2 700 7

Кючек и пиячка в училищния двор (ВИДЕО)

Мартин Христов

Малко след полунощ петима младежи пият алкохол, пушат и играят кючек пред входа на училище „Цар Симеон Велики" в Пловдив. Меко казано смущаващата картина е вторият подред позорен удар нанесен над добрите нрави, морала и обществения ред в града под тепетата.

В рамките само на едно денонощие, пловдивски училища стават арена за недопустимо поведение, а главни действащи лица и в двата случая са младежи.

Няколко часа след като двама дванайсетокласници се биха публично зад сградата на Английската гимназия, други младежи си устроиха кръчмарско парти на стълбите пред школото в "Кършияка".

Читател на TrafficNews.bg е заснел кадри от възмутителната проява, разиграла се сряда срещу четвъртък към 00:30 часа през нощта. Във видеото се вижда как момче се е качило като на сцена върху бетонните перила на стълбите и танцува кючек. Компания му правят три девойки и още един младеж, които пушат, танцуват и пият алкохол, според твърденията на нашия читател.

Няма информация за възрастта на участниците в клипа и на кое училище са възпитаници, дали са пълнолетни и имат ли право да бъдат там по това време.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  1 14:49  23.11.17
  Това са извън класни занятия, какво толкова. Шведите могат.
 • MasterBoy
  Отговор
  2 14:51  23.11.17
  От всяка върба свирка не става.
 • Истината винаги боли
  Отговор
  3 15:06  23.11.17
  Няма лошо,то и без туй са всичките за -.й.Това показаното на видеото е на 100процента за изнасяне навън,та качеството е без значение.За донори,п--ки и берачи на ???? са идеални....
 • jambazina
  Отговор
  4 16:57  23.11.17
  Веднага да им се отдели финансиране да одат на чалготека, кат нямат пари децата вижте как им се налага в училището да чалгират
 • незнайко
  Отговор
  5 11:20  24.11.17
  Нали има охрана, къде е била ? Разбирам в двора да е било, а то пред входа ! Това е изкуствено създаден клип !!!

  Коментиран от #6

 • габито
  Отговор
  6 12:23  24.11.17

  До коментар #5 от "незнайко":

  там няма охрана ве тя стой в стайчката и спи или си бърка в носа,кви ли не мутри влизат излизат на никой не му пука
 • The TRAPPER
  Отговор
  7 15:53  24.11.17
  Путин е виновен. Такава е днешната младеж- алкохол, наркотици секс . и други магарии. ПРОЧЕТЕТЕ МАТЕРИАЛЪТ- ПЛАНЪТ СРЕЩУ СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ И СВЕТА..

Напиши коментар:


Публикувай