха "бизнесмени" от БСП, разни известни наркомани настояваха за еднократна доза, която трябвало да се узакони и други крайно нелепи неща. От казаното вчера в предаването се разбра, че метадонът като заместител е отречен навсякъде, само у нас поддържа бизнеса на известни и неизвестни червени бизнесмени. И се чудя тази партия с толкова леви убеждения защо, защитавайки личните си материални интереси, съсипва младите хора на България. Всички знаем как стоят нещата. Въпросът е докога тези безобразия ще се прикриват и замазват за сметка на многобройните жертви на наркотиците?! И после ревем, изчезваме, по училища се млатят, убиват в повечето случаи под въздействието на наркотика.

    Коментиран от #9

  • 5 jambazina

    22 0 Отговор
    Ми аа фащайте ги и в панделата.
  • 6 Пожарникаря

    28 1 Отговор
    Дааа,
    Той никога не е видял или чул... Странно е как след като си начело на изпълнителната власт ще твърдиш, че не са ти оставили доклади и документи. - Е кой ръководи? Ми като не са ти предоставили, що не ги уволниш бе Бай Х! - Нали са ти подчинени!

    Чакам с нетърпение да го сполети съдбата на един друг Бай! - Този или ще го убият заради рекета върху фирми или ще изгние в затвора! - Трети вариант е да бяга при Братя Галеви :-))
  • 7 Будалата

    12 0 Отговор
    Много точно си го написал. Ще поживеем и ще видим.
  • 8 confession

    18 1 Отговор
    Еми има той ли не знае хахахаха ! На тази информация от първа ръка може да му вярвате на 101% ;)
  • 9 ФАКТ

    18 3 Отговор

    До коментар #4 от "впечатлен":

    ТО ДРУГИ ОСВЕН С ЧЕРВЕН ПРОИЗХОД БИЗНЕСМЕНИ И ПОЛИТИЦИ У НАС НЯМА, ПРОИЗХОДА Е ЕДИН

    Коментиран от #11

  • 10 смешко

    25 3 Отговор
    Етоа изтрепа пилците.Най големия разбойник се прави на девствен.Че то всички в тази мафиотска организация ГЕРБ сте такива бе тикво.Наглоста им мина всякакви граници вече.От този Тиквоч само куршум ще ни оттьрве

    Коментиран от #13

  • 11 Той

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "ФАКТ":

    Ако бяха сини и пак те ограбваха,по-щастлив ли щеше да се чувстваш?
  • 12 Гост

    19 1 Отговор
    Мръсна гад , там всички сте замесени . Но ще видим до кога ще ви трае късмета .
  • 13 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "смешко":

    Ооо чул те господ , въпреки че предпочитам да е бавно и мъчително .
  • 14 Бесен Язовец

    4 16 Отговор
    Бат Бойко е суперяк, яко мачка мафиотите !

    Коментиран от #27

  • 15 Бойко се е объркал

    12 3 Отговор
    Мен БСП не ме интересува. Нито сега, нито преди. Но ти като си майстор, кога ще подредиш държавата? Кога институции ще почнат да работят? Кога МВР ще спре да гълта безумного количество пари и да не върши нищо? Кога учителите, науката и здравеопазването ще получат заслуженото увеличение на парите за тези дейности, а не трохи? Кога ще уволниш излишните чиновниците (50% в момента)? А за строежите ви, всеми на кака ти колата и се разходи до Бургас, да видиш бабуните и коловозите по Тракия. Кога ще накажете тези, които е трябвало да контролират строежа и от там изпълнителите? Виж тротоарите на "новия" Дондуков. Такова безобразие не е имало скоро. Така че игнорирай БСП. Техните безобразия не оправдават твоите.
  • 16 ТРАВОЛТА

    10 3 Отговор
    КРАДЕЦА ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА
  • 17 Дивуй

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Калогера":

    Какво е калогера ?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бесен Язовец

    10 1 Отговор
    Махленака клюкарка е Б.Б смешник и интригант човек без капка достойнство,случаен хайдук от ниско ниво издигнат от Дебили до кормилото на държавата
  • 20 Олигарха

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Калогера":

    Какви ла.на чисти бе нискоинтелигентна биолигна единицо? Ла.ната дето тая тиква направи не може да се изринат още 5 поколения.
  • 21 ЦРУ

    3 0 Отговор
    Радев поръча одита на ГЕНЕРАЛ Петров,поръчката дойде от Първанов със съгласието на Борисов!Следващия отстрелян ще бъде шефа на НЗОК-Професор Плочев,който се опита да спре източването на Касата от Кирил Ананиев-съветник на Радев-Първанов,Станишев и Орешарски-Пеевски!Честито Лечение на Българските Дебили!
  • 22 пп76

    7 1 Отговор
    Тиквата пак се е о.рал.
  • 23 ЦРУ

    1 2 Отговор
    Визи ще има за българи още 20години,иначе ще се преселите всички зад Океана-далече-далече от Неокомунизма,Неономенклатурата и Геноцида!
  • 24 Хаджи Папурко

    5 0 Отговор
    Решението за всички политици- МГ 42, 1200 куршума в минута.
    За 2-3 мин. ще се свърши.
  • 25 Хуясалия

    3 0 Отговор
    И това си го дрънка ей така... Борисов Ако си в друга държава ще ти изстине ще ти изтрия поста и ще лежиш до живот затвора
  • 26 Х к7

    1 0 Отговор
    Горсов ти с подобни интервюта ще си изкараш автобиографията
  • 27 Патриот

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бесен Язовец":

    ... които не му се отчитат.
    Айде да не забравяме кой е върховният покровител на този вид бизнес в страната ни.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове