1 320 5

Учителка продаде водка и уиски на дете в Чепеларе

Ученикът заявил, че алкохолът е за купон, на който ще присъстват и възрастни

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Константин Карагьозов

Учителка продаде четири бутилки алкохол на дете в Чепеларе, съобщи местното издание 24smolian. Преподавателят в местно школо доработвал като магазинер в хранителен магазин. Жената взела парите на 16-годишния за една бутилка водка от 700 мл., две бутилки уиски с общо количество 1,7 литра и двулитровка бира.

Ученикът посочил, че алкохолът бил за рожден ден на негов съученик, на който щели да присъстват около 12 души, сред които и възрастни. В пазаруващата високоградусови напитки група бил и ученик на възпитателката. Въпреки, че учителят-магазинер предупредил съпругата на собственика на търговския обект, алкохолът бил продаден на непълнолетните.

След извършена проверка пък учителката отнесла акт в размер на 2000 лева, който бе потвърден и от Районния съд в Чепеларе.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бойко
  Отговор
  1 13:36  18.11.17
  Бре, този съд е много смел когато съди лелки и бабички, що не вземат и някой престъпник да осъдят толкова бързо и решително?
 • киро
  Отговор
  2 14:34  18.11.17
  Голяма новина няма що, един келеш си купил алкохол та това си е ежедневие защо ни занимвате с такива глупости
 • Расулюлах
  Отговор
  3 15:20  18.11.17
  Ми да си купува детето ко толкова тва не моеш го сапреш да пие
 • Истината винаги боли
  Отговор
  4 15:50  18.11.17
  Ако така съдебната ни система съдеше и крадците,мутрите,политиците и всякакви престъпници по същият начин,то тогава България щеше да бъде Швейцария,а не Мутраландия....
 • Аааа
  Отговор
  5 18:25  18.11.17
  И кое е странното в случая ? Че продалият на ученика алкохол е даскал ? Що ли не се учудвам ? Днешните даскали не са като едно време ! Минало незабравимо...

Напиши коментар:


Публикувай