621 6

Марешки: Който нарича хората дебили, е стопроцентов дебил

Мартин Христов

Човек, който може да си позволи да нарече българския народ дебилен, за нас е нищо повече от сто процентен завършен дебил. Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки в декларация от името на партията, изчетена днес в парламента.

"Българският народ е горд народ. Има 2,2 млн. пенсионери със средна пенсия 334 лв.-наши родители. Със сигурност само пенсионерите са повече от тези 20%, които се определят за нормални. Това ли са българските дебили?", попита Марешки и допълни, че трябва да отдадем почит на нашите родители.

Той попита още дали 1,3 млн. деца, които покоряват олимпиади са дебили. "Българските преподаватели в университети, в училища-това ли са българските дебили? Лекари и пациентите им, полицаи, летци ли са българските дебили?, запита лидерът на ВОЛЯ.

Той е категоричен, че нито българските деца, нито преподавателите им, не може да оприличим като дебили.

„По метода на изключването стигнахме до извода, че в България има само един дебил и това е той. Ще попитате кой. Той-всеки един човек, който може да си позволи да нарече българския народ дебилен, за нас е нищо повече от сто процентен завършен дебил. Неизбежна е оставката на Иво Христов“, смята Марешки. Според него след такива изказвания в нормална държава такъв политик отдавна щеше да е извън политика. Надяваме се, че БСП ще вземе правилното решение, призова председателят на ВОЛЯ.

„Морален акт на Иво Христов е да напусне Народното събрание, но вие може да се разграничите от него и да го изключите от ПГ. Ще сме на всяко заседание, за да ви напомняме за тези неща“, обърна се той към депутатите от БСП.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 15:53  24.11.17
  Марешки дали си спазва предизборните обещания или се надява да пренасочи вниманието на дебилите в друга посока.
 • Аааа
  Отговор
  2 16:09  24.11.17
  А ве що се правите на възмутени ? Нали всички вие , които управлявахте след 90-та година умишлено докарахте народа до ниво дебили , за да може по лесно да го крадете ! Окрадохте спестяванията на хората , чрез масовия фалит на банките , пуснахте чалга и започна опростачването на народа ! И сега , всички се правят на възмутени , как така някой ще нарича народа дебили ! Ами наистина превърнахте хората в дебили ! За съжаление !
 • Гост
  Отговор
  3 19:52  24.11.17
  Този Марешки май е най-големия дебил и не може да спи от мъка!
 • Иванов
  Отговор
  4 00:08  25.11.17
  Ако Марешки е толкова голям Българин, защо не стой в народното събрание и да настоява,а го напуска и готово? Никой не иска да работи!Всички са само за пари и власт!
 • ОБРАЗОВАТ НИ
  Отговор
  5 03:16  25.11.17
  ГЪЛТАЙТЕ СЕМЕНИЦАТА НА ПАРТНЬОРА СИ, БИЛА ВИТАМИНОЗНА. ТОВА ДО СЕГА, НЕ ГО ЗНАЕХМЕ. И ОЩЕ НЕЩО, ЗАЩО НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ЖЕНЯТ МЛАДИТЕ А ДА СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАТ-МАСТОРБИРАТ, ТРИ ПЪТИ ДНЕВНО. ТОВА ЛИ БИЛО ТО ДЕРМОкрация В ИЗОБИЛИЕ. ФЕРМЕНТИРАМЕ И ЗАТНИВАМЕ.
 • неутрален
  Отговор
  6 00:48  26.11.17
  Я стига си се правил на интересен Клоун като Янето. То ти си дебил и другите около тебе и се припознавате като такива, че много се засягате. Като толкова те боли за народа, защо не издействате по-големи пенсии, ами си тръгнал с простотии да се занимава. Проф. Иво Христов нищо такова не е изрекал в ефир за разлика от Тиквата . "Лош материа", " Аз съм прост, Вие сте прости и за това се разбираме" и " Ало, Ваньо" и т.н. Аде стига шумотевици от т......и!

Напиши коментар:


Публикувай