779 12

ГЕРБ-ерите станали с 10 000 повече (ВИДЕО)

Светослава Ингилизова

"За последните 3 години сме увеличили членовете на ГЕРБ с 10 000", заяви зам.-председателят на партията Цветан Цветанов в отчет на Изпълнителната комисия за свършеното през този период.

"Днес вече имаме 93 506 членове, а още 2000 човека са се влели в младежкото ни движение", обобщи той по време на четвъртото национално събрание на ГЕРБ.

Той отчете и помощта на фондациите "Конрад Аденауер" и "Ханс Зайдел" за дейността на женското движение в партията. Както и свършеното от Старейшини ГЕРБ" - "при тях има най-много професори и участват активно в правенето на политики", обясни Цветанов.

С това започна по същество дневният ред на Националното събрание на ГЕРБ. Решенията по него бяха приемани от делегатите на Националното събрание с пълно единодушие, без "против" и "въздържали се".

"Във всички 265 общини имаме изградени структури и офиси, като работещите в тях са 385 души. Всички ние знаем какъв беше периода и какъв беше подхода на управляващите тогава. Май месец 2014 беше времето когато българските граждани трябваше да дадат гласа си за партията, която може да води страната напред. С подкрепата от над 680 хиляди гласа, българските граждани показаха, че ГЕРБ е партията, която води страна напред и се заговори за предсрочни избори", заяви още Цветанов.

На първо място той поздрави младежите в ГЕРБ, които дават възможност на младите за развитие и похвали най-младият евродепутат Андрей Новаков, както и Георг Георгиев, който беше най-младият в родния парламент, а днес вече е зам.-министър на външните работи. Цветанов отчете и, че има над 2 хиляди нови членове, млади хора, влели се в редиците на ГЕРБ.

Цветанов благодари на Обединени патриоти за подкрепата им в мандата на "Борисов 2", когато Реформаторите са се разцепили на две. "Аз не смятам, че това беше нормално и реално, за да се случва в управлението за което ние носихме отговорност", заяви още той.

Владислав Горанов

Уважаеми г- Борисов, обещавам, че ще гласувам за вас. Така пък започна обръщението си към Конгреса на ГЕРБ финансовият министър Владислав Горанов.

"Днес имам честта да се обърна към 100% от членовете на ГЕРБ, а не към 80%", добави Горанов, визирайки изказването на депутата от БСП Иво Христов, който бе заявил, че 80% от народа са дебили.

Горанов отбеляза, че ще постигнем 100 млрд. лв БВП, което не е реализирано досега.

Ръстът на икономиката се дължи и на завръщането на доверието в обществото. Гражданите повярваха, че в България може да се живее добре, категоричен е финансовият министър.

Инвестицията в човешки капитал е закъсняла, отбеляза той и благодари на правителството, че е издигнало като приоритет образованието.

В речта си Горанов заяви: "Популизмът е по-вреден от алкохолизма".Той изрази убеденост, че вече българинът различава популизма от реалното. Той подчерта, че ГЕРБ управляват с отговорност и когато видят грешка, я отстраняват.

Общество заслужава качествено управление, заключи Владислав Горанов.

Волен Сидеров

„Преди шест месеца Обединени патриоти поеха отговорността да влязат във властта и то с ясното съзнание за негативите. Но за нас съдбата на България и развитието на страната ни е по – важна от рейтинга и пиара“, заяви съпредседателят на Обединени патриоти Вилен Сидеров.

„Но всичко направихме заради българските граждани, които изместиха вечния балансьор“, добави той. „Присъствието ни във властта обаче се оказа полезно. България със съдействието на патриотите и разбра се, на цялото правителство, се превърна в най – сигурната външна граница на ЕС“, каза още Сидеров.

Той изрази надежда до края на мандата на кабинета „Борисов 3“ Патриотите да работят все така добре с ГЕРБ. „Надявам се разумът да надделее и ако ние не се съборим сами, нищо няма да ни събори, за да изкара правителството един пълен мандат“, категоричен е Сидеров.

„Бог да ви пази и Бог да пази България“, завърши Волен Сидеров.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 14:11  26.11.17
  93 000 члена vs.800 000 на БСП хахаха успех добре че имате крадени парички да си фалшифицирате избори и да си купувате новинарски сайтчета и соц.агенции иначе а имате още 20 хил.члена в Филиповци и Максуда

  Коментиран от #4

 • Гербер
  Отговор
  2 14:35  26.11.17
  Цецо с възрастта започва да изпростява, става дребнав и глупав като върло социалистиче, май трябва да си ходи щото е в разрез с идеите на Герб
 • АнтиГЕРБ
  Отговор
  3 14:47  26.11.17
  Честито да ни е с 10 000 са се увеличили членовете на ГЕРБ.По-върно е да се каже,че 10 000 са новите молби на кандидат чиновници за държавна ясла. Да са ни яки гърбините да поемем издръжката на още някоя и др.хилядарка чиновници и нови ограничения.
 • СссереМ
  Отговор
  4 16:14  26.11.17

  До коментар #1 от "Бесен Язовец":

  Недей да сравняваш гласоподавателите с членовете,знаем че и ти си на червената хранилка.

 • СссереМ
  Отговор
  5 16:17  26.11.17
  Дай боже догодина милион,и да изметем червените комуняги веднъж завинаги.

  Коментиран от #7, #10

 • Гост
  Отговор
  6 17:38  26.11.17
  От къде ги взимате тия "членове" ? Тя полвин държава избега, вие се повече ставате :)
 • АнтиГЕРБ
  Отговор
  7 18:34  26.11.17

  До коментар #5 от "СссереМ":

  Кьорав,ли си,какво си не знам,цяла България плюс поло- вината ЕС виждат,че комунягите са в ГЕРБ,само ти плетеш някакви смешки.Не им,ли виждаш събранието 0% против 0% въздържали се.Ким Чен Ун не може да стигне тия %. По времето на Тошо нямаше това ,,единодушие,,.
 • Да ви имам електората...
  Отговор
  8 19:05  26.11.17
  Да ви имам електората... Дето три пъти настъпват една и съща мотика... С тия нови 10000 (!?) вече наближавате заветните 80% ! Жалко, че няма да съм жив, когато вашите синове ще пеят "45 години стигат" ! Освен ако не са по-прости и от родителите си, разбира се ! А то в тази посока ГЕЙБерастията проста работи най-усърдно ! "Аз - прост, и вие сте прости, и се разбираме !" - рече ТОЙ. И те примряха от кеф...
 • Све
  Отговор
  9 20:32  26.11.17
  ЦЦ е събрал компромати за още 10 хил Супер
 • 10 20:34  26.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • бббббб
  Отговор
  11 07:39  27.11.17
  С две думи престъпниците са се увеличили с толкова.Бог да пази България.
 • Юбряяяяяя
  Отговор
  12 13:11  29.11.17
  ГРОБ-аджии...

Напиши коментар:


Публикувай