771 2

Десетки деца се простиха с прегазения Костадин

Мария Атанасова

Десетки деца изпълниха църквата "Свети Никола" в Черноморец, за да изпратят в последния му път 16-годишния Костадин Джардов, който загина на пешеходна пътека.

Възпитаникът на бургаската Професионална гимназия по туризъм бе пометен от джип на пешеходната пътека на главния път Бургас-Созопол край село Атия на 20 ноември. Момчето бе влачено близо 30 метра и загина на място. 59-годишният шофьор Кирил Георгиев бе задържан за разпит, а след това освободен. Пробите му за алкохол и наркотици бяха отрицателни.

Над 100 съученици, приятели и близки на Костадин дойдоха да се простят с него и да го изпратят в последния му път, съобщиха "Бургас Инфо" и "24 часа". В църквата бе и целият клас на момчето.

Майката Наталия, която живее в Беларус и пристигна в България два дни след трагедията, бащата Апостол и бабата на Костадин една се държаха на краката си и бяха подкрепяни от близки.

"Не мога да повярвам, че това е истина", ридаеше майката.

Погребалната процесия към гробищата в Черноморец бе километрична. 16-годишното момче бе погребано в бял ковчег.

Бургас / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 17:25  24.11.17
  Бог да го прости детето! Дано родителите имат сили да продължат напред! А тези наши сънародници, заради чието безхаберие всеки ден четем подобни новини - да горят в Ада!
 • uci
  Отговор
  2 23:13  24.11.17
  Е*ати държавата.... Значи ако имам да си разчиствам сметки и някой ми трябва да бъде отстранен - качваш се на колата и газ през него. После не те съдят за убийство, а те освобождават и те мъмрят малко....

Напиши коментар:


Публикувай