2 695 7

Свидетел разкри как в КТБ са се раздавали пари

Соня Колтуклиева отказа да коментира обвинението

Стефанаки Йоанис

Основният свидетел по делото за източването на Корпоративна търговска банка Бисер Лазов даде показания в процеса за укриване на данъци срещу пиар експерта Соня Колтуклиева, съобщи БНР.

Според прокуратурата, през периода 2010 -2011 година тя е получила 90 000 лева от Цветан Василев, но не ги е декларирала пред НАП и не е платила данъците върху получената сума. В съдебната зала Лазов обясни, че лично банкерът му е разпоредил да изплати сумата на Колтуклиева.

От думите му стана ясно, че това е била обичайна практика, а парите са били взимани от касата на фалиралата през 2014 година КТБ.

Соня Колтуклиева отказа да коментира обвинението.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дебилска съдебна система
  Отговор
  1 14:28  27.11.17
  Държавата на правоимащите и нищо нямащите червени дебили..
 • бббббб
  Отговор
  2 15:24  27.11.17
  Аз пък знам от бивш охранител на КТБ,че почти всички политици са мъкнели чанти с пари.В банката е имало подземен паркинг за ВИП клиенти .И от там родните политици ,за да не ги виждат са изнасяли парите .
 • Иванов
  Отговор
  3 17:38  27.11.17
  Сега е време Цацаров да се задейства и да подгони всички мошеници, които са точили КТБ по този начин и са получавали пари на ръка от пирамидата на фараон Цветан Василев!
 • Росен
  Отговор
  4 18:03  27.11.17
  Лошото е, че според всички официални прогнози, от милиардите, които Василев задигна, няма да бъдат върнати повече от 20 процента.
 • Българин
  Отговор
  5 20:33  27.11.17
  Що се правите на котенца ? Никой не е обирал КТБ ( престъпно деяние) . Отново прибраха от хазната , вашите пари , нашите паши (доходна финансово–политическа операция) . Те са си , като техни , то някак се подразбира ..., но схемата им една постничка , една прозрачна .. Срам ме хвана , то неук измамник , би се постарал . Да ти завърти една теза , че да я облече от глава до пети , та колкото я оглеждаш , толкова да я залюбваш ..Картина..! . Ама , нямат старание те , ни уважение ...Скубят тия вълна , скубят , скубят ... Тоз народ, набеден за овчи , ама овчи никак не е ..Скубете, скубете тия вълна , доде оскубите голио ..Та тогаз ще ревне с вой до небеси , че не подбира ,ни паши , ни роби ,ни рожби , ни жени . Грозно ще е грознище от тоз хубав и щедър народ ! И преди е така било , и пак така ще е .
 • Ива
  Отговор
  6 22:13  27.11.17
  Е то и без тоя свидетел е ясно, че Василев си е плащал за медийно поркитите.
 • Макето
  Отговор
  7 23:53  27.11.17
  Айде вече да се приключва с тази сага наречена КТБ! Василев трябва да бъде екстрадиран и съден. А всички негови съучастници в наглото източване на спестявания на вложителите трябва да лежат в затвора.

Напиши коментар:


Публикувай