15 751 8

Тежка катастрофа и в Старозагорско

Два леки автомобила са се сблъскали край село Опан

Дури Денчев

Няколко души пострадаха при тежка катастрофа край село Опан, Старозагорско, научи "Факти". Инцидентът е между два леки автомобила. На мястото на инцидента са се отзовали екипи на полицията и пожарната.

По всяка вероятност лошото време и мократа настилка са допринесли за пътнотранспортното произшествие.

Предупреждават се всички шофьори да карат с повишено внимание, съобразена скорост и да не подценяват метеорологичните условия.

Видео от инцидента:

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ядеитн
  Отговор
  1 18:19  18.11.17
  Малко да се разлъзга се асфалто и пишман шофьорите пак взеа да трепят наред. Всяка година все повече народ дава фира. Нема мисъл, нема страх, нема дисциплина. Па на младите колеги от МВР - то ша кажа ( и винаги съм им го казвал ) - тая касапница се не оправя само со глоби. Цял народ е повреден, кара със злоба, сака да умре ама и да утепе още някой ако може.
 • Driving pleasure
  Отговор
  2 21:30  18.11.17
  Не превишената скорост е пробелма БГ а малоумието зад волана... БЕЗ АКЪЛ КОГА ДА НАСТЪПИШ И КОГА ДА КАРАШ КАТО ПЕНСИЯ НЕСТАВА!!! отделен въпрос е, че пътищата ни нямат никакво ама никакво сцепление, износващата настилка е изтъркана на стъкло и при малко дъжд става като фино полиран лед.
 • Крадци
  Отговор
  3 00:09  19.11.17
  очно на този път му липсва последния слой асфалт, и все още няма акт 16 ,но уви парите са откраднати и няма да се довърши понеже Софията далеко а боко иде за куфарчетата с пари от смека с хеликоптер и не види що става долу ,другия път който е по скоро чакълена пътечка е след тец 2 там асфалта е изринат за ремонт и до там парите ги нема 26 милиона за раднево стара загора -- пътя е почнат с малко асфалт на сърнево и до там боко си лети
 • гост
  Отговор
  4 11:48  19.11.17
  Ами то колко книжки се продадоха от ДАИ наказани няма категории се дават без опит и стаж и резултата е на лице стремежа за бърза печалба от школите и ДАИ и корупцията е тази касапница на един месец с книжка и кара кола 300 кс, джип 2,5 т или на 23г автобус а колко са без заветния документ не се знае отделно злобата в хората кара джип или скъпа кола а мигача не знае как се пуска пътя не е виновен а главата на рибата и зад кормилното устройство,

 • Боцман
  Отговор
  5 21:17  19.11.17
  Дури, що не изпробва спирачния път да разбереш ,че точно там гепиха яко кинти и няма асвалт а е само пързалка.
 • Бгбг
  Отговор
  6 21:20  19.11.17
  Показвайте им точно тези неща на тъпите шофьори за да знаят как да шофират по време на дъжд.
 • Соня Б.
  Отговор
  7 21:21  19.11.17
  Ужас
 • 8 01:21  20.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай