2 811 12

Каролев инициира промяна в закона заради свалените му табели

Книжката на икономиста била изтекла

Светослава Ингилизова

Спряха ме за рутинна проверка, наистина немарливост от моя страна. Проблемът е много голям, инициирам промяна в закона, защото се оказва, че 6 месеца няма да мога нито аз, нито който и да е друг да кара този автомобил. Това каза пред bTV икономистът Владимир Каролев.

Номерата на колата му бяха свалени, тъй като книжката му е изтекла. "Това нарушение е приравнено с каране на автомобил без изобщо да имаш книжка и с алкохолно опиянение и няма причина за такова административно нарушение.

Абсурдът е, че не само аз не мога да карам тази кола, не е логично. Трябва да има глоба, но не и шестмесечна", категоричен е Каролев.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тито
  Отговор
  1 12:38  26.11.17
  Не мога да го „дишам”някой път с простотиите му,ама този път е прав.И много ми е интересно защо не могат да свалят номера и да вземат книжки на чужденци като в Гърция и Румъния?
 • Гост
  Отговор
  2 12:43  26.11.17
  Тоя е като някъв пинчер с пискливото си гадно гласче. Трябва да ми дадат милиарди за да се съглася да изглеждам като него :) Пулен комплексар и то с покритие. Добре, че му зеха колата та пак да го покажат някъде. Мишкар.
 • vall
  Отговор
  3 12:49  26.11.17
  Защо се прави това? - Ами много просто - ЗА ПАРИ !!! ,след това ходиш до кАт ,за нови !!! ,номера ,нов!! талон и т.н. , губиш си времето , и ПЛАЩАШ на бОКО тИквата да пълни хазната ,че заемите как се връщат , на 500 смрадливи лева мин. заплата ,глобите са фрапантно високи и Внимавайте !!! , че като си платите глобата но след месец може да ви дойде писмо от садия изпълнител (имате задължения) не случайно глобите се плащат в СИБАНК (банкарта на тиквоча)
 • адолф
  Отговор
  4 12:57  26.11.17
  Наглец.Голям наглец,от една несъществуваща вече партийка от наглеци,начело на която беше друг невъобразим наглец,престолонаследник,който щеше да ни оправи за 800 дни. Е,ВМЕСТО НАС,ОПРАВИ СЕБЕ СИ.Да му приседне дано.

 • Бесен Язовец
  Отговор
  5 13:31  26.11.17
  От комунист през демократ сега този мъжага скача за който му плаща.
 • Кики
  Отговор
  6 13:41  26.11.17
  Ти, мазен Каролев много тънко мина. Нали все казваш, че хората ги мързи да работят, а сега защо така? Законите трябва да бъдат още по - строги!
 • me be re
  Отговор
  7 13:54  26.11.17
  Човека е прав ! Това че му е изтекла книжката не е същото като изобщо да няма книжка. Той е ходил на курс , издържал е изпит пред кат и има най малко 10 години шофьорски стаж (толкова е валидността на книжката). И закона го проравнява с тия дето избщо не са се качвали в учеба кола и не са чували за закона и за правилника за движение по пътищата.
 • Ловеца на поршета
  Отговор
  8 15:01  26.11.17
  Олио да ги попари всички от КАТ.
 • РАМБО
  Отговор
  9 21:11  26.11.17
  Абсолютно е прав Каролев ! 10 контролни точки , 42 лв. глоба , три пъти пътуване до обласния КАТ и 7 лв.банков превод познайте за какво " тежко " престъпление ??? За каране на 49 куб. скутер без каска !!!!! Законът не правел разлика между 23 куб покетбайк който дига зашеметяващите 10 км. ч. и 1500 куб Кавазаки което дига "малко" повече !!! Изобщо на автомобилите на КАТ трябва да им сменят надписа на " КАсичка "
 • Аха
  Отговор
  10 06:50  27.11.17
  Прав е Каролев. Глоба трябва да има. Може и по-висока да е даже. Но първо - той има придобита категория за такъв автомобил т.е. не е като да кара като ма.нг.ус.ти.те без никакъв курс да са минали. И второ - приравняването на това "тежко" провинение да се приравнява на каране пиян или пък без да си изкарал никаква категория е идиотизъм.
 • бай село
  Отговор
  11 20:03  28.11.17
  Защо мислите , че Каролев е прав? Нима той не е гласувал за този закон? Но когато се засяга личността на някоя особа , веднага промяна на закона! Явно тука е станала грешка , той не е бил разпознат от полицаите , иначе как полицай ще се осмели да накаже политик , и то депутат! Дано и за в бъдеще има такива случаи ,но едва ли ,тия полицаи съм сигурен , че са уволнени! Ако бъдат на казвани депутатите , вярвайте ми всички кървави закони , ще бъдат променени. Представете се , че на Каролев ,и другите подобни на него им предстои пенсиониране , и трябва да се пенсионират на 64 г с 200 лв пенсия , тогава , аман на пенсионната система! Ще бъде променена от а до я , не може народни избраници да бъдат унижавани , по тоя начин. Ами , ако се наложи да минават по нашите клинични пътеки , представяте ли си какво ще стане със здравната система? Драги сънародници законите сътворени от , нашите законотворци , са за нас , обикновените граждани , те не се отнасят за политици , мутри , бизнесмени , съдии , адвокати , полицаи и пр! Заключението ми е , че щом един от 240 бъде засегнат, се реагира остро ,дори закони се променят, а щом се мачкат милиони БЪЛГАРИ всичко е ОК! Няма същество в природата , при нападение да не се защити, освен Българина , колкото бъде мачкан , повече се нагажда. Бъдете живи и здрави!
 • Ами дайте пак бе !
  Отговор
  12 14:38  29.11.17
  Ами гласувайте пак за простачуните от ГРОБ !? ГРОБари нещастни ! И на вашия гол гъз се пише всичкото това бе тъпанари ! Едва ли на Боко Тиквата ще му са достатъчни глобите от само 20% от "нацията"... Ще дере, до скъсване ще дере и вашите голи задници ! Мунчовци !

Напиши коментар:


Публикувай