1 236 4

Побъркан, с питбул на каишка, нападна лекар

Агресивният мъж нахлул в пловдивския психодиспансер и ударил с главата си медицинско лице

Константин Карагьозов

Полицията издирва пациент, водел на каишка питбул и изплаши лекари и други пациенти в Центъра за психично здраве в Пловдив.

Инцидентът беше доста опасен, призна пред БНТ началникът на приемно-диагностичния блок доктор Теодора Арабаджиева, която е успяла да изведе мъжа извън сградата.

„На територията на поликлиниката влезе пациент явно с психични проблеми, който беше изключително агресивен, както вербално, така и физически. Водеше със себе си питбул, доста голямо и страшно куче. Нахлу във всички кабинети, удари част от персонала, явно човека беше с психични проблеми. Удари ме с глава, с неговата глава удари моята глава.

Търсеше някакъв доктор, така или иначе този доктор не работи в диспансера, крещеше и казваше, че ще убие този доктор, ако го намери. Такъв доктор не познаваме в Пловдив“, каза д-р Арабаджиева.

Жената на гишето за информация също е станала свидетел на инцидента. „Той крещеше по коридора, тропаше по вратите, търсеше някой, нападна колегите тука пред вратата“, сподели тя.

Подобни инциденти се случват рядко, въпреки че от началото на годината през диагностично консултативния блок на Центъра за психично здраве в Пловдив са преминали над 34 000 пациенти.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • лудата банда кичука
  Отговор
  1 09:15  21.11.17
  В Пловдив майна всеки може да е !!!!!
 • Гост
  Отговор
  2 09:52  21.11.17
  Почти съм сигурен, че пловдивчани ги поят с няква специална вода която ги влудява и ги кара да се избиват.
 • The TRAPPER
  Отговор
  3 11:05  22.11.17
  На правилното място е влезнал , защо не са го приютили човечеца ?
 • СвръхАз
  Отговор
  4 14:01  22.11.17
  Да отиде в перник

Напиши коментар:


Публикувай