1 305 3

Деветгодишен футболен талант се нуждае от спешна помощ

Мартин Христов

Деветгодишният Кристиян Илиев е футболист в академия "Царско село" в набор 2008, той е диагностициран с рядко срещано и агресивно заболяване - сарком на Юинг (злокачествен тумор).

За да помогне на своя талант, ръководството на академия "Царско село" ще организира благотворителен турнир, в който ще вземат участие Левски, ЦСКА, Славия и други.

Кристиян е започнал химиотерапия в Детско Онкохематологично Отделение ИСУЛ. Това е една малка част от дългия път, който ще трябва да се измине.

Родителите му са се свързали с някои от най-добрите болници в Европа за консултация и лечение.

На база изследванията, които са направени е била обявена първоначална сума за лечение от 100 000 евро.

Семейството се обръща към всички, които имат възможност и желание да помогнат за събиране на необходимите средства, за да може Кристиян да замине за чужбина, където да продължи лечението си.
Благодарим Ви! Успех, Криси!

Дарителски сметки:

Банка ДСК ЕАД
IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лева
IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро
BIC: STSABGSF
Кристиян Георгиев Илиев

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 10:57  13.11.17
  Бивши здравен мин. да ходи и да обясни на родителите на това детенце защо нама пари държавата за лечение и Цацаров също

  Коментиран от #2

 • Европеец
  Отговор
  2 12:59  13.11.17

  До коментар #1 от "Бесен Язовец":

  Дебилите от къде да знаят,че парите са в Здравната каса а не в Министерството!Точно сегашния министър Ананиев беше Надзорник на парите в Касата!Дебилите да се молят да не ги фащат брутални болести,че........и Путин не мое да им помогне!
 • Branko
  Отговор
  3 16:59  13.11.17
  Най-грозното е ,че дьржавата нехае пред проблема.Не се строи специализирана болница, не се сьздават кадри. Не ви ли боли за тези деца, не ви ли боли за тези родители, които освен,че трябва да се грижат за детето си трябва и да сьбират средства за лечението му.Дьржавата нехае, за това сьдя по това ,че вьпреки смените на министрите на здравеопазването,антуража от заместник министрите е един и сьщ.Ето затова не очаквам промени! Аз ще даря пари!

Напиши коментар:


Публикувай