940 9

Симеонов: Хора с нисък морал помагат на трафикантите, основно "Гранична полиция"

Когато изкушенията са големи, има нарушаване на служебните задължения, смята вицепремиерът

Светослава Ингилизова

Трафикантите се подпомагат от "хора с по-ниски морални качества и то основно от "Гранична полиция". Това заяви днес вицепремиерът Валери Симеонов по време на инспекция на полицейските приемни в ромските квартали на Пловдив и Асеновград.

На въпрос как ще коментира трафика на турски граждани, преследвани за участие в опита за преврат, Валери Симеонов отговори "има такъв трафик, който не е голям".

Когато изкушенията са големи, има нарушаване на служебните задължения, има и влизане в схеми за трафик, заяви той. Симеонов добави, че патрулиращите двойки по границата на места не са по правилата – граничен полицай с войник.

Относно задържаните в Одрин Симеонов каза, че България ще защити своите граждани, ако имат нужда от защита и риторично добави "Нали не очаквате вицепремиерът да тръгне да защитава престъпници или да се изказва в тяхна подкрепа?".

Той добави, че голяма част от трафикантите от турска страна са българи, които не смеят да се приберат в България, защото ще бъдат арестувани.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мъка
  Отговор
  1 18:07  22.11.17
  Патриота осъди БГ гражданите .Публикувано във факти.бг: "Нали не очаквате вицепремиерът да тръгне да защитава престъпници или да се изказва в тяхна подкрепа?"
 • ВФА
  Отговор
  2 18:11  22.11.17
  Прав е : Всеки 3-ти българин(ка) са с "ниски морални качества"! Искат да вземат пари без да работят !
 • Моралните депутати
  Отговор
  3 18:43  22.11.17
  Може и да е нисък, но пак го имат за разлика от безочливите създания наречени народни представители, гласуващи си всяка година увеличение на "мижавата" заплата и празнични бонуси и т.н. А полицаи, лекари, пожарникари, граничари и т.н. мизеруват и си плащат всичко от собствения джоб... След изпърдяната ви ограда не знам как още имате очи да се показвате, камо ли да коментирате и да си отваряте устата.
 • кучето шаро
  Отговор
  4 18:49  22.11.17
  Вятърът снежинки гони. Преспи трупат, кърши клони. С коша си голям при нас пак пристига дядо Мраз. С бял калпак, с бял мустак, веселяк и добряк.

 • Гост
  Отговор
  5 18:51  22.11.17
  Кой го казва.....
 • склуптор
  Отговор
  6 18:59  22.11.17
  Оня поне прилича на мутра, а ти къв фураж си...
 • Гостенин
  Отговор
  7 19:16  22.11.17
  А твойта активистка с канала за бежанци морална ли е?
 • Далаверий
  Отговор
  8 23:38  22.11.17
  Не с нисък морал, а с ниски заплати, гад мръсна!!!! С ниският морал са боклуци като теб, които правят пари на гърба на народа и на тези срещу, които говориш!!!
 • БОКО
  Отговор
  9 21:15  23.11.17
  МИ то хора с нисък морал има и в парламента та на границата!

Напиши коментар:


Публикувай