13 Ноември, 2017 19:27 1 205 21

Светлозар Лазаров: Санкциите срещу Русия трябва да паднат

  • светлозар лазаров-
  • атака-
  • русия-
  • крим-
  • приватизация-
  • конституция

Координаторът на "Атака" обясни, че партията му работи с консервативното крило на „Единна Русия”

Светлозар Лазаров: Санкциите срещу Русия трябва да паднат - 1
Стопкадър: bTV

„Какво лошо има в това, че съм посетил Крим, „Атака” работи с консервативното крило на „Единна Русия”. Смятаме, че санкциите срещу Русия трябва да паднат”. Това обяви пред bTV Светлозар Лазаров, бивш главен секретар на МВР, а в момента национален координатор на партия „Атака”.

Ние поддържаме партии, които изповядват консервативна идеология, уточни координаторът на „Атака”.

Той обясни още, че в Крим е бил по покана на Иван Абажер, председател на организацията на българската общност там.

Относно предложението на ГЕРБ за промени в Конституцията с цел да се разследва процеса на приватизация у нас Лазаров смята, че е необходима да се разгледат икономическите досиета, но какво ще се намери вече е по-сложен въпрос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    14 4 Отговор
    Ей черпак ти откога почна да разбираш от политика? От как се ожени за дъщерята на тати ли? Марш в кухнята.
  • 2 юрист

    11 10 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Координаторът на "Атака" обясни, че партията му работи с консервативното крило на „Единна Русия”...“ НК Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
  • 3 ХАСАН

    21 7 Отговор
    Продажници!!!готови сте с хляб и сол да прсрещнете руския ботуш...скапана партия ....уж са са били патриоти!!!

    Коментиран от #8

  • 4 Тюмен

    13 3 Отговор
    Ей алабаш, кой си ти? Къде си? Да ева и нещастниците му да ева!
  • 5 юрист

    12 9 Отговор
    Виждам, че има ясни индикации за повторение на кримският сценарий в България. Първоначално се подготвят младежките групи на бсп, атака и другите младежки организации на тези политически партии, които вече не се свенят директно да си заявят , че искат убийство на българи- български граждани, само за това, че сме българофили и русофоби. Ако в България се случи гражданска война, в която руски наемници от руските спецчасти да “подпомагат“ с оръжие в ръка русофилите- сепаратисти, ЛИЧНО ще хвана оръжие в защита на суверенитета, териториалната цялост и независимостта на България от русия. Съпругът ми ще стори същото. Всеки от нас- според компетенциите си- ще действа за защитата и отбраната на Р. България от руската армия , нейните наемници и нейните подлоги в България. Повече нямам какво да кажа- ако се наложи, ще давам отговорите си с куршуми в телата на окупаторите и агресорите на България. С най- голямо удоволствие обаче ще изпълня гражданският и човешкият си дълг към Р. България, ако на бойното поле срещу мен е многониковият руски трол с никова “скорпион 69“, “бесен язовец“, “слава россии“ и т.н.

    Коментиран от #17, #20

  • 6 юрист

    9 8 Отговор
    А що се отнася до фейсбук групата, призоваваща за умишленото убийство и ликвидиране на българите- българофили и русофоби в България, то данс вече действа- тихо и надявам се- ефективно. Очаквам в резултат на техните действия, поне 10 искания от главпрока за падане на функционалният имунитет на 10тина български депутати, за да може да продължи наказателното производство в досъдебната му фаза спрямо тях. Този път нещата няма да се разминат просто така.
  • 7 Мето

    11 2 Отговор
    Лошо няма, просто потвърждава, че не ставаш за политик.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Харалампи

    6 11 Отговор
    10 коментара от 1 и същи човек, и да пишеш и да не пишеш все тая.. Относно темата санкциите трябва да се премахнат.

    Коментиран от #15

  • 10 onq s konq

    7 2 Отговор
    Тоя сравнително пресен атакаджия...доста досадно цитира мнението НА ЦЕЛИЯ ЗАПАД ОТ ГОДИНИ,че санкциите ужасно вредят на Русия а в една или друга степен и на икономиките на Европа и САЩ.Но...защо поне не си адресира предложението за да не прилича на празни думи във въздуха?ЗАЩО НЕ ОБЯСНИ НА ПУТИН,ЧЕ ТВЪРДОГЛАВОТО МУ ПРИСЪСТВИЕ НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ ...ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА?Наистина не разбирам някои политици,които разчитат че със безсмислено говорене и изцепки ще напомнят за себеси на нечии електорат...който между другото окончателно ги е забравил.
  • 11 стоян георгиев

    7 2 Отговор
    и защо да паднат,господин специалист по залавяне в лясковец?откакто има санкции българия спечели около 10 млрд евро .
  • 12 Атака не е българска партия

    5 0 Отговор
    Има правописна грешка: „Атака” работи с консервативното крило на „Единна Русия” трабва да се чете: „Атака” работи ЗА консервативното крило на „Единна Русия”. Не случайно получават такова голямо финансиране. А продават българските интереси. Те просто нямат нищо друго.
  • 13 ЦРУ

    4 0 Отговор
    Волен е готов по команда да гласува с БСП и ДПС!Дали са му пари да прави мизерии,а няма как да откаже вече с това Златно пръстче!Лазаров освен да носи куфарчета,за друго не става!:):):)
  • 14 Пеньо

    1 0 Отговор
    Коце, докога ще ни пробутвате "мислите" на Урко? Мястото му е в зоопарка!
  • 15 Antimediator

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Харалампи":

    Ламби , не са от един и същи човек коментарите.
    Вашите хибридни коментари се пишат от няколко човека.
    Не е лесно да защитавате Русия , която в момента е враг на Родината ни.
  • 16 Ламби

    0 2 Отговор
    Верно ли разсъждаваш така? И това твоето ако не е платен коментар пък на!!!
  • 17 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Публикувано във факти.бг: "Виждам, че има ясни индикации за повторение на кримският сценарий в България" - Виждаш, "дядо Йоцо", виждаш! "Вижда" го болният ти мозък! Няма да е зле, мъжът ти да ти обръща повече "внимание", пък може и да успокоиш "топката"! Ако ли не иска, което е обяснимо, се консултирай със специалист, психиатър. Може пък да ти предпише правилните хапчета. Знае ли човек...?!
  • 18 Велик кравар

    0 1 Отговор
    Адмирации на юриста с коня, оня без коня, юристката - все така приятели наши, грижете се за нас, обичаме ви. Въоръжавайте се и пуцайте. По кого ни е все едно, само по нас да не е. Ама и по нас може де, щото е ясно, че нищо няма да улучите. Но нищо, участието е важно, ние ще улучим вместо вас. Напред и назад, отпред и отзад. Оня дет го няма да е с вас, останалите са си с нас.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ddd

    1 0 Отговор
    Суджо малко те биха едно време куките по стадионите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове