1 376 5

Каракачанов: Никой не иска ДПС

Не се притеснявайте за коалицията. Важното е да се върви напред и хората да са доволни

Венцислав Михайлов

„В политическия живот, в парламента и в правителството демонтажът се извършва от избирателите, а те демонтираха 2014 година ДПС“. Това напомни в студиото на „Здравей, България“ Красимир Каракачанов.

Той дори посъветва ДПС да си отговори на въпроса защо вече никой не иска да прави с тях коалиция.

Движението на Доган присъства във властта от времето на кабинета Беров. Това е повече от десетилетие, отбеляза министърът на отбраната.

Той заяви категорично, че няма да коментира комплексарщината на определени хора. Каракачанов коментира дали Обединени патриоти ще бъдат демонтирани от управляващата коалиция от ДПС. Първо той напомни, че се монтира и демонтира една кола.

Във връзка с различните мнения, които някой път изразява Валери Симеонов, Каракачанов заяви, че това изобщо те нямат никакво отношение към правителството и неговата издръжливост.

"Не се притеснявайте за коалицията. Важното е да се върви напред и хората да са доволни", заключи Красимир Каракачанов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • НФР
  Отговор
  1 09:17  27.11.17
  Краси, какво стана със задължителната казарма. Давай по-бързо, че има много кандидати и стават все повече.
 • ГОСТ
  Отговор
  2 09:20  27.11.17
  Този изобщо ли не разбира че Герб управлява с ДПС а патриотите са за за парлама.
 • Груйо
  Отговор
  3 09:30  27.11.17
  Доволни са само тези дето са на хранилката на ГЕРБ и са им раздадени длъжности в публични структури за да могат те и семействата им да си дадат гласчетата по изборите за останалите не знам кой го е излъгал, че са доволни. ДПС пък баш да не ги иска никой! Я да погледне колко са гласували за тях. За състоянието, в което беше докарана държавата от 1989г. и в което е и сега всеки който е имал отношение към властта трябва до края на живота си да стои с дълбоко наведена глава , а не да ми разправя, че хората били доволни! Това е някаква висша форма на политическа слепота и долна демагогия. Срамота!
 • Гост
  Отговор
  4 09:30  27.11.17
  Краси ако си мислиш, че па за вас некой е преритал и ви иска се лъжеш много жестоко :)))) ако изобщо изкарате мандата (ще е чудо) то на следващите избори надали някой ще се сети за вас. Пълни недоразумения. А оня твоя авер Валерката направо уби коня с наглост и простотия, е тава трябва да го номинират за противен човек номер едно. Страшилището за бабите :) Лично аз се чудя на Бойко как ви търпи. Няма да се сърдиш ама нищо не става от вас.
 • jambazina
  Отговор
  5 09:36  27.11.17
  Ако нямаше ДПС, нямаше да има и "патреоти".

Напиши коментар:


Публикувай