1 855 6

Не подавали сигнали срещу братята убийци от Провадия от страх

Те тормозели местните отдавна

Светослава Ингилизова

Жители на Провадия и друг път са страдали от набезите на двамата непълнолетни братя, които извършиха жестоко убийство на възрастна жена, но никога не са подавали сигнали в полицията от страх, съобщи бТВ.

14-годишният Осман и 17-годишният Станислав тормозели местните отдавна, известни са с кражбите си. От полицията уточниха, че след всяко от престъпленията на братята е уведомявана районната прокуратура и са предприемани законови мерки срещу тях.

Момчетата били записани в училище, но не го посещавали. Общината направили безуспешен опит да разговарят с близките на двете момчета, но това не им повлияло да спрат с набезите.

Законът предвижда да се намали наказанието за извършените престъпления – за 17-годишния от 5 до 12 години, а за 14-годишния – от 3 до 10 години.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мразя ги
  Отговор
  1 11:11  27.11.17
  Награда -куршум в главите
 • 2 11:56  27.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Mire
  Отговор
  3 12:09  27.11.17
  Не не не неги пипайте и с пръст дори горките Те. Те още малки били и нямало правосъдие за тях според БХК ЕВРО ДИРЕКТИВА НАШИЯТ СЪД ..... Я им отрежете ръцете до лактите и ги пуснете да скитат като кучета из страната та като ги видят други добри хорица като тях да знаят последствията. Колко такива и не само такива случей на извръщения спрямо възрастни хорица а наказание Не.
 • Пустиняка
  Отговор
  4 12:45  27.11.17
  Тези хора са повредени.Закона предвиждал.И закона какво си мисли че ще стане като излязат.Отново ще убият това ще стане .Закона трябва да предвиди преди да излязат да им се отрежат ръцете.тогава няма да могат да убиват дори и да искат.
 • Злият
  Отговор
  5 14:42  27.11.17
  С бухалка - по двадесет удара до лактите на двете ръчици ! И после - няма гипс ! Хем ги има, хем не вършят работа !
 • Гадния
  Отговор
  6 15:55  27.11.17
  Малки били....а не са малки да са крадци и убийци.Щом затвора е малко години,счупи му крадливите и убийствени ръчички безвъзвратно и да гние докато е жив.Той сам ще се ликвидира,а и за родителите трябва да има сурово наказание.И те не са по различни,само дето не са хванати.

Напиши коментар:


Публикувай