602 2

ДБГ: Изходът е дата за предсрочни избори

Мартин Христов

Изходът от парламентарната криза, в която Борисов и Нинова вкараха държавата е само един – дата за предсрочни парламентарни избори, заявиха от ДБГ.

Президентът Румен Радев да свика КСНС, на който да бъдe поканена извън парламентарната опозиция, за да се намери вариант за добро представяне по време на председателството на Съвета на Европейският съюз и да се даде дата за предсрочни избори, пише dir.bg.

Призоваваме партиите от демократичната общност да спрат със сепаратизма и да започнат градивен разговор за общо явяване на изборите. Всеки ден се вижда, че отсъствието на демократичната общност от Народното събрание е деградивна за страната. Не бива да се допуска втори път грешката, която остави държавата в ръцете на партии, отлагащи необходимите за държавата реформи и спиращи европейското развитие на България.

По-рано днес председателят на НС Димитър Главчев подаде оставка след като се стигна до парламентарна криза. След изгонването на лидера на БСП Корнелия Нинова от пленарна зала, опозицията напусна пленарна зала и в продължение на два дни кворумът бе "на косъм".

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тонев 85
  Отговор
  1 13:43  17.11.17
  Изборите минаха, измежду ДБГ, ДСБ, ДПС и др народа избра Борисов, не толкова заради блестящо управление колкото за състояниет на другите партии, какво искате - да управлявате и да ви мятат камъни ли, този лангур на снимката ли ще е премиер ? или само говори по поръчка ?
 • впечатлен
  Отговор
  2 13:50  17.11.17
  Предсрочните избори, дето му се привиждат на дебегееца, да ги плати лично той! Защото като го гледам на снимката бая се е оял и загладил, а има толкова гладуващи хора в България! На някои така наречени политици, аман от тях, много им се иска да играят в прескъпи постановки за сметка на държавата и хората в нея. Ще плащаме данъци, за да могат от ДГБ и други разни... хайде, да кажем хубавци, яли, яли, но не се наяли, вечно гладни да си организират тъпи спектакли! Българският народ каза думата си, дебегеецо!

Напиши коментар:


Публикувай