1 442 0

Два месеца синът на Стойчо Младенов не връща дъщеря си на нейната майка

Александра е принудена да чака с часове пред дома на семейство Младенови с надеждата да види дъщеря си

Мартин Христов

Вече два месеца Александра Саркизова, бившата половинка на сина на футболната легенда Стойчо Младенов Александър, няма и вест от 7-годишната си дъщеря Дария. Бащата на детето отива да го вземе от училище, след което повече не го връща при майката, съобщи bgonair.bg.

7-годишното момиче е плод на любовта между Александра и синът на Стойчо Младенов - Александър. След поредица от семейни скандали и тормоз от страна на бившия футболист връзката им се разпада, твърди Саркизова. Детето остава при майката и двете заминават да живеят във Варна. След последното посещение на бащата обаче момиченцето така и не се връща при Александра.

Съдебно решение за родителски права все още няма, но майката твърди, че няма никакъв достъп до детето си. Александра е принудена да чака с часове пред дома на семейство Младенови с надеждата да види дъщеря си.

В телефонен разговор с "България сутрин" Александър Младенов обясни, че ще търси правата си в съда и се въздържа от медийни изяви, за да не стресира 7-годишната си дъщеря.

В същото време Александра смята, че бащата и цялото му семейство умишлено настройват детето срещу нея.

България


Напиши коментар:


Публикувай