551 5

ГЕРБ избира председател

Ще се гласуват още заместник-председатели, Изпълнителна комисия и Контролна комисия

Светослава Ингилизова

ГЕРБ ще проведе днес четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание. На събитието ще присъстват 1200 делегати от цялата страна. Форумът ще бъде посетен и от над 150 гости от България и чужбина.

По време на събранието ще се избира председател, заместник-председатели, Изпълнителна комисия и Контролна комисия на партията.

"Предстоящото Четвърто редовно събрание на ПП ГЕРБ ще бъде запомнено с невиждана досега за политическо събитие мултимедия и 3D мапинг. Тази технология се радва на изключителна популярност по света и за първи път в нашата страна ще бъде специално изградена по време на мероприятието на ПП ГЕРБ", съобщиха от партията.

Събранието ще се проведе в първа изложбена зала на Интер Експо Център и ще започне от 12.00 часа.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 08:46  26.11.17
  Партията майка ще отчете великите без кавички успехи! С 99,99 процента ясно кой ще бъде избран за председател. Той е пожизнен да се свети името Му.Младежката организация/комсомола/ ще организира спонтанно и безвъзмездно посрещане на 150 чуждестранни гости. Ще бъде изслушана програмна реч прекъсвана многократно от бурни спонтанни аплодисменти умело насочвани от Цв.Цв.Ще бъде приета програма защото такава НЯМА и никога не е имало за сведващите векове на управление и всички ще се молят вожда да е жив и здрав и да отслабне малко защото дебел не е полезен а може и сърдечен пристъп да го застигне. След демонстрация на единомислие и единодействие в два дни ще завърши голямото плюскане на народната субсидия. Иначе всичко си е по старуму. Чакаме коледа- чакаме близките от чужбина с армаганите. Олигарсите и средната класа пак ще са в Гърция. Пак ще има опашки и задръствания и не дай си боже катастрофи дано без жертви и поредната порция българи- здрави , прави и можещи който след празниците веднъж и към юли , август ще напуснат милата ни татковина. Така че дерзайте партократори!!!!
 • Кибик
  Отговор
  2 09:04  26.11.17
  Общо към 1500 човека, и както всички обичат суджуци, ще падне яка лапаница
 • Гост
  Отговор
  3 10:10  26.11.17
  Българският БанКянски Мунчо (Бан Ки Мун), ще бъде преизбран със 101%.
 • Колев
  Отговор
  4 11:10  26.11.17
  Колкото и да го плюете пак ще го изберат и пак ГЕРБ ще печели избори.А вашето Курнелче ще се пукне през дебелия си задник.Това е действителноста.
 • Ранко
  Отговор
  5 17:52  26.11.17
  Е,еее.Така беше и при БКП-то.Ама то нищо по различно от тях.Те са си едни и същи..Като вземете Бокo(храна на Живков.)та Цецито и то комсомолче.Нищо ново..Диктатура нова...

Напиши коментар:


Публикувай