982 2

Шофьор блъсна възрастна жена на пешеходна пътека и избяга

Мартин Христов

Вчера около 18.56 часа в района до бл. 70 в ж.к. "Изгрев" в Бургас, неустановен до момента автомобил отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходната пътека жена - З.Х., 63-годишна от с. Планиница, която с контузия на гръдния кош, счупено шесто ребро и ключица вдясно. Тя е настанена за лечение в УМБАЛ - Бургас, без опасност за живота.

Отново вчера около 17.30 часа на кръстовището на айтоските улици "Петко Янакиев" и "Паисий", л.а. "Форд Фокус", с бургаска регистрация, управляван от 69-годишния Г.Г. от Айтос, отнема предимството и блъска пресичащия по пешеходна пътека пешеходец - Д.С., 33-годишен от Айтос.

Мъжът е с контузия в поясната област, без опасност за живота, е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Темида
  Отговор
  1 12:24  21.11.17
  С тази статия ще приключи наказанието на деятеля който дори не е споменат поименно. Кенефа на безнаказаността - България.
 • бургаски вечери
  Отговор
  2 10:27  23.11.17
  Ми то и да го бяха хванали, нали се сещате, че там са най-справедливите магистрати, дето наказаха ставийски убил хора и с алкохолно съдържание многоооооооооооо над допустимото със смешното наказание условна присъда. А парламента и правителството само глупости правят за реалното намаляване на катастрофите - мислят само за касичките на държавата, магистратите, адвокатите и катаджийте, ама не и за пострадалите.

Напиши коментар:


Публикувай