3 261 4

Джип отново блъсна бате Николай

Мартин Христов

Втори джип блъсна обичания от няколко поколения българи Бате Николай. Джигитът бил с мерцедес и оставил актьора да лежи на земята със счупена капачка. „Излязох от комата. Чувствам се отлично, пълен съм с енергия. Ще отворя нова клиника по психо- и смехотерапия в Александровска болница, сподели Бате Николай, цитиран от „Телеграф“.

По думите му след поредния инцидент изпаднал в кома и 15 дни бил между живота и смъртта. Бате Николай разказа, че е претърпял пореден инцидент на пътя.

Жестока катастрофа преди месец е вкарала актьора за няколко седмици в болницата в Ихтиман.

„Джип с марка „Мерцедес“ ме блъсна и ме остави да лежа със счупена капачка на коляното“, допълва актьорът.

Той е категоричен, че лошият му късмет все още не го е оставил, но не губи надежда, че всичко ще се оправи.

В момента Професор Коко чака да получи парите от своето обезщетение заради миналогодишния инцидент във Вакарел, част от които най-вероятно ще инвестира в своята нова клиника.

Припомняме, че той беше нападнат вечерта на 22 юли миналата година.

Актьорът и любимец на децата разкри, че се чувства много добре. Бате Николай е много щастлив, защото в момента работи по отварянето на нова клиника по психо- и смехотерапия в Александровска болница.

„Досега имаме събрани 30 милиона лева, като това ще бъде единствената подобна клиника на Вселената. Сега се занимавам само с това и мисля, че клиниката ще бъде открита около средата на месец януари следващата година. Тя ще бъде под егидата на българския патриарх Неофит I”, заяви Бате Николай.

Неговата досегашна клиника по псохо- и смехотерапия в „Пирогов“ вече е закрита, затова той няма търпение новото отделение да отвори врати за децата. „Като влезе детето в новата клиника, ще има чувството, че е влязло в приказка“, сподели Професор Коко.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 11:02  14.11.17
  Добра новина,Браво!
 • незнайко
  Отговор
  2 11:03  15.11.17
  Явно не се пази много от колите бати Николай. Това не е добър пример за децата които го обичат ! Дано да няма трети път !
 • Гост с име
  Отговор
  3 15:36  30.11.17
  Този имам чувството че сам се хвърля пред колите.
 • АНОНИМЕН
  Отговор
  4 17:20  30.11.17
  СКОРО ЧЕТОХ ЗА ИНЦИДЕНТ С ДЪЩЕРЯ МУ... ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ ПАК ЖЪЛТА ПАРТЕНКА...?

Напиши коментар:


Публикувай