1 011 7

Депутатите на "Воля" напуснаха пленарната зала

Причината е изказването на Иво Христов от БСП, че 80% от българите са дебилни

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Народните представители от парламентарната група на "Воля" напуснаха пленарната зала в знак на протест срещу Иво Христов от БСП. Те си тръгнаха след декларация на лидера на "Воля" Веселин Марешки, представена в пленарната зала.

Марешки заяви, че няма да допуснат нито един народен представител публично да обижда 80% от българския народ, наричайки го "дебили", нито да принизява ролята на българския народ и държава за спасяването на българските евреи.

Ние ще бъдем безкомпромисни и няма да отстъпим докато този човек не напусне парламента, защото това е срам за парламентаризма. През последните дни станахме свидетели как определени партийни формации застанаха в защита на свои другарчета по различни поводи. Аз питам - ще се намерят ли мъже, които да застанат в защита на българския народ, който е оприличен на дебили", заяви Марешки.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Патриот
  Отговор
  1 11:51  23.11.17
  Това кога го каза, кога го пишете? Или просто скоро ви платиха за го напишете? Да лъснат имиджа. Твърдението не е лъжа, а това че определена група се разпознава в тези 80% си е техен проблем.
 • ДЕБИЛ
  Отговор
  2 11:58  23.11.17
  Браво МАРЕШКИ
 • 3 14:06  23.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • кучето шаро
  Отговор
  4 17:07  23.11.17
  .......и не се връщайте .........(
 • Чичо
  Отговор
  5 23:01  23.11.17
  Самият факт, че Марешки е в Парламента, а не в затвора, сам по себе си, доказва правотата на проф. Христов!
 • неутрален
  Отговор
  6 21:11  24.11.17
  Абе проф. Христов това нещо не го е изрекъл в ефир, а Тиквока колко обиди изръси по отношение на нас българите, а Вие дето се припознавате, че сте дебили, много се впрягате от истината. НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В ПАРЛАМЕНТА. ХОРАТА ЩЕ СЛЕДЯТ КАТО НЕ ХОДИТЕ НА РАБОТА, ДАЛИ СИ ВЗЕМАТЕ ЗАПЛАТИТЕ. Е, ВИЕ СТЕ ДЕБИЛИ И ЩЕ ГО ПРАВИТЕ. ОПРАВЯЙ СИ ПРИСЪДИТЕ, А НЕ СЕ ПРАВИ НА ГЕРОЙ!
 • завист
  Отговор
  7 19:46  25.11.17
  Магарешкия инат на ,,Магарешки няма да трае дълго ...и отново ще се върне в парламента ...Реакцията на Магарешки не е възмущение от думите на Иво Христов а по скоро скрита завист че не е на нивото му...по друг начин не може да блесне ...подлогата на Боко Т.

Напиши коментар:


Публикувай